Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400680 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Deniz Eski açığa top versen yerinde sektirir yeni açığa top versen ronaldinho olur  :kop: :kop: :kop:
eski acikta yeni aciktan once bitecek topu kim sektirecek bakalim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kocaoģlanda calisiyor prekast islerini yapiyor ama ne yapiyor bilmiyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Milliyet bugün sitesinde stadımızın son hali diye fotolar koymuşta abartmadan söylüyorum en az 1-1.5 ay önceki fotolardır.İnsan bari biraz araştırır be o fotoları koyarken stadı takip etmeyenlerin de kafasını karıştırıyorlar ayıp valla :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ddc1979

hahaha bizde çok sakat var  :evillol:

Benim kayınço Wiloda çalışıyor... Wiloya laf yok..
Adamlar Alaman güzel makina yapıyor :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Deniz

eski acikta yeni aciktan once bitecek topu kim sektirecek bakalim :D
2 ay once başlamıştı 2 ay once bitirmeliydi  :bandit: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

gelirken poşet getirin :D kayacağız  :evillol: bu stadı komple loca yapmaları lazım :D
abi bunu 80k 90k lık twitter hesapları bile yedi bu trolü sorma maket bu  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

evt inegol dag yoresi merkezde teleferik tarafinda acayip kar var ben bursa merkezin tam ortasindayim suan burdada iyi kar var ama yerler tutmadi daha
beylikdüzü b,çekmece bembeyaz biraz dışarı çıktım çok soğuk .stadda çalışan insanlara allah kolaylık versin çok çok zorlu bir hava var.

Çevrimdışı ErsinA.

Stadın son hali diye verdikleri resimlere bakın.  Utanmasalar yıkım çalışmaları zamanından resim koyacaklar.

http://www.milliyet.com.tr/iste-vodafone-arena-nin-son-hali--besiktas-1818611-skorergaleri/

Çevrimdışı Fatih

beylikdüzü b,çekmece bembeyaz biraz dışarı çıktım çok soğuk .stadda çalışan insanlara allah kolaylık versin çok çok zorlu bir hava var.
B.Cekmece deme ahmet abi... Cok fazla anilarim var...  :bawling: :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

B.Cekmece deme ahmet abi... Cok fazla anilarim var...  :bawling: :bawling:
hüzünlü anılar galiba .

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Gorgaze

İstanbul'da fırtına var Perşembe günü (01.01.2015) akşam saatlerinde etkisini azaltacak. Yağışının Poyraz'la birlikte karla karışık yağmur veya kar şeklinde olacağı ve gün boyu etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. İstanbul'da kar yağışının, Çarşamba günü (31.12.2014) öğle saatlerinden itibaren tekrar karla karışık yağmur şekline dönüşmesi bekleniyor. Ocağın 2 sinden sonrada hafta boyu çok hafif şekilde yağışlar devam edecek. Özellikle bu gece stadta pek çalışılabileceğini sanmıyorum 30.12.2014 22:00 - 01.01.2015 23:59 Tam Fırtına olacak tahminler o yönde.Allah emekçilere kolaylık versin.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Efsane değil, var öyle bi sistem. Yaklaşık 2,5 M euro civarında. Bildiğim kadarıyla maliyet sebebiyle kesik yiyen fonksiyonardan ama ilerde ekletmek için kafaya takmış olanlar var  :)
Bizde efsane :)

Çevrimdışı Tolga

Stadın son hali diye verdikleri resimlere bakın.  Utanmasalar yıkım çalışmaları zamanından resim koyacaklar.

http://www.milliyet.com.tr/iste-vodafone-arena-nin-son-hali--besiktas-1818611-skorergaleri/

Aynen öyle yukarı da dediğim gibi kesinlikle stadı takip etmeyen Bjk taraftarlarının kafasını karıştırmak için bu eski fotoları koymuşlar ayıp gerçekten de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle selamün aleyküm. Ziyaretçi olarak uzun süredir takip ediyordum diye başlayan klişe bir cümle ile herkese merhaba. Çekilen kredi ile ilgili detaylı resmi bir açıklama yok fakat devletten yardım almadan devletin arsasına yapılan stadımız, ekstra durumlarda Allah göstermesin deprem vs. gibi yine devlet tarafından kullanılacak iken. Devlet bankası kanalıyla uygun faizle hatta faizsiz 10 yıl geri ödemeli kredi neden verilmez acaba ?  Passolig den gelen hasılatımıza yazık oldu ama yapacak birşey yok ne yazık ki. Bu arada @Deniz Eski açığa top versen yerinde sektirir yeni açığa top versen ronaldinho olur güzelmiş  :lol:
bizde klişe olarak bir  :hosgeldin yapıştıralım o zaman :)

Çevrimdışı ozan062

o değilde bugun acılacak bir iddaa var ise ve orada yeni sezonun ilk macı oynananır seceneğide bulunursa  işte oraya evi arabayı bütün birikimleri satarak basarım  :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

Öncelikle selamün aleyküm. Ziyaretçi olarak uzun süredir takip ediyordum diye başlayan klişe bir cümle ile herkese merhaba. Çekilen kredi ile ilgili detaylı resmi bir açıklama yok fakat devletten yardım almadan devletin arsasına yapılan stadımız, ekstra durumlarda Allah göstermesin deprem vs. gibi yine devlet tarafından kullanılacak iken. Devlet bankası kanalıyla uygun faizle hatta faizsiz 10 yıl geri ödemeli kredi neden verilmez acaba ?  Passolig den gelen hasılatımıza yazık oldu ama yapacak birşey yok ne yazık ki. Bu arada @Deniz Eski açığa top versen yerinde sektirir yeni açığa top versen ronaldinho olur güzelmiş  :lol:
:hosgeldin kusura bakma geç gördüm.  :hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

abi bunu 80k 90k lık twitter hesapları bile yedi bu trolü sorma maket bu  :kop: :kop:
Samet bizim sokak biraz Kuytuca -1 derece ve araç üzeri 2 cm kar var.muhtemelen olimpiyatta durum daha ciddidir.bende ilk gördüğümde o kadar kar olmayacağını tahmin ettimde gs Ye bir gönderme yapayım dedim.

Çevrimdışı Efe

Eski acikta arkadaki perdeli kolonda betonlaniyor galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gorgaze

@Necmi @ahmet türker hoş bulduk abilerim. Necmi abi 1 kaç gün önceydi herhalde bu ziyaretçi olarak takip edenler ya renkli ya da çekingen diyordun % 90 siyah beyaz abi sen merak etme.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ahmet türker

bu kredi işi hiç hoşuma gitmedi ama ,neyse...

Çevrimiçi Necmi

@Deniz Eski açığa top versen yerinde sektirir yeni açığa top versen ronaldinho olur  :kop: :kop: :kop:
ama çiçekler son golü atıp maçı bitirdi şimdi taraftara üçlü çektiriyor :D şu an sus yapıyor sonra bir iki üç başlayacak :evillol: @ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

2 gunde baya beton dokuldu yine nu soguk gunlerde iyi is cikarildi ocak ayina umutla bakiyorum hersey obitasin testereleri bitirmesine kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy