Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

dümdüz yer ver demiri ver betonu gitsin :evillol: :evillol:
klüp başkanı da yok rampaklasın ilerleyen zamanlarda kaldırırız diyen de yok nereden başlarsan başla tertemiz @Oktay kırmızı baretlide yok  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

numarali ve yeni acikta tabla atilacak artik bir cok kisi biliyor ben zaten mabetin bana dedigini yazdim onun mesaji yani internete giremiyormus ben kendim yazsaydim numrali yeni acik derdim
@Efe abi Kolon yok mu Kolon :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ümer

Anıtlar kurulu vodafone arenanın eski açığı,inönü stadı ile aynı yükseklikte olacak demiş.HAydaa... :lol:

bir devin avuç içi gibi tam bir çukur

Çevrimdışı Efe

Numaralida kar kis demeden calisiyor cicekler bi yandan beton atiliyor bi yandan tabla yapiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

şimdi bu aktif banktan kredi alındı ben şunu merak ediyorum, bir sürü banka var niye bu banka?? muhtemelen diğer bankalara fazla öpülmemek için en ucuz krediyi verdiği için!!! :alala: :alala:

Çevrimiçi murat

@MURAT obitaş mevzusu açıldımmı sen bi dalmasan olmaz :D :D sen zaten necmi abinin arkasından 2. elebaşısın bu abitaş kaçmadıya dert oldu sana  :evillol: :evillol:
Son dakika ................   Obitaş Rostovda

rusların obitaşla imtihanı :D
ne kaçacak bulmuş dünyanın en güzel stadının inşaatını bırakıp gidermi.gitmemek için ayak diretiyor uzattıkça uzatıyor :D

Çevrimdışı Oktay

rusların obitaşla imtihanı :D
ne kaçacak bulmuş dünyanın en güzel stadının inşaatını bırakıp gidermi.gitmemek için ayak diretiyor uzattıkça uzatıyor :D
kaçtımı yakalayacagın yeri biliyosun rostov :D :D  kaçmadılarya dert oldu sana murat :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

şimdi bu aktif banktan kredi alındı ben şunu merak ediyorum, bir sürü banka var niye bu banka?? muhtemelen diğer bankalara fazla öpülmemek için en ucuz krediyi verdiği için... :alala: :alala:
passoliglede alakali olabilir tribun gelirlerinden de odeyebilirler bir bolumunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

şimdi bu aktif banktan kredi alındı ben şunu merak ediyorum, bir sürü banka var niye bu banka?? muhtemelen diğer bankalara fazla öpülmemek için en ucuz krediyi verdiği için... :alala: :alala:
En düşük faizi bu vermiştir muhtemelen.Ya da daha iyi bir ödeme planı çıkartmıştır.Aklıma bir ihtimal de geliyor ama tamamen kurgu.Tribün sponsoru gibi birşey olabilir mi?  :alala: .Parayı şimdiden alırız sonra bu parayı ödemeyiz sponsorluğa sayarız ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

ne yazık ki bizim kredi sicilimiz hiç iyi değil mali tablo ortada garanti ile görüşüldü olmadı benim bildiğim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

@Deniz bu paranın bir miktarı statdın finansmanında kullanılacaksa muhtemelen çatı ve loca içindir kaba inşaattan fazla bi bakiyeleri kalmamıştır diye düşünüyorum :ok:
bide yeni açığın adı passo açık yada passo tribünü olmuyomu en çok sen sevinirsin :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 13:11:01 Oktay ]

Çevrimiçi murat

kaçtımı yakalayacagın yeri biliyosun rostov :D :D  kaçmadılarya dert oldu sana murat :evillol: :evillol:
olan oldu artlık oktay :boxin: bundan sonra bitirip gitsinler.şu kabada bir bitmedi  :akuma:

Çevrimiçi murat

konu dışı: maç önü etkinliği için etkinliklerimiz bölümünde konu açılmıştır.buluşma noktaları ve saatleri için buradan haberleşelim.ayrıca maça gelemeyecek kombine sahibi varsa iletiile bana ulaşırsa sevinirim.bir kaç kişiyi zorla maça getirmem lazım.sonrası kombineye kadar gidecek inşallah.

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/besiktas-galatasaray-maci-oncesi-bulusma-yerleri-ve-etkinlikler/new/#new

Çevrimdışı levent

konu dışı: maç önü etkinliği için etkinliklerimiz bölümünde konu açılmıştır.buluşma noktaları ve saatleri için buradan haberleşelim.ayrıca maça gelemeyecek kombine sahibi varsa iletiile bana ulaşırsa sevinirim.bir kaç kişiyi zorla maça getirmem lazım.sonrası kombineye kadar gidecek inşallah.

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/besiktas-galatasaray-maci-oncesi-bulusma-yerleri-ve-etkinlikler/new/#new
bir konu dışı da benden liverpool maç biletleri satışa çıktımı 26 subattaki

Çevrimiçi murat

gelirken poşet getirin :D kayacağız  :evillol: bu stadı komple loca yapmaları lazım :D

Çevrimdışı pascal26

yok o konu efsane :D

Efsane değil, var öyle bi sistem. Yaklaşık 2,5 M euro civarında. Bildiğim kadarıyla maliyet sebebiyle kesik yiyen fonksiyonardan ama ilerde ekletmek için kafaya takmış olanlar var  :)

Çevrimdışı Fatih

Bu 100 milyon stadda kullanilmayacaktir.yeni yil gelmeden borclarin kapanmasi ve alacaklarin ödenmesine harcanir.finansal fair play mevzusu can sikici..
Zannetmem... Paranin cok buyuk kismi stad icin kullanilacak kuvvetle muhtemel... Zaten cogu gelirimiz temlikli oldugu icin Fikret Orman yapilan gider karsiliginda Aktif Bank'in para odemesi seklinde anlasmistir...Yoksa para geldigi gibi ucar gider...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

gelirken poşet getirin :D kayacağız  :evillol: bu stadı komple loca yapmaları lazım :D
Ben vazgectim gelmiyorum pazar gunu  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türken

Ben vazgectim gelmiyorum pazar gunu  :D
Bence tam maça gitmalik her türlü kayacaz işte  :lol: :evillol:

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bu paranın bir miktarı statdın finansmanında kullanılacaksa muhtemelen çatı ve loca içindir kaba inşaattan fazla bi bakiyeleri kalmamıştır diye düşünüyorum :ok:
bide yeni açığın adı passo açık yada passo tribünü olmuyomu en çok sen sevinirsin :lol: :lol:
@Oktay abi eski açığa versinler onlar ismini obitaşın muhteşem tribününe leke sürmesinler  :evillol: