Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400796 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

nerde oturuyorsun?

Ankarada  :evillol: :evillol: kameradan gördüm onu yazdığımda atıştırıyodu hafif hafif ama durdu galiba şimdi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Oktay

sen nasil bir adamsin @Oktay sana ozel bir unvan talep ediyorum satıcı diye. Pazar gunu gorusuruz sogukta karda kısta isim ne diye partizan macina kime gelmedi.  :kop: :kop:
@ZEKI abi ne satması davet ediyolar kuzey tribüne nolur yani gitsek  :evillol: :evillol:

ben tesisatımı hazırladım -30 nordface kar botu içime colombia yün kazak eldiven şapka  :evillol: :evillol: isterse atlantik kutbunda maç olsun işlemez bana :D :D
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 10:04:09 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet , Bunu Dun @Necmi abide Söyledi @SDemirsoy :ok: Planda Kuleler üzerine kartal var dedi , Ama Ben Logodaki nin aynısından isterdim Tam Çatının uzerinde :bandit: :bandit:
çatının üzerine zannetmiyorum ben yapmazlar da kulenin üstüne sade şık güzel birşey olur ama :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@ZEKI abi ne satması davet ediyolar kuzey tribüne nolur yani gitsek  :evillol: :evillol:
abi sen denedin almadılar seni hatırla :D @Oktay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çatının üzerine zannetmiyorum ben yapmazlar da kulenin üstüne sade şık güzel birşey olur ama :)
Önada Razıyım , Çok Şık Duracaktır ama Anıtlar izin veririm buna :alala: :alala: Biliyosun Anıtlardaki Kule Aşkı bambaşka :evillol: :evillol: Her 2 kulenin üzerine Güzel Duracaktır Dolmabahçe tarafından Bakıldığında , Bu Konu Dünde Konuşuldu , Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar İyi bir Beşiktaşlı , Bşraz Üzerine Gidilip Rica edilse Kesin yapar :iscrewy: Kulüp Yapmassa Beşiktaş Belediyesine Kitlemek lazım işi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Önada Razıyım , Çok Şık Duracaktır ama Anıtlar izin veririm buna :alala: :alala: Biliyosun Anıtlardaki Kule Aşkı bambaşka :evillol: :evillol: Her 2 kulenin üzerine Güzel Duracaktır Dolmabahçe tarafından Bakıldığında , Bu Konu Dünde Konuşuldu , Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar İyi bir Beşiktaşlı , Bşraz Üzerine Gidilip Rica edilse Kesin yapar :iscrewy: Kulüp Yapmassa Beşiktaş Belediyesine Kitlemek lazım işi :bandit:
çevre dokusuna uyumlu bir şey olursa anıtlar kurulu sıkıntı çıkarmaz bence Murat Başkan Beşiktaşlı değil diye biliyorum ama :D

çevre dokusuna uyumlu bir şey olursa anıtlar kurulu sıkıntı çıkarmaz bence Murat Başkan Beşiktaşlı değil diye biliyorum ama :D
Haydaaaaaa Degilmi Cidden :alala: :alala: Değilse bile Helal olsun Boynunda Beşiktaş Atkısıyla dolaşıyor her yerde Başkanla beraber Geziyor , Semte çok bağlı Beşiktaş Belediyesine yakışıyor Bence :ok: Beşiktaş Semti ve Tarafarıylada Çok iyi bir bağı var , Bunu Çok Net Görebiliyoruz , Böyle Bşr İstek Gelirse Kırmaz Yapar diye Düşünüyorum... @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetemre

Haydaaaaaa Degilmi Cidden :alala: :alala: Değilse bile Helal olsun Boynunda Beşiktaş Atkısıyla dolaşıyor her yerde Başkanla beraber Geziyor , Semte çok bağlı Beşiktaş Belediyesine yakışıyor Bence :ok: Beşiktaş Semti ve Tarafarıylada Çok iyi bir bağı var , Bunu Çok Net Görebiliyoruz , Böyle Bşr İstek Gelirse Kırmaz Yapar diye Düşünüyorum... @SDemirsoy
fanatik fenerli hem de
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kartal14

Arkadaşlar otomobillerde olan kapı altı led logo yansıtma gibi çatıya eski projedeki kartalı veya bjk logosunu falan yansıtabilir miyiz acaba. Güzel durur yapılbilirse...

Çevrimdışı SDemirsoy

semt gereği öyle olmalı da zaten Fenerliymiş bak :D ama ona fenerliyim demesi kazandırmaz kaybettirir :) projede varsa yapılır gerek kalmaz belediyeye 

Arkadaşlar otomobillerde olan kapı altı led logo yansıtma gibi çatıya eski projedeki kartalı veya bjk logosunu falan yansıtabilir miyiz acaba. Güzel durur yapılbilirse...
Bu Yapılabilir Zor birşey degil :ok: Teknoloji çağında yaşıyoruz ve Turkiyenin Tek Stadyum Vision teknolojisi olan Akıllı stadını yapıyoruz :iscrewy: Söylediğin mantıklı ve yapılabilir bişey , Süleyman Seba başkana Hologramla Gol attırmayı Bile düşünüyoruz artık....

Çevrimdışı Deniz

İsmail Besiktasliydi da ne hayrini gorduk ?murat hazinedar ismailin 10 senede yapamadigini 2 senede yapti.Baskanla ve taraftarla arasi cok iyi.Yeni stada Besiktas belediyesinin bazi hediyeleri olacaktir.dile getirirsek kartal heykeli de bunlardan biri olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

İsmail Besiktasliydi da ne hayrini gorduk ?murat hazinedar ismailin 10 senede yapamadigini 2 senede yapti.Baskanla ve taraftarla arasi cok iyi.Yeni stada Besiktas belediyesinin bazi hediyeleri olacaktir.dile getirirsek kartal heykeli de bunlardan biri olur.
türbüne oynadı yıllarca :D

Çevrimdışı ozan062

Konu dışı ama bizde üyelik dışında forumun ziyaret edilmesini engelleyemez miyiz :iscrewy: Ts forumu bugün böyle bir değişikliğe gitmiş bence mantıklı.Bizim yorumlarımızı da başka takımın taraftarları okumamalı diye düşünüyorum.

sizlerden ricam bunun olmamasıdır nasıl biz karsı yorumları okumak istemiyorsak üye olmasınlarki bu sıkıntıyı yasamayalım simdiki sistemde okuyorlar dolayısıyla üye olma gereksinimi duymuyorlar boyle devam :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bi Ara Çatı için Ozel Sisitem kurulacak , Desibel Rekoru kırıldığı zaman Çatı Kıpkırmızı yanacak falan diolardı , Öyle bişey yok dimi :alala: :alala: Yada Böyle bir sistem istenilse kurulabilmi , yapılabilirliği varmı yani @SDemirsoy @Necmi abi @bjk_mabet abi

Çevrimdışı Deniz

türbüne oynadı yıllarca :D
En cok onun degistigine sevinmistim biliyor musun :).Hazinedardan ben umitliyim eger talebimiz ona ulasirsa heykeli de yapar cevre duzenlemesini de yapar.gerci bizim baskan coktan baglamistir almistir sozunu  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yldrmaydn

murat hazinedar beşiktaşlı değil ama beşiktaşlı. takımın taraftarı değil belki ama semtin taraftarı kesinlikle. önemli olan katkı sunabilmesi. ismail gibi fulya'da bizi kazıklayıp yollasa daha mı iyiydi? ben başkandan memnunum yapabileceği şey varsa yapar mutlaka.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz

@forzabesiktas (çArşi) twitter hesabindan alintidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bi Ara Çatı için Ozel Sisitem kurulacak , Desibel Rekoru kırıldığı zaman Çatı Kıpkırmızı yanacak falan diolardı , Öyle bişey yok dimi :alala: :alala: Yada Böyle bir sistem istenilse kurulabilmi , yapılabilirliği varmı yani @SDemirsoy @Necmi abi @bjk_mabet abi
yok o konu efsane :D

Çevrimdışı ahmetemre

@forzabesiktas (çArşi) twitter hesabindan alintidir.
ilk bakışta kapşonluyu alene benzettim sonra yok artık didim :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

Aslinda desibele gore catinin renginin degismesi yapilabilir.catiya led isik yansitip bir vu metre baglantisi kurulup sese gore renginin degismesi yapilabilir :)

Çevrimdışı Deniz

ilk bakışta kapşonluyu alene benzettim sonra yok artık didim :kop:
Hahaha ben de baktim simdi cidden benziyor :D

Çevrimdışı ozan062

ayın 5inden sonra birkaç gün sapma olabilir fakat bi kar fırtınası bekleniyor...

arkadaslar bu islerde hayli iddaalı bir arkadasımız var genellikle tutar ve ne diyorsunuz zaten 2 gun işler durucak birde bu fırtınadan dolayı donusleri eski tempoya gecisleri uzun surecektir alın size nerden baksan iki haftalık gecikme :s20:

ama dogaya karsı cıkamayız dolayısıyla can sıkmanın anlamı yok :ok:

Aslinda desibele gore catinin renginin degismesi yapilabilir.catiya led isik yansitip bir vu metre baglantisi kurulup sese gore renginin degismesi yapilabilir :)

elektirkten anlıyanlar dan birisin sen ve diğer hocalarra sorum var

boyle birsey mumkunmudur ?? cnk o soylemden sonra dalga gecer sekilde vodafone arena cevap vermişti:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

ayın 5inden sonra birkaç gün sapma olabilir fakat bi kar fırtınası bekleniyor...

arkadaslar bu islerde hayli iddaalı bir arkadasımız var genellikle tutar ve ne diyorsunuz zaten 2 gun işler durucak birde bu fırtınadan dolayı donusleri eski tempoya gecisleri uzun surecektir alın size nerden baksan iki haftalık gecikme :s20:

ama dogaya karsı cıkamayız dolayısıyla can sıkmanın anlamı yok :ok:

elektirkten anlıyanlar dan birisin sen ve diğer hocalarra sorum var

boyle birsey mumkunmudur ?? cnk o soylemden sonra dalga gecer sekilde vodafone arena cevap vermişti:))
Evet mumkun tabi catinin rengi degismeyecek catiya yansiyan isigin rengi degisecek sds miktarina gore renk degisimi de gayet kolay yapilabilir.ama yapacaklarini sanmam orasi ayri :)

Çevrimdışı ahmetemre

Hahaha ben de baktim simdi cidden benziyor :D

küçükken ilk kapalıya girişimi hatırlıyorum bu kim dedim amigomuz alen dediler.
saçlar uzun omuzda üzerinde siyah badi kaslar o biçim fışkırıyor.
renklilerden herşeyimiz faklı ve havalıyız diye düşünürdüm.amigomuz alenin havası sevk ve idaresini görünce gerçekten renklilerden çok çok farklıyız demiştim. :sevinc :sevinc
Vodafone Park

Hz. Mevlana