Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401509 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

@ahmetx  abi çatı 3 aşağı 5 yukarı böyle görünecek değil mi?  :claps:
Onu sadece Mabet bilir  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Mehmet burdan bak nasıl olacağına :bandit:
http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/test-alani-%28foto-video-yukleme%29/
@Necmi abi Geçeb stada gidip resim çektigmde bende atamamıştım buraya :bandit: Sonra @FARUK Hocam sagolaun Senin dediklerini gösterdi ama gene atamadım :D Sebebi Tel Windows ondan olmamış çünkü ekleme seçeneği çıkmıyo bende :D Sonra Bilgisyardan denedim oda vindows gene olmadı , @Abdullah a attırdım bende resimleri , Sonra Samsung veya İphoneden denedim onlarda oluyor :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 17:38:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Androidden çok rahat atılıyor fotolar en azından bende atılıyor (versiyon 5.0.1 )
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Aralık 2014, 17:41:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet küfekiler gene yok mabet'de yarın atarım foto diyodu ama yokkkk  :by2:
Var bekle aticam

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Geçeb stada gidip resim çektigmde bende atamamıştım buraya :bandit: Sonra @FARUK Hocam sagolaun Senin dediklerini gösterdi ama gene atamadım :D Sebebi Tel Windows ondan olmamış çünkü ekleme seçeneği çıkmıyo bende :D Sonra Bilgisyardan denedim oda vindows gene olmadı , @Abdullah a attırdım bende resimleri , Sonra Samsung veya İphoneden denedim onlarda oluyor :iscrewy:
benimde windows mobil nasıl yapıyorum :alala: windows daha kolay çünkü normal sayfayı açıyor pc kullanımla bire bir aynı hızlı cevaptan yapamazsınız direk yanıtla butonunu kullanacaksınız @Yunus Emre Dökmeci  siz hızlı cevabı kullandığınız için çıkmıyor oraya resim yükleme koymadık :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@Mehmet in resimleri atıyonuzmu atayımmı sonra iki kişi birden atmış olmasın yorulmayalım boşuna  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı umit

biri şu resimler iatsın artık. merakdan öldürecek misiniz?

Çevrimdışı TØLGA

resimlerin boyutu küçük gene büyük atabilecek varsa buyursun  :boxin:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 17:49:33 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı UU1903

Var bekle aticam

Kardesim twitter adin ne? Bari ordan bakalim. Ofisten cikicam cikamadim, trafige kalicam :D
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı ahmet türken

Biriniz atında hanginiz atarsa atsın @Mehmet .eline sağlık

Çevrimdışı TØLGA

desene bugün de resimsiz kaldık  :bandit: :bandit:
atmıyorum laaaan ala ala resimlerin boyutu küçük büyük atabiliyosan at  :uyucam:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 17:57:12 Caner ]

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Aralık 2014, 18:01:14
Arkadaslar bir 40 tane attim necmi abiye o buraya yuleyecek birazdan  :ok: ben disaridayim atamiyorum suan

Çevrimdışı Anıl

Arkadaslar bir 40 tane attim necmi abiye o buraya yuleyecek birazdan  :ok: ben disaridayim atamiyorum suan
Ellerine sağlık @Mehmet abi :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Aralık 2014, 18:05:11

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Aralık 2014, 18:15:03

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı serti67

şöyle birşey olsa hani  :biggrinking:
bisekilde Tamam taraftara gore stat yapilmaz Onu anliyoruz Bu yapibilir ve maliyeti karşılanabilir bise sesimiz duyurulamazmi taraftar istiyo die
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

@Mehmet eline sağlık.Telefonunda telefon kabı mı kullanıyorsun ?

Çevrimiçi Necmi

araya eski bir iki resim karışmış olabilir pcden :biggrinking: affola