Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401053 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

O yaptırmazsa Beşiktaş belediyesi yapar o da yapmazsa 20 milyon taraftarın içinde bir heykeltraş çıkar yapar bir şekilde o stada güzel bir kartal heykeli yapılır  :bandit:
İzni anıtlardan ve belediyeden alır belediye para ister anıtlar para ister bu devran böyle sürüp gider  :evillol: :evillol: @Deniz en iyisi stadın duvarına karakartal yazalım  :kop:

Çevrimdışı Deniz

İzni anıtlardan ve belediyeden alır belediye para ister anıtlar para ister bu devran böyle sürüp gider  :evillol: :evillol: @Deniz en iyisi stadın duvarına karakartal yazalım  :kop:
Kimse yazmazsa hallederiz bir şekilde bir gece operasyonuyla.Olmadı parasını verir yaptırırız bir heykel gece gelir kulelerin üstüne koyar kaçarız  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Kimse yazmazsa hallederiz bir şekilde bir gece operasyonuyla.Olmadı parasını verir yaptırırız bir heykel gece gelir kulelerin üstüne koyar kaçarız  :evillol:
kule ortasına yazarısz yere yazarız küfeki taşına yazarız nede olsan 3-5 sene sonra reklma bilboard koyarkar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Rizzi

Sadece 3 kişimisiniz yokmu başka, iddiaya girilmiştir  :D :D :D
ok 10 gün sonra betonlanınca hatırlatırım..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Aralık 2014, 17:12:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar stada gittim girdim birazdan fotolari aticam  :) Aman Allahim o nasil bir stad sadece 4 ay once hergun gidip geldigim yere nolmus oyle inanmiyorum , stadin icine de girsim cok sukur inanin en kucuk yer dedigimiz eski acik bile devasa yeni aciktan hic bahsrtmiyorum size , otoparkin bize kucuk gorunen kolonlari bile yaklasik 4 metre inanin soklsrdayim MasAllah BarekAllah (demba ba effect ) harika bir stadimiz oluyor size tek diyecegim gurur Lanin ..

Çevrimdışı cagdas44

@ahmetx abi çatı çalışmaları süper eline sağlık  :)

Çevrimdışı Deniz

ok 10 gün sonra betonlanınca hatırlatırım..

Gökhan Türkmen kolon hatalı ve sökülecek dedi   :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaslar stada gittim girdim birazdan fotolari aticam  :) Aman Allahim o nasil bir stad sadece 4 ay once hergun gidip geldigim yere nolmus oyle inanmiyorum , stadin icine de girsim cok sukur inanin en kucuk yer dedigimiz eski acik bile devasa yeni aciktan hic bahsrtmiyorum size , otoparkin bize kucuk gorunen kolonlari bile yaklasik 4 metre inanin soklsrdayim MasAllah BarekAllah (demba ba effect ) harika bir stadimiz oluyor size tek diyecegim gurur Lanin ..
Resimleri at resimleri heyecan yaptırtma  :kop: @bjk_mabet stat içinde tuzakları var mıyıd  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

eski açığa küçük diye kim demiş?  :biggrinking:
güldürdün  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

saolasın oktay abi ertesi gün kızım geliyor  :) :) (malum sezon boyunca bekledik) katılamadım maçlara, bi ihtiyacı olana yemek ısmarla yeter :super: :super: :super: :super:

:flag:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Numaralı-Eski Açık'ın orada iyi bir çalışma var gerçekten de.Havaların bozmasına rağmen yine iyi gidiyor çalışmalar böyle devam ederse tahminimden daha önce bitebilir stadın kabası. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler çok güzel izleyin  :D :D

Sabah İzlemiştim ben bunu ! Tek diyeceğim Şey Bizde SAKAT ÇOOOOKK :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

planda öyle bir şey var her iki kulenin üstüne kartal heykeli :naughty: :naughty: :naughty: yanlış bilmiyorsam :bandit: @Deniz

Çevrimdışı Deniz

planda öyle bir şey var her iki kulenin üstüne kartal heykeli :naughty: :naughty: :naughty: yanlış bilmiyorsam :bandit: @Deniz
bunu yeni mi söylüyorsun @Necmi abi  :alala:    :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Aralık 2014, 17:23:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler buraya yukleyemdim yine twitera attim ve atiyorum birisi alsin ordan

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gelmeyip napacak ? :alala: passo davasi anayasa mahkemesinde iptal edilirse zaten gelecek edilmezse de hukuki yol tukendigi icin gelecek yani her turlu seneye stadda olacak :)

Çarşı zaten stadyumlarda..

Amigo Şevşek ali her maç tribünlerde..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Necmi

bunu yeni mi söylüyorsun @Necmi abi  :alala:    :sevinc
ne yapayım  :alala: yapmazlar fikir değiştirirler geç yaparlar bellimi olur sonra yalancı oluruz :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Çarşı zaten stadyumlarda..

Amigo Şevşek ali her maç tribünlerde..

Evet o öyle.Hatta karabük deplasmanında ayağını kırdı ,kırık ayakla diğer deplasmana da gitti  :evillol:.DEWE nin de pankartları stadda ama kendisi uefa maçları hariç gelmiyor seneye o dahil hepsi stadda olacaktır biz bu stadda her maç full çekecez başka yolu yok  :ok:

Çevrimdışı Deniz

ne yapayım  :alala: yapmazlar fikir değiştirirler geç yaparlar bellimi olur sonra yalancı oluruz :bandit:
Yapmazlarsa onların ayıbı olur  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@Mehmet küfekiler gene yok mabet'de yarın atarım foto diyodu ama yokkkk  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

@ahmetx  abi çatı 3 aşağı 5 yukarı böyle görünecek değil mi?  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Beyler buraya yukleyemdim yine twitera attim ve atiyorum birisi alsin ordan
buraya yüklemeyi nasıl beceremiyosunuz anlamıyorum hee
yanıtla ordan eklerden
dosya seç resimi yükle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Melekcik

herkese iyi akşamlar çalışmalara mola iyi olur emekçiler için. bu satılan bilet sayısı beni gerçekten kahrediyor yazık 7 bin nedir bu takım lider 7 haftadır kazanıyor. passo  anladık sezon başı protesto edersin haklarıdır ama bundan sonrası takıma ihanettir yazık takımın taraftara ihtiyacı var.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!