Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401284 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rizzi

yeni inönünün fotoya bakarsan simetrisinde kolon yok hatalı o kısım ben uyarımı yaptım  :D :D kolona beton atılmadan düzeltilir umarım :busted_cop: :busted_cop:
Kolon orada... ;) Kalkmayacak

Çevrimdışı dogu1903

Beşiktaş Bizim
‏@BesiktasBizim

Çatı Bitmiş:) @Besiktas  @VodafoneArena

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Rizzi

beyler eski açıktaki ankrajların ne amaçla konduğu biligisi verildi mi?

3-5 yıl sonra kapasite artırımı olduğunda demirleri bir yerlere bağlayacaklar tabiki ...Oraya 10 sıra atsalar 1000 koltuktan fazla ek kapasite çıkar.

Çevrimdışı adnan

şuan istanbula son zamanların en sağanak yağmuru yağıyo.sahanın içi balçık olmuştur şimdi.yılbaşına kadar doğru düzgün çalışma olmaz herhalde artık.araç giriş cıkışı bile yapılmaz artık o sahada
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Oktay

abi idiaya girelim hadi  :D
lvnt. gemici  proje var ve muhendisler en son kontrol ediyor ..yani demirci ustası canı sıkılmış yapmış, muhendisinde, vardır birbildiği diyim göz yumacak hali yok :evillol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

lvnt. gemici  proje var ve muhendisler en son kontrol ediyor ..yani demirci ustası canı sıkılmış yapmış, muhendisinde, vardır birbildiği diyim göz yumacak hali yok :evillol:
oktay abim ben can sıkıntısı demiyorum ki hatadır olabilir gözden kaçmıştır, yeni açıktaki ilk rampa yapılırken hatırlarsanız bi kolon gereğinden fazla yüksek betonlanmıştı ve kırılmıştı. İnsanoğlunun olduğu yerde hata vardır, Foruma neşe gelsin biraz, hodri meydan iddiaya girmek isteyenleri göreyim o kolon yapılmayacak. (bende insanım hata yapabilirim  :evillol: :evillol:) yemeğe çıkıyorum geleceğim, iddiları göreyim  :D
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 12:40:26 LVNT.GEMICI ]

Çevrimdışı Rizzi

oktay abim ben can sıkıntısı demiyorum ki hatadır olabilir gözden kaçmıştır, yeni açıktaki ilk rampa yapılırken hatırlarsanız bi kolon gereğinden fazla yüksek betonlanmıştı ve kırılmıştı. İnsanoğlunun olduğu yerde hata vardır, Foruma neşe gelsin biraz, hodri meydan iddiaya girmek isteyenleri göreyim o kolon yapılmayacak. (bende insanım hata yapabilirim  :evillol: :evillol:) yemeğe çıkıyorum geleceğim, iddiları göreyim  :D
yapılacak
bursa iskender olur..  :icool:

Çevrimdışı Oktay

yapılacak
bol tereyağiı arkasından fıstıklı kadayıf :D :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

yapılacak
bol tereyağiı arkasından fıstıklı kadayıf :D :D
O kolon ordan kalkmaz daha :icool:
Sadece 3 kişimisiniz yokmu başka, iddiaya girilmiştir  :D :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 13:35:49 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

o zaman Fikret Başkan kafaya koymuş,ilerde oraya çelik testere kirişler gelecek. :bandit: Ama ben bu yükseklikte kalması taraftarıyım  ,hatta keşke eski açık iki kule arasında locaların üstünde tribün olmasaymış diyorum artık. :bandit:
Bu konu mabet'e soruldu ve olmayacağını; neden olmayacağını yanıtladı. Dün yada önceki gün olması lazım. Orada yapılabilecek olan yapıldı.

Çevrimdışı yldrmaydn

41.903 kapasitenin %5 i =2.050 oluyor benim hesaplarıma göre @anilt , @yldrmaydn :bandit: :bandit:

2200 mesaj olabilir tabi. :) neyse kimse dillendirmiyorken biz de dillendirmeyelim. sabah uyanalım kulüp bize süpriz yapmış olsun:D
Seninle Başladı Hayat..

ysariusta

• Ziyaretçi

41.903 kapasitenin %5 i =2.050 oluyor benim hesaplarıma göre @anilt , @yldrmaydn :bandit: :bandit:
???? yapma adaş 2095 eder. 0,15 lik bir adam bulursanız onuda sıkıştırırsınız oraya

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi 2200 demiş vardır bir bildiği :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Rakip Gs ise Düşmanımızdır Abi , Taraftarı da Takımıda , Ne Fedamızla Dalga geçmelerini unuttuk nede Mühendis Oktayı katletmelerini , Ne Nankörlüklerini unuttuk Nede 8Taş Demelerini :akuma: :akuma:
Yunus Emre benim babam Galatasaraylı. Babamamı düşman olayım. Düşman kavramının mı içini boşaltıyorsunuz, rakip kelimesinin anlamını mı bilmiyorsunuz? Ayrıca babama düşmansan da bileyim.  :akuma: Konu dışı bu @ALI RIZA sil abi :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yunus Emre benim babam Galatasaraylı. Babamamı düşman olayım. Düşman kavramının mı içini boşaltıyorsunuz, rakip kelimesinin anlamını mı bilmiyorsunuz? Ayrıca babama düşmansan da bileyim.  :akuma: Konu dışı bu @ALI RIZA sil abi :akuma:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: bende de fenerliler ama ben tek BJK liyim  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

:alala: eminmisin :D @Oktay

Çevrimdışı cisse557

Sadece 3 kişimisiniz yokmu başka, iddiaya girilmiştir  :D :D :D
Paran çok galiba abi  :kop: Kaybedeceğin iddiayı artırmak istiyorsun  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LVNT.GEMICI