Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401262 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

yeni açıkta 7 sütun kaldı testereler için yerine konmadık biran önce yerlerine konup betonlanmalılar :)
yedimi  :alala: ben bugünkü resimlerde en az yirmi kolon saydım yapılacak @Efe hepsine testere kiriş bağlanmayacak ama bitmedende testereler yapılamaz ve çok ağırdan alınıyor anlam veremiyorum hava yağışlı olduğunda emekçiler çıkartılmıyor olabilir şubat sonundan önce bitecekmiş gibi görünmüyor

Çevrimdışı ALI RIZA

yedimi  :alala: ben bugünkü resimlerde en az yirmi kolon saydım yapılacak @Efe hepsine testere kiriş bağlanmayacak ama bitmedende testereler yapılamaz ve çok ağırdan alınıyor anlam veremiyorum hava yağışlı olduğunda emekçiler çıkartılmıyor olabilir şubat sonundan önce bitecekmiş gibi görünmüyor
@Necmi abi ana taşıyıcı kolonlardan 7 tane kaldı süs olan kolonlar eklersek gördüğüm kadar 12 o toplam 19-20 adet... Aylardır hala eski açık bitemedi  :alala:

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi ana taşıyıcı kolonlardan 7 tane kaldı süs olan kolonlar eklersek gördüğüm kadar 12 o toplam 19-20 adet... Aylardır hala eski açık bitemedi  :alala:

Rampa desek ya da temeli en gec biten blok desek :)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

eski açıkta kapasite artışı için yada ilerleyen zamanda şöyle  böyle yapılır diye bi proje yok düşünce yok :)bu stat resmi olarak 41903 kapasiteli.

Eski açığın altıda moda salonu ve kartal yuvası var.moda alanı geniş ve kolonsuz bi alan bu yüzden çatının olacağı ve prekstlarin olduğu kirişler ayrı.çelik kolonlar desteklenir denen yerin alt kısmında onu destekleyecek kolon yok bu yüzden eski açıkta ileride bi ekleme çıkarma yapılmayacak.kapasite sadece koltuk ebatları ile artıp azalicak ...

Bjk_mabet verdigin cevaplar sanki "yarı" aydinlatici oldu.

Ileride eski acigi yukseltmek icin konulmadilarsa neden karsilikli ankraj plakaları atildi ?

Bu sekilde mi kalacak, yoksa hemen alttaki resimdeki gibi kiris kolonu ve cati kolonu birbirlerine mi baglanacak ?

Eger birsey yapilmayacak ise, ben acikcasi ileride (bir sekilde izin alinirsa) eski acik sira sayisini yukseltmek icin simdiden dusunulen bir sistem olduguna "inanmak istiyorum".

Neden dusunulmesin ki ? Memlekette hergun hersey degisebiliyor. Eger Anitlar kurulu bize sınır koymasaydi eski acik bu sekilde olmayacakti heralde.

Ilerki yillarda (5-10 sene) olurda izin cikarsa eski acigi yukseltmek istemez miyiz ?  (Kapasiteden ziyade stadin simetrik olmasi acisindan)

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 08:14:23 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı KLEBERR

Büyük Başkan her şeyi düşünmüştür...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın , Pazartesi Olmasına Rağmen Mutlu Uyanan Kartallar :sevinc Beşiktaş İyiyse bizde iyiyiz , Siyah-Beyaz Devam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

çok yağışlı bir güne ve Beşiktaşlı kardeşllere abilere günaydın. Hayırlı mesailer.

Stadda 31Aralık ve 1Ocak olmak üzere 2 Gün Çalışma olmayacak sanırım :by2: Başkan 2 Gün İzin vermiş , Kaynak : Gökhan Türkmen Twitter :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Stadda 31Aralık ve 1Ocak olmak üzere 2 Gün Çalışma olmayacak sanırım :by2: Başkan 2 Gün İzin vermiş , Kaynak : Gökhan Türkmen Twitter :bandit:
sıkıntı yok dinlensin ve zihinlerini boşaltsınlar :D

Çevrimdışı ozan062

son bayramda ben demiştim yılbası ve birsonraki gun tatil olur diye baya kişiyle burada tartısmıstık:)) bakın arkadaslar hani hiç duraksamadan devam edicekti:D

zatendinlenmeleri gerekiyor fazlasıyla kabulum ama durmadan hep sonsurat devam denildiği için hatırlatayım dedim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

son bayramda ben demiştim yılbası ve birsonraki gun tatil olur diye baya kişiyle burada tartısmıstık:)) bakın arkadaslar hani hiç duraksamadan devam edicekti:D

zatendinlenmeleri gerekiyor fazlasıyla kabulum ama durmadan hep sonsurat devam denildiği için hatırlatayım dedim:)
@Oktay Abi 1 Ocak ta Tail olması doğru ve mantıklı Zaten her yer tatil ve kapalı :ok: Ama 31 Aralıkta neden tatil Onu anlamadım :alala: En azından Öğlene kadar çalışılmalıydı

Çevrimdışı ilhan

@Oktay Abi 1 Ocak ta Tail olması doğru ve mantıklı Zaten her yer tatil ve kapalı :ok: Ama 31 Aralıkta neden tatil Onu anlamadım :alala: En azından Öğlene kadar çalışılmalıydı
Arkadaşlar yapmayın onların ki de can. Bu stad onların emekleri ile buraya kadar geldi. Zordur beden işçiliği, dinlensin kardeşlerimiz,  beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemlidir. Her iznin  dönüşü muhteşem oluyor bakın kurban bayramı dönüşüne.

Çevrimiçi Kartal Ç

E yani normali de o zaten. şu havada sabahtan akşama kadar dışarıda emek sarfeden adamlar yeni yıla  ailesiyle çoluğuyla cocuğuyla beraber girsin varsın 2 gün geç bitsin stad.  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

öğlene kadar ne iş yapılır ki zaten dinlensinler tabi ki... kendim için söylüyorum ofis ortamın da çalışanlar içinde rahat,sıcak, ıslanmıyor, üşümüyor. birde bu işleri şartları düşünün  2 gün aradan kimseye zarar gelmez :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi murat

mutlu yıllar @ZEKI abi.sağnak yağmurlu bir istanbul sabahından günaydın.

Çevrimdışı yldrmaydn

:hosgeldin rakip takım taraftarına ayırman gereken yer var %5 ve bunu ayırmak zorundasın gelsin gelmesin tamamen boş olsa bile oraya kendi taraftarını alamazsın ancak rakip kulüp gençler birliği maçında olduğu gibi tamamen feragat ederse federasyondan izinle alabilirsin onun dışında 2200 kişilik yer ayırmak zorundayız zaten öyle bir imkan olsa bile adam belki biletini maça girerken alacak nerden bileceksin kaç kişi geleceğini son ana kadar satışta biletler

2200 derken? :) 2.095 oluyor 41903 olarak hesaplarsak :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

beyler eski açıktaki ankrajların ne amaçla konduğu biligisi verildi mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

hava sartlarindan dolayi zaten calisamayacaklardi cumaya kadar calisma olmayacak bence 4 gun kayip var :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

testerelerin baglanacagi 7 sutun var digerleri bos kolon bare bu 7 kolonu yapsalardi biran once sadece testereleri yatirmak kalsaydi ama onu bile cok agirdan aldilar subat ilk haftaya sarkacak insaat 2 aydan fazla gecikme var ve dahada buyuyor bu gecikme ben insaat bitimine yakin ust taraflarda daha sıkı calisma olur diye dusunuyordum obitasta dahada yavasladilar neyse artik bakalim ne zaman bitecek :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

@ZEKİ hocam nice sağlıklı mutlu yıllara

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hava sartlarindan dolayi zaten calisamayacaklardi cumaya kadar calisma olmayacak bence 4 gun kayip var :bandit:
Yeni açık her geçen gün sarkıyor. Sarktıkça çatıdaki ve içerideki işlerde sarkıyor. Bu arada Cumartesi günü stadın yanından geçerken Kapalı üst katta sanırım çatı ankrajlarıyla ilgili bir çalışma gördüm.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Yeni açık her geçen gün sarkıyor. Sarktıkça çatıdaki ve içerideki işlerde sarkıyor. Bu arada Cumartesi günü stadın yanından geçerken Kapalı üst katta sanırım çatı ankrajlarıyla ilgili bir çalışma gördüm.
kapali sol traftaki bolumde calisma yapiyor olabilirler ilk yapilan ankrajlarin ortalarindan demirler cikiyor onlar kesilecek heralde duzenleme yapiliyordur
Şampiyon Beşiktaş JK