Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402060 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi su deplasman tribunu koltuklarinin daha sikisik yapilma fikrine ne diyorsun?1 blok kar edebiliriz bu sekilde.diger stadlarfa da boyle yapiyorlar zaten..
boyle kaliteli bi stada yakışmaz.bizler evimizin en büyük odasını misafire ayıran bi kültürden geliyoruz.rakip düşman değil taraftarı da.amaç kaliteli yuksek standartlı bi stat yapmak ve bunu stadın her yerine uygulamak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı serti67

kapanacak tavan kaplanicak tamamen
eyvallah  hocam kufekı ve yer kaplaması ıcın orekler secıldı eger olese resım hatırlatma amaçlı paylasabılırmısın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Kufeki taşına gözleri korkmasın diye kolay yerden başlatmışlar sıra yeni açığa gelince vay onların haline diyorum  :icool:
aynı zamanda imalatıda kolay diğer kolonlara göre iskeleler düz alana kuruluyor :D ve işi ön cepheden bitmiş gösterecek :evillol: algı oynaması yapıyorlar ordan başlatmak bilinçli atılmış bir adımdır :tabe: @Oktay

Çevrimdışı Deniz

boyle kaliteli bi stada yakışmaz.bizler evimizin en büyük odasını misafire ayıran bi kültürden geliyoruz.rakip düşman değil taraftarı da.amaç kaliteli yuksek standartlı bi stat yapmak ve bunu stadın her yerine uygulamak
Abi koltuklari sokun demiyoruz ki :lol: .sadece mesafryi biraz daraltalim 1 blok kar edelim istiyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

eyvallah  hocam kufekı ve yer kaplaması ıcın orekler secıldı eger olese resım hatırlatma amaçlı paylasabılırmısın
yarin olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rakip Gs ise Düşmanımızdır Abi , Taraftarı da Takımıda , Ne Fedamızla Dalga geçmelerini unuttuk nede Mühendis Oktayı katletmelerini , Ne Nankörlüklerini unuttuk Nede 8Taş Demelerini :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tayfun_bjk

Arkadaşlar dikkat eden olmuştur mutlaka; bugün maçtan önce spiker başkanın açıklama yaptığını skorbordun bilmem nasıl olacağını(bir 72 lafı geçti) çatınının allianz arena'daki gibi olacağını söyledi ama bunlar forumda hiç konuşulmamış herhalde yanlış bir bilgilendirme var

Çevrimdışı ilhan

:claps: :claps: :claps: :claps:
Ayrıca, keşke hoşgeldin diyebilseydim Ankara'ya. Kısmet bi daha ki sefere artık HOŞGİTTİN diyelim   :D

Çevrimdışı Karabay

Arkadaşlar dikkat eden olmuştur mutlaka; bugün maçtan önce spiker başkanın açıklama yaptığını skorbordun bilmem nasıl olacağını(bir 72 lafı geçti) çatınının allianz arena'daki gibi olacağını söyledi ama bunlar forumda hiç konuşulmamış herhalde yanlış bir bilgilendirme var
bunların hepsini konya stadı için söyledi

Çevrimdışı bjk_mabet

:claps: :claps: :claps: :claps:
Ayrıca, keşke hoşgeldin diyebilseydim Ankara'ya. Kısmet bi daha ki sefere artık HOŞGİTTİN diyelim   :D
@ilhan abi hep aklımdaydın ama hiç fırsatım olmadı koşuşturmada ama 1 şubatta misafirimsin :) :ok:
ankaradayım yine

Çevrimdışı bjk_mabet

bunların hepsini konya stadı için söyledi
@kızılsakal şubatın 15 gibi samsunda olucam bilgilerinize:)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı yigitcan1903

Rakip Gs ise Düşmanımızdır Abi , Taraftarı da Takımıda , Ne Fedamızla Dalga geçmelerini unuttuk nede Mühendis Oktayı katletmelerini , Ne Nankörlüklerini unuttuk Nede 8Taş Demelerini :akuma: :akuma:
Fenerin de aşağı kalır yanı yok
Aynı şeyin laciverti
Kusura bakmasın hiç kimse,bu misafir mevzuunda Önder Hocanın kısa bir lafı vardı herkes bilir : "Katılmıyorum!"
Ahlaksız emek hırsızı camialardan misafir olmaz,şayet yasak kalkar da ilerde gelecek olurlarsa diye söylüyorum.
Başkan iyi niyetinin karşılığını iki camiadan da net şekilde gördü yakın zamanda hem stat konusunda hem de şampiyonluk kutlaması ile ilgili açıklamaya verilen yanıtta
Karşı tarafın niyeti bozuksa sen istediğin kadar iyi niyetli ol,"Şeref"inle mücadele ederken "Hakkı"nı da savunmayı unutmayacaksın

Çevrimdışı Karabay

@kızılsakal şubatın 15 gibi samsunda olucam bilgilerinize:)
:) hoş geldin şimdiden. Samsundada bir beşiktaş arena toplantısı yapacağız desene

Çevrimiçi Necmi

Abi koltuklari sokun demiyoruz ki :lol: .sadece mesafryi biraz daraltalim 1 blok kar edelim istiyoruz
koltukları daraltarak nasıl bir blok kazanıyoruz @Deniz  :alala: o zaman bütün stadda daraltalım yetmiş binlik stadımız olsun :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet eski açık tribün kolonun üstünde metal vida yerleri var neyin nesi  :alala:
deplasman tribünü çizim vs var mı _? merdivenler konyada ne güzel görünüyordu  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

koltukları daraltarak nasıl bir blok kazanıyoruz @Deniz  :alala: o zaman bütün stadda daraltalım yetmiş binlik stadımız olsun :iscrewy:
Aralarindaki mesafeyi kisaltirsak olur abi  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bursada kar alarmı var ama istanbul etkilenmeyecek gibi görünüyor yinede stadta çalışmalar duracaktır bi kaç gün  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 7 sütun kaldı testereler için yerine konmadık biran önce yerlerine konup betonlanmalılar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Balasagun

Bugünki maçta bizim taraftarlarımıza ayrılan yeri gösteren, uzaktan çekilmiş bir fotoğraf gören oldu mu acaba? Çok iyi fikir verecektir görüntü açısından.

Çevrimdışı TØLGA

Bugünki maçta bizim taraftarlarımıza ayrılan yeri gösteren, uzaktan çekilmiş bir fotoğraf gören oldu mu acaba? Çok iyi fikir verecektir görüntü açısından.
sadece bunu gördüm
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Aralarindaki mesafeyi kisaltirsak olur abi  :alala:
arada ne kadar mesafe olduğunu sanıyorsun bir metremi  :D daraltsan daraltsan 2 santim daraltırsın buda 30 koltukta 60 santim eder :D @Deniz

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK