Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404028 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

okuduklarım ve gördüklerim yanlış değilse deplasman trübünü burası olucak sanırım .
Numaralı - Yeni açık birleşiminden itibaren ilk 3 blok 415-416-417 nolu bloklar ama Fotoya bakınca kafam karıştı :alala: Senin işaretlemene göre Deplasman tribününün bir kısmı Numarallıda kalıyor :alala: :alala: Ben bidaha inceleyeyim diyecektim ki Dogruymuş
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 00:54:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Deniz

okuduklarım ve gördüklerim yanlış değilse deplasman trübünü burası olucak sanırım .
Malesef orasi olacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bence Hiç maalesef Değil @Deniz ve @Tolga , yonetim doğru ve mantıklı olanı yaptı bence :ok:

Çevrimdışı ZORBEY

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Doğukan E.

aynen o şekilde olacak  :ok:

Abi çok büyük değilmi ya bana mı öle geldi? 

Çevrimdışı Deniz

Bence Hiç maalesef Değil @Deniz ve @Tolga , yonetim doğru ve mantıklı olanı yaptı bence :ok:
Yunus simdi bi de onun tartismasina girmeyelim :D.deplasman tribununun altinda da loca var dikkat edersen.eski aciga sadece" restoran var "diye koymadilar o da yeterli bir sebep degil.

Çevrimdışı TØLGA

obitaşın jilet gibi testere kirişlerini deplasman taraftarı haketmiyorrr  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 01:00:17 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Sen yasli misin  :alala: .gelsen bizim sinifta derse girsen kimse 27 yasinda demez  :evillol:

görüntü değil kafa yaşı önemli sen benim kardeşimle aynı yaştasın 5 yaş senin gözünde bişey olmayabilir ama ben 22 yaşındayken şuankinden çok farklı düşüncelere sahiptim insan 25 yaşından sonra kendini buluyor bunuda bil @Deniz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Abi çok büyük değilmi ya bana mı öle geldi? 
stadyum kapasitesinin %5 lik kısmını verme zorunluluğu var malesef...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

görüntü değil kafa yaşı önemli sen benim kardeşimle aynı yaştasın 5 yaş senin gözünde bişey olmayabilir ama ben 22 yaşındayken şuankinden çok farklı düşüncelere sahiptim insan 25 yaşından sonra kendini buluyor bunuda bil @Deniz :icool:
Goruntu olarak da 22 sin onu napacaz :evillol:  genclik iksiri icmissin aktar ismail abiden mi aldin  :evillol:

Çevrimdışı Efe

ordan bizim locaya raki sisesi firlatmasinlar?

fırlatabilirler bence eski açıkta olsa daha iyi olurdu ama orda da alt katların tamamı loca olduğu için vaz geçildi bana göre en güzel yer yeni açık numaralı birleşimi :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

O degilde bu kufeki taslara deplasman takimlari spreyle boyarsa o is nolacak cok merak ediyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Locadakinin ki can da alt tribundekinin ki patlican mi? :)

Çevrimdışı Doğukan E.

stadyum kapasitesinin %5 lik kısmını verme zorunluluğu var malesef...

O zaman abi deplasman seyircisine 1800 bilet falan mı satışa çıkarılıyor?

Çevrimdışı TØLGA

file flen oluyor kafes gibi yapıyorlar yeni stadyumlarda no sıkıntı  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Yunus simdi bi de onun tartismasina girmeyelim :D.deplasman tribununun altinda da loca var dikkat edersen.eski aciga sadece" restoran var "diye koymadilar o da yeterli bir sebep degil.
Oda Değil @Deniz :ok: Deplasman Tribünü Yeni açıkta 3 Blok kaplıyor ve Köşede kaldığı için Kamera açısına Girmiyor , Stadın en büyük tribününde oldukları için Sesleri soluklarıda çıkmaz ve Bence Sadece 3 Blok kapladıkları için Tribün bütünlüğü bozulmaz !! Ama eger Eski açıkta olsaydı 5-6 Blokluk alan kaplayacaktı Deplasman Tribünü, Buda Eski açık ustun yarısını Rakibe kaptırmak demektir ve Kamera Açısına girecekleri içinde Sanki Stadda Çok Deplasman seyircisi varmış gibi duracaktı !! Bir diğer ayrıntıda Eğer deplasman seyircisi Gelmeyince Eski açık Ustun Yarısı bomboş duracaktı !! 0 , 3 Blok Yeni açıgın Bütünlüğünü bozmaz ama 5-6 Blok Eski açıgın bütünlüğünün içine ederdi !! Çok doğru karar aldı yonetim her anlamda @Deniz , @Tolga , @Efe abi

Çevrimdışı TØLGA

O zaman abi deplasman seyircisine 1800 bilet falan mı satışa çıkarılıyor?

sayı olarak birşey diyemicem 41.903 ün %5i buysa evet  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

fırlatabilirler bence eski açıkta olsa daha iyi olurdu ama orda da alt katların tamamı loca olduğu için vaz geçildi bana göre en güzel yer yeni açık numaralı birleşimi :eyes
aynen en mantiklisi numarali yeni acik birlesimi gibi

Çevrimdışı Deniz

Oda Değil @Deniz :ok: Deplasman Tribünü Yeni açıkta 3 Blok kaplıyor ve Köşede kaldığı için Kamera açısına Girmiyor , Stadın en büyük tribününde oldukları için Sesleri soluklarıda çıkmaz ve Bence Sadece 3 Blok kapladıkları için Tribün bütünlüğü bozulmaz .. Ama eger Eski açıkta olsaydı 5-6 Blokluk alan kaplayacaktı Deplasman Tribünü, Buda Eski açık ustun yarısını Rakibe kaptırmak demektir ve Kamera Açısına girecekleri içinde Sanki Stadda Çok Deplasman seyircisi varmış gibi duracaktı .. Bir diğer ayrıntıda Eğer deplasman seyircisi Gelmeyince Eski açık Ustun Yarısı bomboş duracaktı .. 0 , 3 Blok Yeni açıgın Bütünlüğünü bozmaz ama 5-6 Blok Eski açıgın bütünlüğünün içine ederdi .. Çok doğru karar aldı yonetim her anlamda @Deniz , @Tolga , @Efe abi
Ne 6 blogu stadi vereydin :)

Çevrimdışı Doğukan E.

sayı olarak birşey diyemicem 41.903 ün %5i buysa evet  :biggrinking:

rakam olarak güvenlikler onlardan mı düşüyor bizden mi abi ? :evillol:

Çevrimdışı Haldun

Locadakinin ki can da alt tribundekinin ki patlican mi? :)
alt tribundeki adam halktan alisik bu tur seylere ama locadaki adam az pinpirik olur  :lol: