Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

yeni açığın arkasındaki sütunlar ne güzel olmuş ya? ne zaman çıktı onlar ortaya :)
ne zamandan beri stadyumun fotolarına bakmadığınıza göre değişir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sedat_BJK

yeni açığın arkasındaki sütunlar ne güzel olmuş ya? ne zaman çıktı onlar ortaya :)
numarilinin ihalesini kim aldi bilgin var degil mi.. :D :tabe:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

wow da çatı ile ilgili çok güzel bir resim paylaşılmış görmenizde fayda var  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Türkay

Bu çatı görsellerde ki gibi çatı bekleyenleri baya üzer
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Bu sadece birinin yaptığı bir çalışma, kesin bu olacak diye bir şey yok tabii. Ama bu haliyle benim hoşuma gitti. Artık bitsin de gerçi ben çoğu şeye razıyım da.

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta testere kirislere beton var galiba kamera tam donerken gordum bi daha bakicam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

zaten boyle olacagını yani buna yakın olacagını coktan Necmi abiler soyledi buda gorsel olarak bize ispatı benim için baslarda sıkıntıydı artık oyle değil mecburen kabul edicez ama hangi seffaf tanıtılan catı oyle bitirilmiş hepsinin üstü istisnasız beyaza bürünmüs:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı doctore

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg128499#msg128499 date=1419607263]
Doğum günümü kutlayan; Abilerime, kardeşlerime, akranlarıma sevgilerimi yolluyorum çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun var olun  :)
[/quote]

doğum günün kutlu olsun mustafa kardeşim. nice senelere inşallah  :cook: :cook: :drunkard: :serefe: :guitar: :djsmile:  :lol:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı Deniz

Wowdan Yucel11'in izni ile
yapılacak olanla bunun arasında malesef çok fark olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

yapılacak olanla bunun arasında malesef çok fark olacak
Bence tek fark saydam değil mat olucak. Tabi dışardan göründüğünde yani beyaz bir görüntü oluşacaktır :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Konu dışı ama önemli | Ahmet Nur Çebi: "Vodafone Arena da ilk golü 3 boyutlu hologram şeklinde Süleyman Seba'ya attırabiliriz"
çok duygulandım ,gözlerim doldu .

Çevrimdışı Anıl

Dışarıdan büyük ihtimalle böyle görünücektir çatı :)

Çevrimiçi Necmi

zaten boyle olacagını yani buna yakın olacagını coktan Necmi abiler soyledi buda gorsel olarak bize ispatı benim için baslarda sıkıntıydı artık oyle değil mecburen kabul edicez ama hangi seffaf tanıtılan catı oyle bitirilmiş hepsinin üstü istisnasız beyaza bürünmüs:))
şimdi bu resim neyi ispatladı anlamadım :alala: tamam çatı lansmandaki gibi olmayacak o kadar şeffaf olması istenmiyor ama bu resimde bir taraftarın photoshop çalışması yani bir şeyin ispatı değil  :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Gercekten de cok guzel gorunuyor.

Peki eski acik tarafinda niye bu sekilde yapmadik ? Anitlar kuruluna mi takildik. Yoksa mimar boyle mi uygun gordu acaba.

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/12/vodafone-arena-20.12.2014-003.jpg[/img]

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 21:07:00 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Türkay

Gs stadı ile hep dalga gectik oyle gosterildi boyle oldu diye Simdi biz de aynı duruma duseriz diye korkuyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Gs stadı ile hep dalga gectik oyle gosterildi boyle oldu diye Simdi biz de aynı duruma duseriz diye korkuyorum
Tamam da GS'nin stadı cam olarak gösterilip tamamen çelik saçma sapan birşey yapıldı, fırtına da çatıdan bir parça uçtu falan :D Bizde sadece stadın içi gözüksün diye saydam yapıldı çatı. Maketle tek fark dışarıdan bakıldığında çatının rengi olucak :tabe: Çok güzel olucak, çok !