Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Mayıs zor be abi..Drenajı falan var daha..Bu mayıslar ömrümüzü yedi zaten 3 sene kazmayı vuramadık şu mayısta  :evillol:
bundan sonraki mayıslar güzel olacak artık kazmayla işimiz yok  :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem senin makine iphone'du yanlis hatirlamiyorsam. Cok canli cikmis, cila oldu resmen.

Benim merak ettigim, bizim cati bombeli mi olacak ( eski yeni acik tribune acilan kaplama gibi ) yoksa su Brezilya'nin bir stadina acilan kaplama gibi duz mu?
SAMSUNG ES95 fotoğraf makinesi ile çekiyorum resimleri @Yalçın abi .

Çevrimdışı Deniz

bundan sonraki mayıslar güzel olacak artık kazmayla işimiz yok  :D
LPG ye bir mesaj sezdim burda ama hayırlısı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

Gezi zamanı kaybettiğimiz 1.5 ayın acısı bu sene çıkıcak gibi,şantiye o kadar gaz altında kalmamış olsa şu an kabayı bitirmiştik

Çevrimdışı TØLGA

fotolara bakınca eski açık numaralı köşesinde o kadar planlı bir çalışma varki
eski açıkta yeni açıkdan önce bitecek bu gidişle o köşe en son biter diyordum ben ama çalışmalar süper maşallah  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yalçın

@Ekrem anladim. Iyi makineymis ama. Konu disi olacak ama sIkIlan kanalturk'u acsin. Fena kapismalar var; der kacarim :D
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

Herkese iyi geceler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Aralık 2014, 02:40:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar soyle bir hesaplama yapsak ocak sonu kaba insaatin bitis tarihi icin gayet ideal bir sure tribunleri kastediyorum bu arada ,  ocak sonuna kadar yari cayi kolonlari takilsa subat ortasina kadar tum cati kolonlsri isi biter ins., mayis ortasinda havaya kaldirilsa yeni sezona yetisir gibi duruyor...

Çevrimiçi Necmi

Gezi zamanı kaybettiğimiz 1.5 ayın acısı bu sene çıkıcak gibi,şantiye o kadar gaz altında kalmamış olsa şu an kabayı bitirmiştik
Belkide gecikmemiştir  :alala: kimbilir belkide gezi sayesinde fazla müdahale olmadan hızlı bir şekilde gelmişizdir. Bilebilirmisin gezi olmasaydı kim bilir belkide bir sürü engel çıkaracaklardı şimdi Beşiktaş taraftarlarıyla karşı karşıya gelmemek için müdahale etmediler. Bazı şeyler laf olsun diye konuşulmaz özellikle toplumsal hassasiyeti olan şeyler, bir çok can gitti bir çok insan uzuv kaybetti yaralandı varsın bizim stadımız geciksin o stadın hiç bir tarafı bir insan hayatından değerli değildir. Gezi olaylarında üzülmemiz gereken şey stadımızın gecikmesi olmamalı

Çevrimdışı Tolga

Belkide gecikmemiştir  :alala: kimbilir belkide gezi sayesinde fazla müdahale olmadan hızlı bir şekilde gelmişizdir. Bilebilirmisin gezi olmasaydı kim bilir belkide bir sürü engel çıkaracaklardı şimdi Beşiktaş taraftarlarıyla karşı karşıya gelmemek için müdahale etmediler. Bazı şeyler laf olsun diye konuşulmaz özellikle toplumsal hassasiyeti olan şeyler, bir çok can gitti bir çok insan uzuv kaybetti yaralandı varsın bizim stadımız geciksin o stadın hiç bir tarafı bir insan hayatından değerli değildir. Gezi olaylarında üzülmemiz gereken şey stadımızın gecikmesi olmamalı
Yine çok haklısın @Necmi abi hayatta herşey stat ya da futbol değil.Bazı hassasiyetler için bazı şeylerden feragat edebilmeliyiz zaman zaman :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı omerow

Arkadaslar soyle bir hesaplama yapsak ocak sonu kaba insaatin bitis tarihi icin gayet ideal bir sure tribunleri kastediyorum bu arada ,  ocak sonuna kadar yari cayi kolonlari takilsa subat ortasina kadar tum cati kolonlsri isi biter ins., mayis ortasinda havaya kaldirilsa yeni sezona yetisir gibi duruyor...

gercekci olalim. kabanin bitmesi-catinin baslamasi subat sonu-mart basi. cati isinin herseyiyle bitmesine genelde 6 ay veriyorlar, etti sana agustos. cim isleri vesaire, eylul sonu-ekim basini bulur. sezonun ilk bir kac macini kacirmis oluruz ama hic sikinti yok. temiz is olsun yeteri, ki zaten su ana kadar ki goruntu o yonde. 

Çevrimdışı attila_metu

1 haftadır nefesimi tuttum yeni açıkta 18. testereye başlanmasını bekliyorum :)

Çevrimdışı Efe

Calismalar basladi devam ediyor numarali tablada yogun olmak uzere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

günaydın,saat 08 00 civarı numaralıda testere kirişlerin kalıpları sökülmekte idi,na bu gözcağızlarımla gördüm.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı İrfan

Günaydın beyler.. Son sürat kazasız belasız bir gün olur inşallah. Herkesin işi gücü rast gelsin.  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

Numaralida perdeler kaloplanmis yanlis gormuyorsam numarali tablanin arkasinda bu gece betonlanabilir perde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta testere kaliplama ve sutun dikme devam ediyor testere kalibi yatirmayla ilgili herangibi calisma yok :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın 1940 lı yıllar ve günümüz :) açı farkı biraz olsa da insan duygulanıyor..Hayırlı Cumalar

Çevrimdışı Efe

Günaydın 1940 lı yıllar ve günümüz :) açı farkı biraz olsa da insan duygulanıyor..Hayırlı Cumalar
74 yil sonra efsaneler olmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

@Efe abi bu filizler ne olacak sadece burada bıraktılar çatı kolonun içine geçirme ihtimali yok dimi

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin arkadaslar, nerdeyse 70 yillik bir degisim var. Bu arada Hayırlı Cumalar

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunaydin arkadaslar, nerdeyse 70 yillik bir degisim var. Bu arada Hayırlı Cumalar
dile kolay bi ömür abi :)