Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403985 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

bu saatten sonra top çatıcılarda inşallah herşey milimi milimine yerine konmuştur bunun hariçinde çatıyı çabuk bitireceklerine inanıyorum :ok:
aynen çatık işi kısa sürecek yeterki kaba bitsin gerisi heyecan  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Abi çatıya başlamaları için prekastların bitmesi gerekiyor. dolayısıyla kabanın bitmesi sadece tribünlerin bitmesiyle ibare değil. Prekastların bitmesi mart ayı içinde gerçekleşir.
ben prekastların sıkı çalışmayla mart ı bulmaz diye düşünüyorum ocak sonuna kadar numaralı alt ve yani açık yarıya yakın biter

Çevrimdışı sedat krty

arkadaşlar sahanın ortasında yutog ların arkasında kurulan parca catıyla ilgili olabilirmi  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Birazdan çatı işine nokta koyacam resimleri hazırlıyorum  :busted_cop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

ben prekastların sıkı çalışmayla mart ı bulmaz diye düşünüyorum ocak sonuna kadar numaralı alt ve yani açık yarıya yakın biter
Mabet prekastların bitmesinin martın 15 ini bulacağını söyledi.

Çevrimiçi Necmi

Abi çatıya başlamaları için prekastların bitmesi gerekiyor. dolayısıyla kabanın bitmesi sadece tribünlerin bitmesiyle ibare değil. Prekastların bitmesi mart ayı içinde gerçekleşir.
ama hesaplamadığın bir şey var ocaktan itibaren çatı montajıda başlayacak martta halatları görürüz gibi geliyor bana gerçekçide düşünmek gerekirse ağustos zor belki ucu ucuna yetişecek ama çatının öngörüsünüde yapamıyoruz halatlardan sonra içerde vinç çalışacakmı bilmiyoruz yada çalışacaksa bile aynı zamanda saha alt yapısı yapılabilirmi bir arada yürürmü bu bir çok bilinmeyenli denklem bekleyip göreceğiz sezon başladıktan sonra açılmasını umursamıyorumda açılış sönük olur birde derbileri hemen öne sıkıştırırlar bu senede ne olur ne olmaz ikinci yarı biter diye bütün derbileri ilk yarıya verdiler ocak ayında olimpiyatta derbi oynayacağız tersi olsa baharda oynayacaktık ve şampiyonluğa gidiyor olsaydık cehennem gibi bir maç olurdu yakardık onları bu sene şampiyonluk her zorluğa ramen gelecek ve en değerli şampiyonluğumuz olacak

Çevrimdışı dropoon

arkadaşlar sahanın ortasında yutog ların arkasında kurulan parca catıyla ilgili olabilirmi  :alala:

çatı ringi saha ortasında birleşecekti ama bu ona benzemiyor karanlıktan seçemedim zaten

Çevrimdışı Caner

ama hesaplamadığın bir şey var ocaktan itibaren çatı montajıda başlayacak martta halatları görürüz gibi geliyor bana gerçekçide düşünmek gerekirse ağustos zor belki ucu ucuna yetişecek ama çatının öngörüsünüde yapamıyoruz halatlardan sonra içerde vinç çalışacakmı bilmiyoruz yada çalışacaksa bile aynı zamanda saha alt yapısı yapılabilirmi bir arada yürürmü bu bir çok bilinmeyenli denklem bekleyip göreceğiz sezon başladıktan sonra açılmasını umursamıyorumda açılış sönük olur birde derbileri hemen öne sıkıştırırlar bu senede ne olur ne olmaz ikinci yarı biter diye bütün derbileri ilk yarıya verdiler ocak ayında olimpiyatta derbi oynayacağız tersi olsa baharda oynayacaktık ve şampiyonluğa gidiyor olsaydık cehennem gibi bir maç olurdu yakardık onları bu sene şampiyonluk her zorluğa ramen gelecek ve en değerli şampiyonluğumuz olacak

İşte dediğim gibi, tek kilit nokta bu. Kendisi biliyor mu ya da paylaşılabilecek bir şey mi bu ben bilmiyorum ama @bjk_mabet abimiz şu soruya kesin bir cevap verirse şu statla ilgili daha da hiçbir şeyi merak etmem.

Çevrimiçi Necmi

bencede şubat sonu prekastlar bitebilir bitmese bile belki yeni açık üst köşe kalır ama prekast işindede hızlanmaları lazım artık bence ağırdan alıyorlar

Çevrimdışı Oktay

necmi abi çatı havaya kalkınca tek vinçlik olay kedi yolu ve ışıklandırma bunuda uygun bir vinçle sahanın kenarından yaparlarsa en azında sahanın ortasının drenajını bitirip sonra vincin geçtiği yerlere gecebilirler diye kafamda pratik yaptım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Herkesin atladığı birşey var, çatı kolonlarını paletli vinç monte etti. Herkes diyor ki prekastlar takılırken bir yandan da çatı kolonları takılır. Ancak Mabet yeni bir vinç gelmeyeceğini söyledi. Bu durumda çatı kolonu montajı ve prekast montajı da aynı anda yapılamaz.

Çevrimdışı TØLGA

resim varmı benim hiç dikkatimi çekmedide  :biggrinking:
çok dikkatsiz bakıyorum galiba  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

İşte dediğim gibi, tek kilit nokta bu. Kendisi biliyor mu ya da paylaşılabilecek bir şey mi bu ben bilmiyorum ama @bjk_mabet abimiz şu soruya kesin bir cevap verirse şu statla ilgili daha da hiçbir şeyi merak etmem.
çatıyla ilgili kimse bir şey bilmiyor ancak çatı ekipleri şantiyeye girdikten sonra bilgiler düşer onun dışında şu an konuşacak bir şey yok öngörü bile yapamıyoruz öncesinde yapılmış bir iş yok mukayese edelim

Çevrimdışı cisse557

Abi teşekkür ediyorum. Tam da bunu dile getirmeye çalışmıştım. Stat ilk haftalara yetişmesin kesinlikle ilk haftalara derbi verirler. Onun dışında kaybımız olmaz. Zaten bunca zamandır bekliyoruz. 2 ay çimin yeşermesini beklesek de bir şey kaybetmeyiz. Takım zaten orda burda oynamaya alıştı.

Çevrimiçi murat

Herkesin atladığı birşey var, çatı kolonlarını paletli vinç monte etti. Herkes diyor ki prekastlar takılırken bir yandan da çatı kolonları takılır. Ancak Mabet yeni bir vinç gelmeyeceğini söyledi. Bu durumda çatı kolonu montajı ve prekast montajı da aynı anda yapılamaz.
o kolonları bir haftada bitirirler anıl.kule vinçler de bu işi  yapabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

tek şerit bize ait dışardan kolonları kaldırır dikersin önemlisi içerideki aparat montajlar...!

Çevrimdışı Anıl

o kolonları bir haftada bitirirler anıl.kule vinçler de bu işi  yapabilir diye düşünüyorum.
Kapalı ve eski açığın çoğuna kule vinçler ulaşamaz @MURAT abi. 1 haftada keşke bitse ama en az 3 hafta sürer gibi o çatı kolonu işi de

Çevrimdışı Oktay

yanlış hatırlamış olmayasın..  belki kule vinçler ulaşabildiği yerlere kadar takabilir

Çevrimdışı Deniz

Bildiğiniz gibi estadio nacional stadıyla birçok özelliğimiz benziyor ,çatı da buna dahil ciddi benzerlikler var.

Kasım ayının ilk haftasında Estadio nacional stadına ilk çatı malzemeleri gelmeye başladı.24 kasım gibi iskeleler kurulmaya başlandı

Mart ayının ilk haftasında çatı gerilme işlemleri bitmiş ve membran döşemelerin yerleştirilmesi devam ediyor:

Nisan ayında membran işleri tamamen bitmiş ve iç taraftaki polikarbon tamamlanmak üzere..

ve nisan ortasında çatı bitmiş..(ETO DA BİTMİŞ  :evillol: )

Yani Estadio Nacional stadında Kasım ayında başlayan Çatı Nisan ayında bitmiş.Bu da yaklaşık olarak 6 aylık bir süre demek..
Biz en geç 5 ayda çatıyı bitiririz diye tahmin ediyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

şantiyede işler öyle yürümez anıl paletli vinç prekast firmasının vinci ve iz inşaata çalışmaz orda geçici olarak ricayla koymuştur ama sonrası olmaz mecbur vinç getirecekler hiç bir firma kendi işinin aksamasını istemez ancak prekastlar biterde vinci iz inşaata kiralarlar öyle olur ama bunada Beşiktaş izin vermez :D

Çevrimdışı Anıl

tek şerit bize ait dışardan kolonları kaldırır dikersin önemlisi içerideki aparat montajlar....
Sorun yer değil ki @ALI RIZA abi, Mabet yeni vinç gelmeyecek dedi. 1 tane daha paletli gelse o zaman çok iyi olurdu.

Çevrimdışı sedat krty

resim varmı benim hiç dikkatimi çekmedide  :biggrinking:
çok dikkatsiz bakıyorum galiba  :evillol:
resim yok bu gün başladılar çatı ara baglantılar gibi :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sorun yer değil ki @ALI RIZA abi, Mabet yeni vinç gelmeyecek dedi. 1 tane daha paletli gelse o zaman çok iyi olurdu.
1 tane gelmesi aylarca sürdü yolda geliyor geldi arkanızda vs derken diğer gelse seneye gelir artık  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

deniz ne pis çalışmışlar ya ilk fotoda alt kattaki prekastların hepsi çamurlu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

resim yok bu gün başladılar çatı ara baglantılar gibi :ok:
bu kolonların içine koydukları çatı bağlantı aparatları olmasın o :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK