Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

bende :evillol: :evillol:
finale kadar yolu var olmadı yazın iyi dinlenin gidilecek çok deplasman var :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Oktay

finale kadar yolu var olmadı yazın iyi dinlenin gidilecek çok deplasman var :)
dogru diyosun bu yaz memleketten dut pekmezi pestil falan getirteyim kuvvetten düşmeyelim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

ben bu sene takımın peşinden giderken yoruldum :bandit:
ama deyiyor be abi bu takima her maca elimde olsa gelirdim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Aralık 2014, 23:14:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Efe abi numarali 2.kat loca tablasi betonu bir iki gune dokulur mu ??? :) :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Aralık 2014, 23:15:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@bjk_mabet  abi bu basin tribunumudur ne ziggimsa  :D nereye kadar devam edecek ??  :biggrinking:

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet bi güzel haber yok mu çatı aparatlarından. gözlerimiz limanda, kulaklarımız sende derbeder olduk.  :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet bi güzel haber yok mu çatı aparatlarından. gözlerimiz limanda, kulaklarımız sende derbeder olduk.  :by2:
yolda geliyor olması lazım yıl başından önce burda olurlar :naughty:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

küfeki iskeleleri eski açık köşeden başlamış galiba ben öyle anladım
başlasalarda bitmiş bir kolonu görsek  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

yolda geliyor olması lazım yıl başından önce burda olurlar :naughty:
  eyvallah @Necmi abi artık ben kabayı bitirdim kafamda.. tamamen çatıya konsantre olmuş durumdayım..  :super:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

küfeki iskeleleri eski açık köşeden başlamış galiba ben öyle anladım
başlasalarda bitmiş bir kolonu görsek  :biggrinking:
bu gün resimlerde görünen iskeleler işte o iskelelerdi :D

Çevrimdışı TØLGA

bu gün resimlerde görünen iskeleler işte o iskelelerdi :D
gördüm abi ona istinaden bunu söledim zaten  :)
abi birşey soracam şimdi sadece kolonlarmı kaplanacak yada
tribün altına kadar testere krişlerdemi kaplanacak  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

gördüm abi ona istinaden bunu söledim zaten  :)
abi birşey soracam şimdi sadece kolonlarmı kaplanacak yada
tribün altına kadar testere krişlerdemi kaplanacak  :alala:
kolonlar kaplanacak tabiki onlarla birlikte testere kirişlerde kaplanacak başka türlü olmaz kabaca tahminim 15000 metrekare taş kaplama işi var aynı zamanda iç kısımlardaki kolonlarda kaplanacakmış otopark hariç

Çevrimdışı TØLGA

kolonlar kaplanacak tabiki onlarla birlikte testere kirişlerde kaplanacak başka türlü olmaz kabaca tahminim 15000 metrekare taş kaplama işi var aynı zamanda iç kısımlardaki kolonlarda kaplanacakmış otopark hariç
bayağı iş var yani kaç kişi çalışmaya başlıcak bakalım mabetin dediğine göre yılbaşından sonra başlıyormuş çalışmalar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Efe abi numarali 2.kat loca tablasi betonu bir iki gune dokulur mu ??? :) :D
dökülecek bence 3 gun icinde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acik ust katta beton var enine kiris betonlaniyor galiba son testere kiris ve ust enine kiriside hafta sonu betonlanacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Balasagun

Ağabey daha önce de sordum ama cevap gelmedi. Tribün çıkış tünelleri ve saha içindeki yırtıklar da kaplanacak mı küfekiyle? @Necmi

Çevrimdışı aşığımsana

Cidden bu 1903 tribünü nasıl olacak kapalıda? İlla ki lafı edilmiştir ama inönüdeki gibi alt-üst atışması olmasını engellemeyecek mi? kapalı alt ayakta izler yani vip adam ayakta izler mi biraz değişik olacak...
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı TØLGA

Cidden bu 1903 tribünü nasıl olacak kapalıda? İlla ki lafı edilmiştir ama inönüdeki gibi alt-üst atışması olmasını engellemeyecek mi? kapalı alt ayakta izler yani vip adam ayakta izler mi biraz değişik olacak...
maçlar oynanmaya başlansın görücez bakalım
banada alt kattaki localar ile taraftar arasındaki iletişim sıkıntılı olacak gibi geliyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Ağabey daha önce de sordum ama cevap gelmedi. Tribün çıkış tünelleri ve saha içindeki yırtıklar da kaplanacak mı küfekiyle? @Necmi
Yapilmayacak sanırım hocam sadece sütunlar yapılacaktı sonradan otopark hariç içerdeki kolonların da kufeki ile kaplanmasina karar verildi

Çevrimdışı Balasagun

Yapilmayacak sanırım hocam sadece sütunlar yapılacaktı sonradan otopark hariç içerdeki kolonların da kufeki ile kaplanmasina karar verildi

Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı Geovani

@FARUK kardeşim bu rampa kapalı arkasındaki yola nasıl bağlanacak harbi çözemedim taraftar yürüyüş yolları olacak bildiğim kadarıyla
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR