Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6406160 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Dogan

tsk ederim abilerim gercekten burda tartışılan şeyler o kadar saf ve temizki sizleri takdir ediyorum.benimde merak ettigim şu ki hybrid cim olcak dendi stadımız fakat acıkcası ben işin maliyetinden dolayı yapmicaklar diye korkuyorum.birinci agızdan böyle bi acıklama geldimi acaba?

Çevrimdışı Oktay

tsk ederim abilerim gercekten burda tartışılan şeyler o kadar saf ve temizki sizleri takdir ediyorum.benimde merak ettigim şu ki hybrid cim olcak dendi stadımız fakat acıkcası ben işin maliyetinden dolayı yapmicaklar diye korkuyorum.birinci agızdan böyle bi acıklama geldimi acaba?
birinci ağızdan 10 defadan fazla geldi rahat ol hibrit çiM olacak :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 17:44:42 Oktay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet , Bizzat Başknımız Fikret Orman Garinti verdi Bu Konuda.. Maliyeti Geç kardeşim Şuan Turkiyede Yapılan stadlar içinde Sadece bizim stadda en kaliteli malzemeler kullanılıyor :D Başkan Kaliteden hiçbir Şekilde ödün vermiyor her şeyin en,iyisini yapıyor , Tabi Zorlanıyoruz ama başkan Çogunu Sponsorlarla Hallediyor , Mesela Stadın Bütün Klimalarını Sponsorumuz Kaldeye kitledi :bandit: Kalde Klimaları bedavaya takacak , sadece onunla yetinmeyip Kaldeye birde Tesisat işlerini Kitledi :bandit: Musluklarımız Bile VİTRA sen duşun artık gerisini... Yani Hibrit Çim Garanti Emin olabilirsin buna .. Başkan biraz Tutumlu ama İş Stada Gelince Akan sular duruyor onun için.. Stad için hiçbir masraftan kaçınmıyor Emin olabilirsin . @Dogan :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 17:36:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mustafa'nın siteden resimlere bakarken bir gözününde burada olduğunu biliyorum  :D

Mustafa'nın siteden resimlere bakarken bir gözününde burada olduğunu biliyorum  :D
Kim için Dedinki bunu :alala: :alala: @bir var bir yok

Çevrimdışı idilahmet

birinci ağızdan 10 defadan fazla geldi rahat ol hibrit çin olacak :ok:

ilk okuduğumda ne çini ya çinden olmasın dedim  :) :) :)  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Dogan

peki tribünlerin zeminden yüksekligi  ne kadar olcak?

Çevrimdışı yusuf koca

arkadaşlar mustafanın sitesi sizde açılıyormu

Çevrimdışı Kadir Akdağ

bende de açmamıştı sanırım sitede düzenleme yapmış böyle gir istersen Yasaklı Link.com/

Çevrimdışı ahmet türken

bu inşaata beton zor yetişir. yeni açık kirişler, otopark tablalar, eski açık tabla, kiriş, numaralı tabla.  Gelen mikseri kapışırlar . Birbirlerine girerler önce ben dökecem diye :lol:

Evet açılıyor

Link değişmiş gibi sanki aşağıya kopyaladım.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türken

iyi gider
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 19:42:46 Necmi ]

Çevrimdışı TØLGA

Archilifography
Beğendin · Bugün · Düzenlendi ·  ·

1st anniversary of the construction (Yapımın 1. yıldönümü)

alıntıdır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

s.a abilerim  uzun zamandır bu forumu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasipmis insallah stadimizin hayırlısıyla bittigini görmek nasip olur  :)
:hosgeldin

Çevrimiçi murat

Musluklarımız Bile VİTRA sen duşun artık gerisini... @Yunus Emre Dökmeci lavabolarda artema diye devam edeceksin sanırım :lol:

Musluklarımız Bile VİTRA sen duşun artık gerisini... @Yunus Emre Dökmeci lavabolarda artema diye devam edeceksin sanırım :lol:
Niye @MURAT abi , Vitra Degilmiydi , benmi yanlış hatırlıyorum :alala: :alala:
Pardon ya Fayanslar ve Lavabolar Vitraydı dimi :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 18:16:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hala sürprizmi @ALI RIZA ya . Gelecek ama ne için olduğunu hala bilmiyormu :ebebe:
garibim başina geleceklerden habersiz :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türken

garibim başina geleceklerden habersiz :)
ya yazık kardeşim nasıl geçer  bir hafta. Bir stad inşaatı birde o 8 gün bitmez :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Dogan

projede bu şekilde  :biggrinking:
tolga burdaki rakamlar net okuyamadım 1. basamakla zemin arasindaki mesafe kaç kardesim?