Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

kırmızı halı kirlenmesin diye muşamba sermişler  :)
kırmızı muşamba yani . :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Caner

Yalnız eski açık tarafında party hard   :drunkard:

Çevrimdışı pascal_21

O kadar çok konuşuldu ki merak ettim..söz konusu trabzon forum linki yazabilir misiniz..başkaları stadimiz hakkında ne düşünüyor merak ediyor insan :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Karabay

Forumumuza bağlı Haber sitemiz açılmıştır arkadaşlar.
hayırlı uğurlu olsun abicim Allah utandırmasın.

Çevrimdışı TØLGA

konu dışı: haber sitesindeki üyelik için forumdaki id ile şifre geçerlimi yenidenmi üye olunacak yoksa giriyorum şuanda ama kabul etmiyor @Altuğ @Necmi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kesh

Vodafone sponsorluğu ne fazla ne az. Şu anlık değerini bulmuş bir sponsorluk, uzun vadede ise vodafone'nun yararı var..  Ancak yaptıkları ekstra işlerle taraftara benimsettiler kendilerini. Zaten bu rakamlarda sponsorlukları biraz zor bulur diğerleri. Şu ekonomik şartlarda daha yüksek sponsorlukların yapılacağına ihtimal vermiyorum.

Trabzon'un stad sponsorluğu şartlarını bilmiyorum ama 70 milyon rakamını biraz zor görürler. Bu ancak tümden bir sponsorluk ve çok uzun süreli isim anlaşması ile mümkün olabilir. Mesela 15 yıl isim+forma+diğer sponsorluklar.. Yoksa da birisi fena kafalamış onları.

Çevrimdışı brci

Haber Portalımız hayırlı uğurlu olsun emeği geçen herkesin yüreklerine sağlık  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

Vodafone sponsorluğu ne fazla ne az. Şu anlık değerini bulmuş bir sponsorluk, uzun vadede ise vodafone'nun yararı var..  Ancak yaptıkları ekstra işlerle taraftara benimsettiler kendilerini. Zaten bu rakamlarda sponsorlukları biraz zor bulur diğerleri. Şu ekonomik şartlarda daha yüksek sponsorlukların yapılacağına ihtimal vermiyorum.

Trabzon'un stad sponsorluğu şartlarını bilmiyorum ama 70 milyon rakamını biraz zor görürler. Bu ancak tümden bir sponsorluk ve çok uzun süreli isim anlaşması ile mümkün olabilir. Mesela 15 yıl isim+forma+diğer sponsorluklar.. Yoksa da birisi fena kafalamış onları.
kesin değil zaten kap'da belli olur o simdilik söylenti  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Haber portali ne zaman acildi be hic haberim olmadi
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber portali ne zaman acildi be hic haberim olmadi

Bugün açıldı  :tabe: Anasayfada kocaman yazıyor  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı pascal_21

Bir sey sormak istiyorum derdimi tam anlatabilecek miyim onu da bilmiyorum :) ama konuya vakif olanlar bilirler..bu numaralida ve kapalida localarin bittigi kısım maketlerde ve proje fotolarinda deniz tarafina daha yakinken su an insaatta niye daha ileride bitiyor yani süzere doğru. Ekstra loca mi konmaya karar verildi oralara  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Bir sey sormak istiyorum derdimi tam anlatabilecek miyim onu da bilmiyorum :) ama konuya vakif olanlar bilirler..bu numaralida ve kapalida localarin bittigi kısım maketlerde ve proje fotolarinda deniz tarafina daha yakinken su an insaatta niye daha ileride bitiyor yani süzere doğru. Ekstra loca mi konmaya karar verildi oralara  :alala:

bazı eski görsellerde o şekildeydi  ama makette şuan yapıldığı gibiydi hocam

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar haber sitesi icin ozellikle @Necmi ve @Altuğ abiler uzun suredir ugrasiyor ve gercekci,tarafsiz ve fayda gutmeyen tamamen Besiktaslilara yonelik bir site olacak :).baslangic asamasinda bazi eksiklikler olabilir ama emin olun en kisa surede giderilir.olumlu ve olumsuz geri donusleriniz cok onemli :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Akyazi stadinda en son sira prekastlari yuksek, duvar gibi yapiliyor galiba. Bizim son sira prekastlari nasil olacak acaba. Guvenlik icin korkuluk mu yapilacak yoksa boyle yuksek prekast mi ?

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Haydaaaaaa :biggrinking:
Forumdaki İsmimizin ve Şifremizin aynısını kullanabiliyormuyuz peki :alala: Şifrelerimizi Karıştırmamak açısından iyi olur :iscrewy:
kullanabilirsin ikisi birbirinin uzantısı değil tamamen bağımsız çalışıyorlar sadece aralarına köprü kurduk iki üyelik farklı olmalıki forumu koruyabilelim haber sitesi herkese açık sonuçta

Çevrimdışı mehmetcan1903

ne bir okul bitirmeek
ne de bir kızı sevmeek
en büyük hayalim vaar
@bjk_mabet ile dewe erol'u görmeek  :evillol: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Forumumuza bağlı Haber sitemiz açılmıştır arkadaşlar.
Hepimize hayırlı olsun çok beğendim :sevinc
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Wayyyy  8loca kalmis diğerleri satilmis  güzelllllllll  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK