Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401534 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

eveet bu resimdende ortaya cıktıgı gibi bir asansor vari birseyler olacak gibime geldi hidroliklere cok uygun sanki bu iskeleler:)) belkide fazla hayal kurdum:D
iskeleler banada farklı geldi nasıl birşey olur bilmiyorum ama  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı panic13

of off

Çiçekler gaza gelmiş, Dolmabahçe saat kulesini de ikilemiş :P

Helal olsun, ne çalışmışlar be ya :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yavvuzz

13.000 kombine satmışsin stada bakiyorsun yarisi bos hem de bu takim lider olmasina ragmen.kombineli adam bile maca gelmiyor bu nasil is cozemedim.

Basaksehir uzak olabilir,soguk olabilir ama pazar gunu maca gidip takimi desteklemekten daha onemli ne olabilir?

100.000 passo satilmis 70 bini istanbulda ,maca gelen 7000 kisi yok.demek ki Besiktasin yagmur camur demeden butun maclarina giden,e bilet olmadan once kiytirik anadolu macinda bile olimpiyatta 30-35 bin kisi dolduran taraftari hala boykot ediyor.anlasildi ki onlarsiz Besiktasin bir kanadi kirik olmuyor yurumuyor.

Bu is artik bir sekilde cozulmeli.boykot falan bitirilmeli.surda takim lider 7000 kisi taraftar bulamiyorsa herkes sucu ona buna atmadan şapkayi onune koyup dusunmeli.yonetimle taraftar gruplari gerekiyorsa passo yetkilileri gorusup bu isi bir an once halletmeliler.yoksa yeni stada gecince de bu manzaralarla karsilasacaz.belki derbilerde dolduracaz ama diger maclarda yine yari yariya oynayacaz.bu stad icin bunca emek bunca masraf edildi,bunca çile çekildi.yeni stada geçilene kadar bu is cozulecek Besiktas yine eskidi gibi iddiasi bile olmayan maclari full oynayacak,baska yolu yok.

Bence boykot filan çok az etkili , galiba eskiden dağıtılan beleş biletler efsane fazlaymış. Anlıyoruz nasıl millete küfrettirdiklerini. Bu tezi doğrular ifadeyi Fikret Başkan ilk geldiği sene kullanmıştı. Satılan bilet az ama ne hikmetse gelirlerimiz arttı diyordu. O nedenle afedersiniz ama boykot ediyorum ayağına beleş bileti kesilen tayfa bir daha stada gelmesin.

Çevrimdışı metin06carsi

02 Aralık - 22 Aralık 20 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

20 günde yapılan iş bence muazzam  :claps:

Çevrimiçi murat

29 numaralı fotoda fena birgörüntü oluşmuş :D resmi silelim arkadaşımız rencide olmasın :evillol:

iskeleler banada farklı geldi nasıl birşey olur bilmiyorum ama  :biggrinking:

Masa tipi iskele sanki. İmalat esnasında kaliteli gözükecektir sıfır gibi duruyor. Küfeki taşeronunun işini referans gözüyle baştan itibaren baktığı belli sonuda başı gibi güzel biter umarım.

Çevrimdışı panic13

Alıntı
13.000 kombine satmışsin stada bakiyorsun yarisi bos hem de bu takim lider olmasina ragmen.kombineli adam bile maca gelmiyor bu nasil is cozemedim.

Basaksehir uzak olabilir,soguk olabilir ama pazar gunu maca gidip takimi desteklemekten daha onemli ne olabilir?

100.000 passo satilmis 70 bini istanbulda ,maca gelen 7000 kisi yok.demek ki Besiktasin yagmur camur demeden butun maclarina giden,e bilet olmadan once kiytirik anadolu macinda bile olimpiyatta 30-35 bin kisi dolduran taraftari hala boykot ediyor.anlasildi ki onlarsiz Besiktasin bir kanadi kirik olmuyor yurumuyor.
Bu is artik bir sekilde cozulmeli.boykot falan bitirilmeli.surda takim lider 7000 kisi taraftar bulamiyorsa herkes sucu ona buna atmadan şapkayi onune koyup dusunmeli.yonetimle taraftar gruplari gerekiyorsa passo yetkilileri gorusup bu isi bir an once halletmeliler.yoksa yeni stada gecince de bu manzaralarla karsilasacaz.belki derbilerde dolduracaz ama diger maclarda yine yari yariya oynayacaz.bu stad icin bunca emek bunca masraf edildi,bunca çile çekildi.yeni stada geçilene kadar bu is cozulecek Besiktas yine eskidi gibi iddiasi bile olmayan maclari full oynayacak,baska yolu yok.

Bence boykot filan çok az etkili , galiba eskiden dağıtılan beleş biletler efsane fazlaymış. Anlıyoruz nasıl millete küfrettirdiklerini. Bu tezi doğrular ifadeyi Fikret Başkan ilk geldiği sene kullanmıştı. Satılan bilet az ama ne hikmetse gelirlerimiz arttı diyordu. O nedenle afedersiniz ama boykot ediyorum ayağına beleş bileti kesilen tayfa bir daha stada gelmesin.

Valla helal olsun, maça gelmeyen her adamı beleşçi ilan ettiniz. Arkadaşlarımdan passokart alan adam yok, adamlar senede ortalama 10-15 maç izlerdi, şimdi bakıyorum hepsi beleşçi olmuş.

Gerçekten haklısın, derbiler hariç istanbulda ortalama satılan bilet 5-6000. BJK ortalama 22-23 bine oynuyordu inönü'de. Demek ki her maç 15-16 bin beleşçi varmiş inönüde. Yani nasıl bir yöntem gelişmişse biletixteki sayılar manupüle edilmiş yıllardır. Heralde biletixin bize verdiği satılan bilet sayısı değil, maç biletinin başlığına tıklanma sayısı idi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Onlar isin hikayesi abi kimse kimseye suc atmasin kimse kimseye bahane bulmasin.Fikret orman geldikten sonra da olimpiyattaki maclarin doluluk oranlari hep 30 binin ustunde oldu simdi derbi macinda 30 bin yok.sen beles bilet diyordun bugun kombinesi olan adam gelmiyor.

Artik sorunu degil cozumu bulma zamani.yonetim taraftara,taraftar yonetime,bunlarin ikisi passoya,passo devlete suc atarsa bu ise bir cozum bulunabilir mi?

Burada tek mağdur var o da Besiktas.ve bu mağduriyeti gidermek yonetiminden taraftarina hepimizin boynunun borcu.

Yeni stadimiza gecmeden bir sekilde bu is cozulup o eski cefakar,her maca giden taraftarlar tribune geri kazandirilmali.bu surecte herkes yanlis yapti herkes hata yapti.ama tek yanlis yapmayan sahada serefiyle oynayip hakkiyla kazanan Besiktas.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjknuri

:claps:
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

eski açık loca katında kaynak yapıyorlar galiba  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet aksam 19.30-20.00 arasi statta misin abey
hayır hiçbir aktiviteye katılmıyorum o yüzden olmayacağım.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet
nasılsın abi  :) şu küfekilerin uygulancak hali
yani 2 seçenek vardı biri seçilecekti son halinin  fotosunu çekip atabilirmisin sana zahmet  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

hayır hiçbir aktiviteye katılmıyorum o yüzden olmayacağım.
Senin nur cemalini gormeden oradan ayrilmak hos olmayacak ama yapicak bisey yok  :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet
nasılsın abi  :) şu küfekilerin uygulancak hali
yani 2 seçenek vardı biri seçilecekti son halinin  fotosunu çekip atabilirmisin sana zahmet  :biggrinking:
Bana bile cektirmedi fotosunu yayinlarsa fena surpriz olur  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

20 gundeki degisim harika boyutlarda 31 ocaga 2x20 gun var daha :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

hayda illa tepeye kadar çıkmasınımı beklicez :D
tepeye çıkınca dışardan çekcekler bence şimdiden paylaşsınlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  51 sn.51 saniye önce
Dış cephe küfeki taşı kaplaması için iskeleler geldi.kapla işi yılbaşından sonra başlıyacak .
onlara soyle guzel kaplasinlar gelip bakacagim hepsini kontrol edecegim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaten 1.cisini herkes biliyor Yasaklı Link[/member] Resimlerini çekmişti zaten Mat ve Pütürlüydü :ok:
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 15:12:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

En azından İp Ucu vermemiz Sıkıntı olmaz heralde @Deniz
Zaten 1.cisini herkes biliyor Yasaklı Link[/member] Resimlerini çekmişti zaten Mat ve Pütürlüydü :ok: 2.cisi daha Parlak kaygan bir Maddeye benziyor Benim gördüğüm kadarıyla :ok:
yav tamam görmüştük onları hangisi seçildi hangisi yapılacak işte  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Bir kaç gündür o kadar yoğunum ki, ne forum ne de stadı takip edebiliyorum.
Hemen bir kahve ve stad canlı yayın açmalıyım  :) :icool:

Ayrıca 20 gündeki değişim de şahane...  :claps:
Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Bu küfeki iskelesi dediklerimiz küfekiyi sütunlara tutturacak aparatlar sanırım..