Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bordomavi net alıntı

''Bizim stada gıpta ile bakanlar lafına taktım ben.Gerçekten kim gıpta ile bakıyor merak ediyorum.Toki'nin resmen bize itelediği dandik bir proje.

Birde burda çok Vodafone Arena karşılaştırılması yapılıyor.Şuan Türkiye'de olan yada yapımı devam eden stadların hiçbiri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Stada ulaşımından tutunda teknik özelliklerine konumuna zeminin hibrid çim olması şeffaf çatı olması vs hiç biri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Adamlar stadın tanıtımını bile müthiş yaptılar sponsorları bile sosyal medyada şova döktü artık işi müthiş iş çıkarıyorlar.

Acaba Türkiye genelinde bir anket tapılsa merak ediyorum ya %50 üzerinde beğenilme oranı yakalarmı bizim stad projesi ??
''

ben burada takılıyorum çok güzel :D adamlar sadece bizim stadı eleştiriyor  ama doğruyu söyleyen bu alıntıda olduğu gibi bir kaç kişi :)
Arada bende bakıyorum oraya
Hamsiler Tam Bomba ya :kop: :kop: @SDemirsoy
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Bordomavi net alıntı

''Bizim stada gıpta ile bakanlar lafına taktım ben.Gerçekten kim gıpta ile bakıyor merak ediyorum.Toki'nin resmen bize itelediği dandik bir proje.

Birde burda çok Vodafone Arena karşılaştırılması yapılıyor.Şuan Türkiye'de olan yada yapımı devam eden stadların hiçbiri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Stada ulaşımından tutunda teknik özelliklerine konumuna zeminin hibrid çim olması şeffaf çatı olması vs hiç biri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Adamlar stadın tanıtımını bile müthiş yaptılar sponsorları bile sosyal medyada şova döktü artık işi müthiş iş çıkarıyorlar.

Acaba Türkiye genelinde bir anket tapılsa merak ediyorum ya %50 üzerinde beğenilme oranı yakalarmı bizim stad projesi ??
''

ben burada takılıyorum çok güzel :D adamlar sadece bizim stadı eleştiriyor  ama doğruyu söyleyen bu alıntıda olduğu gibi bir kaç kişi :)
gerçekçi olmuş.  :evillol:

Çevrimdışı serti67

prekascı koca reıss calısmıyomu yatardamı bugun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@SDemirsoy Linkini atar mısın Şu Hamsilerin Forum'unun , Gogleden Zor oluyor ya...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

@SDemirsoy Linkini atar mısın Şu Hamsilerin Forum'unun , Gogleden Zor oluyor ya...
Gogle yeni bir arama moturumu   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 12:29:27 SDemirsoy ]

Çevrimdışı bangelero torpedo

Arkadaşlar, yeri değil biliyorum ama en çok takip edilen başlık burası, bu yüzden buraya yazıyorum. Bi süre sonra Yönetim tarafından silinecektir, biliyorum.

Ankarada yaşıyorum, Beşiktaşımızın Sivas ve Trabzon maçlarını evsahibi taraftar sıfatıyla yerinde izledim. Her iki maçta da stadlar % 90 oranında doluydu. Beşiktaş bir İstanbul takımı evet, ancak anadoludaki bu iki maçta aslından tüm Türkiyenin takımı olduğu görüldü. Peki dünkü maç, kaçıncı maçtır İstanbuldaki hemen hemen yarı dolu statta oynadığımız... İnsanlar kombineleri sadece vodafone araenada yerlerini ayırtmak için mi satın aldı? Lütfen maça gitmeyecek kişiler kulube bunu bildirsinler de statlar boş kalmasın artık. Emin olun Beşiktaş tüm maçlarını Ankarada oynarsa 20bin kişilik stat tamamen dolacaktır. İstanbuldaki statların (olimpiyat ve başakşehir) uzak olduğundan bahsedildi hep. Tamam olimpiyatın fiziksel şartları gerçekten kötü, kapalı tribünleri yeterli değil. Ancak başakşehirde olumsuz şartlar çok da fazla değil diye düşünüyorum...

Lütfen taş gibi oynayan şu takıma biraz da takımın ait olduğu şehir destek versin artık. Destek veren arkadaşları tenzih ediyorum, iyi günler...
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı Oktay

kimse burda bundan sonra stat niye 45 bin değil niye 50 bin yapmadılar  55 bin olsaydı süper olurdu demeyin PİS BOZARIM...

ligde şampiyonluga gittiğimiz oyunumuzla dünkü maçta 18 bin kişilik stadın yarısını dolduramadık...sözün bittiği yerdir...
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 12:36:55 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

http://forum.bordomavi.net/ i okuyunca  San mamesle bizim stadı karşılaştırıp,1. kat tribün çıkışları,2. kat çatal merdivenleri , köşe yırtıklarını,eski açığın alçak olmasını ve locaların asimetrik dağılımını wow da eleştirdiğimiz günler aklıma geldi,hey gidi günler  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

http://forum.bordomavi.net/ i okuyunca  San mamesle bizim stadı karşılaştırıp,1. kat tribün çıkışları,2. kat çatal merdivenleri , köşe yırtıklarını,eski açığın alçak olmasını ve locaların asimetrik dağılımını wow da eleştirdiğimiz günler aklıma geldi,hey gidi günler  :D
güya bizim stat giriş çıkışlarla kafadan kaybediyormuş etrafı delik deşikmiş çatı berbatmış :D adamlar keyfimi yerine getirdi abi :) @ahmetx

Çevrimdışı Yakup

kimse burda bundan sonra stat niye 45 bin değil niye 50 bin yapmadılar  55 bin olsaydı süper olurdu demeyin PİS BOZARIM...

ligde şampiyonluga gittiğimiz oyunumuzla dünkü maçta 18 bin kişilik stadın yarısını dolduramadık...sözün bittiği yerdir...

:claps: :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

güya bizim stat giriş çıkışlarla kafadan kaybediyormuş etrafı delik deşikmiş çatı berbatmış :D adamlar keyfimi yerine getirdi abi :) @ahmetx
Düşünsene biz tüm zamanların en iyi stadıyla bizim stadı karşılaştırıyoruz,onlar bizimle kendi stadlarını karşılştırıyor.Vodafone arena gerçekten Dünya klasmanında bir stad olacak.@SDemirsoy
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

İstanbuldaki beşiktaşlılar doyuma ulaşmış yada Başakşehir gerçekten itin öldüğü yerde  :D

Çevrimdışı panic13

İstanbul'da yapacağımız hiç bir maçta stad dolmayacaktır. Belki L'pool maçı dolar intikam hesabı. Ben 50-60 bin kişi bekliyorum. GS maçı da yine 30000 geçmez. E zaten olimpiyatta 30000 kişi, inönü de 5000 kişi gibi duruyor.

Bunların sebepleri zaten yazıldı, tartışıldı. Burada bile sebepleri yazdığımızda, ki kendi adıma sene başında destek için passolig alıp, ilk 3-4 haftadan sonra maçlara aktif olarak gittiğim halde, gitmeyenler "hain, eksik akıllı, goy goycu" ilan edildi.

Baykuşluk olacak ama görüşüm şu; gelecek sene derbiler, ŞL maçları ve yeni açılışın verdiği gazla ilk 5-6 haftadan sonra yine stad dolmayacak. Sebeplerini tekrar tekrar sıralamaya gerek yok. Bence sadece bizim yöneticiler değil, türk futbolu yöneticileri de düşünmeli. YD'den hayır yok da, belki yöneticiler baskı yapar ilgili yerlere, yeni trübün kuralları makul hale gelir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi murat

al bendende o kadar.takım şampiyonluğa gidiyor kadro güzel buna rağmen seyirci yok.şu takımın bu şartlarda istanbulu karantinaya alsalar sadece başakşehir ilçesi ve çevresine izn verilse dolması lazım.başakşhir stadının tek eksisi metroya uzak kalması.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bizde dün ismail abiyle maçtaydık stat mükemmel bir stat neden dolmaz anlamam dışarda hava buz gibiydi ama içerde hiç üşümedik olimpiyatta donardık normalde.

Çevrimiçi murat

İstanbuldaki beşiktaşlılar doyuma ulaşmış yada Başakşehir gerçekten itin öldüğü yerde  :D
başakşehir stadın olduğu yer bitiş noktası ilerisi yok.başakşehirin içine de uzak.osmanlı stadı gibi düşünebilirsin.sadece yolları çok daha geniş ve konutlar site tarzı.ulaşım sorunu olmasa güzel aslında.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sinan engin simdiye kadar hep iyimser konustugu stad hakkinda, cok iyi gidiyor, inanilmaz bir calisma var, gelecek sezon kesinlikle Besiktas yeni stadda oynacak falan laflar ederken, dün enteresan bir sekilde stadin yeni sezona yetismesi imkansiz oldugunu söyleryerek, konuyu hemen kapatti :alala:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı WarrChief

yeni acıga içeriden dısarıdan bakıldıgında efsane bi goruntuye sahip olacak simdi su haliyle bile bendeki ertkisi baska:))

birtek su maketin ve basta planlanan belediye arazisinin ve o alandaki  proje baya bi değişti orası beklediğim gibi olmucak ama gerisi muazzam bir hal aldı bana gore ve koseli değilde yuvarlak bir yapğı gher zaman erkekler tarafından begenilir, bu arastırma sonucu bir konudur
birde su soyunma odasıda yuvarlak oalydı iyidi:((
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 13:03:02 WarrChief ]

Çevrimdışı ahmetx

yeni acıga içeriden dısarıdan bakıldıgında efsane bi goruntuye sahip olacak simdi su haliyle bile bendeki ertkisi baska:))

birtek su maketin ve basta planlanan belediye arazisinin ve o alandaki  proje baya bi değişti orası beklediğim gibi olmucak ama gerisi muazzam bir hal aldı bana gore ve koseli değilde yuvarlak bir yapğı gher zaman erkekler tarafından begenilir, bu arastırma sonucu bir konudur birde su soyunma odasıda yuvarlak oalydı iyidi:((
kapalı ve numaralıda oval olsaydı diyorsun yani

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 15:22:28 ahmetx ]

Çevrimdışı İrfan

Oktay abi noktayı koymuş, aksini iddaa eden faiktir tsk ii günler  :D
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmetx

başakşehir stadın olduğu yer bitiş noktası ilerisi yok.başakşehirin içine de uzak.osmanlı stadı gibi düşünebilirsin.sadece yolları çok daha geniş ve konutlar site tarzı.ulaşım sorunu olmasa güzel aslında.
Bu sene araya birilerini sokup,o stad da oynamalıydık aslında.

Çevrimdışı ahmetx

Oktay abi noktayı koymuş, aksini iddaa eden faiktir tsk ii günler  :D
bitirim ikili oldunuz bakıyorum da :D

Çevrimdışı Oktay

İstanbul'da yapacağımız hiç bir maçta stad dolmayacaktır. Belki L'pool maçı dolar intikam hesabı. Ben 50-60 bin kişi bekliyorum. GS maçı da yine 30000 geçmez. E zaten olimpiyatta 30000 kişi, inönü de 5000 kişi gibi duruyor.

Bunların sebepleri zaten yazıldı, tartışıldı. Burada bile sebepleri yazdığımızda, ki kendi adıma sene başında destek için passolig alıp, ilk 3-4 haftadan sonra maçlara aktif olarak gittiğim halde, gitmeyenler "hain, eksik akıllı, goy goycu" ilan edildi.

Baykuşluk olacak ama görüşüm şu; gelecek sene derbiler, ŞL maçları ve yeni açılışın verdiği gazla ilk 5-6 haftadan sonra yine stad dolmayacak. Sebeplerini tekrar tekrar sıralamaya gerek yok. Bence sadece bizim yöneticiler değil, türk futbolu yöneticileri de düşünmeli. YD'den hayır yok da, belki yöneticiler baskı yapar ilgili yerlere, yeni trübün kuralları makul hale gelir.
arkadaş burası İSTANBUL  stat hertarafı kapalı takım muhteşem bir hava yakalamış  ve tribünlere bakıyosun 9-10 bin kişi anca var ... kimse kusura bakmasında bahane bahane üstüne  ama ben yemiyorum ...

Çevrimdışı WarrChief

kapalı ve numaralıda oval olsaydı diyorsun yani

oda olur ama aklımdan geçen o değildi  suanki hali yeter o hatta catı orneği verdiğimiz bir stad vardı dıs cepheside bizim kolonlara benziyen guney amerikdaki stad o mesela herseyiyle oval ama o kadarı fazla :))