Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400677 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Çatının kolonları da acaba bunlara göre mi ayarlanacak yoksa rastgele mi yerleştirilecek onu merak ettim  :)
öyle diye biliyorum ben özellikle içine çelik koydular çatıyı taşıycaklar diye  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

@Ekrem Eline sağlık kardeşim ocak sonu havalar müsade ederse biter kaba otoparkta baya bitmiş olur az işi kalır
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı toedeyou

Çatının kolonları da acaba bunlara göre mi ayarlanacak yoksa rastgele mi yerleştirilecek onu merak ettim  :)
Isaretledigin kolonlarin uzerine gelecek cati  kolonlari. kapalinin disaridan cekilen resimlerinde net belli oluyor 82 adet cati kolonu olacak herbir kolonun uzerine birer cati kolonu gelecek sekilde. tribun birlesim yerlerinde 2 ser kolon var kalin olarak gorduklrimiz sadece o kolonlara birer cati kolonu dikilecek. benim bildigim ve tahminlerim bu sekilde sevgili @Deniz kardes.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 03:19:03 toedeyou ]

Çevrimdışı Tolga

%95 yetişicek ama tüm kış kar yağıp yağmur yağıp bizi durdurmaz ise...
Umarım yetişir dediğin gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saha içindeki prekast vinç batıyormuş çamurdan dolayı dengesiz oluyormuş onun için rahat harekat etmesi için serilecek  :ok: @kral_bjk
Yok , O Daha önce gelenler Araçların Rahat Hareket etmesi içindi , Yeni Gelenler Zemin yükseltme çalışmaları içinmiş @ALI RIZA abi :ok: Zemin Çok Aşagıda malum , prekast Başlangıç noktasına kadar yükseltilecek neredeyse :iscrewy: Yavaş Yavaş başlamışlar yükseltmeye , @bjk_mabet öyle dedi Akşam :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar , Hayırlı bir hafta olması dileğiyle.

Çevrimdışı Tütüncü

{Tütüncü}

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Ali

Tüm forum ailesine günaydın  :)

Bu haftasonu İstanbul'daydım ve stadımızı çıplak gözlerle görmeyi sonunda başardım. Hatta çok daha fazlası oldu.  :D

Bu ziyaretimde bana bu fırsatı yaratan @bjk_mabet e sonsuz teşekkürler. 1 yıldır buralarda yazdıklarını takip ettikten sonra kendisini görünce bir süre insan inanamıyor haliyle.

Ayrıca yine böyle bir fırsatın varlığından beni haberdar eden @Yunus Emre Dökmeci ye de sonsuz teşekkürler.  :tabe:

Stadı fotoğraflardan takip etmek ile gözle görmek arasında inanılmaz bir fark var. Boğuculuk konusunda rakip bir yer olacağını sanmıyorum yakın gelecekte. Tribün dikliğinin yanı sıra, etrafına göre çukurda kalması da bu boğuculuğu arttırıyor ve bir yerde de eşsiz kılıyor stadımızı.

İstanbul'a gitmeden önce çektiğim fotoğrafları paylaşacağım da demiştim. Ancak dün saat 16:30 da bindiğim otobüs kar, sis ve arıza yüzünden gece 1'de Ankara'da olunca maalesef yükleyemedim. Fotoğrafları şimdi yüklemek de kafa karıştıracağı için bir dahaki sefere diyorum.

Bir sonraki İstanbul seferimde umarım buradaki bir çok kişiyi tanıma fırsatım olur. Hepinize iyi günler.

Çevrimdışı Yakup

Konu dışı:
Arkadaşlar merhaba, az önce alışveriş yapmak için girdiğim Kartal Yuvası Ataşehir mağazasında, alışverişi tamamlayıp kasaya gittiğimde, sadece buradaki resimlerden tanıdığım @Necmi abiyi gördüm, yanına yaklaşıp kendimi tanıttım ve bu güzel ortamın yaratılması için verdiği emekler için teşekkür etmek istedim, o da çok samimi yaklaşarak arkama dönersem @bjk_mabet i görebileceğimi söyledi, arkama döndüğümde Necmi abiyle konuştuklarımızı duymuş olacak ki ismimi söyleyerek aynı samimiyetle bana bakan bir çift kara gözle karşılaştım, hemen yanına gidip sarılıp öptüm, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi birkaç dakika sohpet ettik, Yanlarında @AdemG kardeşimizde vardı, maça gitmeden önce alışveriş yapmaya gelmişler, benim için bu güzel Beşiktaşlı kardeşlerimizle tanışmak çok büyük sürpriz oldu ve burdan sizlerle paylaşmak istedim, konu dışı oldu, zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın.  Bu arada siyah forma da çok yakışmış mabet kardeşimize, söylemeden geçmeyeyim  :sevinc

evet @Necmi abi tribünde anlatmıştı. bende birde profil fotonu koysan demiştim @Necmi abiye  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yakup

Mabetle mac izlemek vaybeeeee hemde amsterdam arenada simdiden hazirlanmam gerek iyiki Necmi abi de var o bana yardimci olur.

dün akşam 3 . golde bir ayağım altta diğer ayağım üstteydi. önden bir eleman mabete sen ne ara geldin buraya falan diyordu.  :lol: bende ayağımı kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşıyordum. mabet bildiğin bizim oraya uçtu golde  :evillol: :evillol: @yavvuzz @yigitcan1903 @Ekrem @Geovani bir şeyiniz var mı?  :alala: :alala: onlar alt sıradaydı inşallah bir şeyleri yoktur bu arada  :)

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın arkadaşlar. Mutlu bir sabah. İyiki Beşiktaş var lan

Tüm forum ailesine günaydın  :)

Bu haftasonu İstanbul'daydım ve stadımızı çıplak gözlerle görmeyi sonunda başardım. Hatta çok daha fazlası oldu.  :D

Bu ziyaretimde bana bu fırsatı yaratan @bjk_mabet e sonsuz teşekkürler. 1 yıldır buralarda yazdıklarını takip ettikten sonra kendisini görünce bir süre insan inanamıyor haliyle.

Ayrıca yine böyle bir fırsatın varlığından beni haberdar eden @Yunus Emre Dökmeci ye de sonsuz teşekkürler.  :tabe:

Stadı fotoğraflardan takip etmek ile gözle görmek arasında inanılmaz bir fark var. Boğuculuk konusunda rakip bir yer olacağını sanmıyorum yakın gelecekte. Tribün dikliğinin yanı sıra, etrafına göre çukurda kalması da bu boğuculuğu arttırıyor ve bir yerde de eşsiz kılıyor stadımızı.

İstanbul'a gitmeden önce çektiğim fotoğrafları paylaşacağım da demiştim. Ancak dün saat 16:30 da bindiğim otobüs kar, sis ve arıza yüzünden gece 1'de Ankara'da olunca maalesef yükleyemedim. Fotoğrafları şimdi yüklemek de kafa karıştıracağı için bir dahaki sefere diyorum.

Bir sonraki İstanbul seferimde umarım buradaki bir çok kişiyi tanıma fırsatım olur. Hepinize iyi günler.
Zaten @bjk_mabet i gören kimse Gözlerine inanamıyor :tabe: Bende Afallamıştım İlk Gördüğümde
Heyecandan Soracağım bazı soruları bile unuttum , Hatta Çay Ismarlayıp, Çay Parasını ödemeyi bile unutmuşum heyecandan :kop: Sonradan Aklıma Geldi

Çevrimdışı ahmet türken

dün akşam 3 . golde bir ayağım altta diğer ayağım üstteydi. önden bir eleman mabete sen ne ara geldin buraya falan diyordu.  :lol: bende ayağımı kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşıyordum. mabet bildiğin bizim oraya uçtu golde  :evillol: :evillol: @yavvuzz @yigitcan1903 @Ekrem @Geovani bir şeyiniz var mı?  :alala: :alala: onlar alt sıradaydı inşallah bir şeyleri yoktur bu arada  :)
Yakup o değilde Murat fena düştü. Az kalsın kırıyordu bir taraflarını. @Mabet Abdurrahim Albayrak gibi nerden çıkıp kimin üstüne bineceği belli değil :lol:

Yakup o değilde Murat fena düştü. Az kalsın kırıyordu bir taraflarını. @Mabet Abdurrahim Albayrak gibi nerden çıkıp kimin üstüne bineceği belli değil :lol:
Abdürrahim Albayrak :kop: :kop:

Çevrimdışı yavvuzz

Valla dün çok fazla olmayan fakat içi kıpır kıpır olan bir gruptuk ben tabi anca ikinci yarı bulabildim grubu. Benim sağ üst adelelerim ağrıyor nedeni ni bilmiyorum belki yukarıdan bir göz farketmiştir :D. Dün çok iyiydi .

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yakup

evet @ahmet türken abi @MURAT abi düşmüş ama bir şeyi yoktu. foruma geldiğinde konuyla alakalı açıklama bekliyoruz.  :)

@bjk_mabet ise albayraktan farklı tvye oynamıyor içinden geldiği gibi.  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet yoktun akşam
kuzeydeydim abi anlattıklarınıza göre diğer kolu da kırabilirdim  :kop: @ahmet türken

Çevrimdışı Yakup

@Geovani dostum maçı senin omuzlarda izlemişim hissi oluştu bende  :alala: :alala: senin gibi sporcu biri için umarım bu durum sorun teşkil etmiyordur :)

Çevrimdışı Efe

Evt çicekler tablalarda yardirmaya devam ediyor gece betonlanan kolonlarin kaliplari bile sokulmus yeni aciktada betonlanan sutun ve kolonlarin kaliplari sokuluyor obitas bu gun bi testere kalibi daha yatiracaktir
Şampiyon Beşiktaş JK