Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selam mabet. Bu kulelere restorasyon yapılacaktır sanırım çünki yıkılacak gibi görünüyor. Eğer yapılacaksa bunu klüp mü yapacak kültür bakanlığımı?? ve yapılırsa ne zaman başlanır?? :alala: :alala: :alala:
Bende Basın katını dert ettim :D Herkes Stadda kendine Dert edecek Bir yer bulmuş :kop: :kop:
Bence Kuleler büyük ihtimal en sona kalır , Kulelere dokunulmayacak restore edilecek ama Duvar yıkılıp yeniden yapılacak , Zaten Duvar Şuan Dua larla ayakta duruyor :kop: Yıkılmasın diye Destek,koymuşlar arkasına....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı izorlu85

klup yapıcak bahar ayınada yapılacak haziran gibi başlanması plan dahilinde...

Sağol mabet. Bu arada Liderliği Sarışın kızlara bırakmadan alıp geldiğiniz için teşekür ederiz  :biggrinking: :claps: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Bende Basın katını dert ettim :D Herkes Stadda kendine Dert edecek Bir yer bulmuş :kop: :kop:
Bence Kuleler büyük ihtimal en sona kalır , Kulelere dokunulmayacak restore edilecek ama Duvar yıkılıp yeniden yapılacak , Zaten Duvar Şuan Dua larla ayakta duruyor :kop: Yıkılmasın diye Destek,koymuşlar arkasına....

Stadda ilk derdim kazık makinasının işini tamamlamasıolmuştu sonra numaralıda ki hafriyat olmuştu sonra yeni açıkdaki toprak rampa sonra numaralı eski açık birleşiminin yükselmesi idi onlar tamam oldu şimdi gözüme  takılan kuleler ve arasında ki duvar çok eğreti durmaya başlamış stadın kolonları arasında  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı toedeyou

Fotolar gelmek üzereymiş @toedeyou abi
kameraya dalmisim yeni gordum mesajini kardes. Efe nin gorduklerini  buyuk ekran tv den bile goremiyorum uzakta oldugumuzdanmidir aceba  :) bu arada ceyrek finalde ajax ciksada oradan bol bol resim gondersem sizlere ozamana kadar kaba bitmis cati halatlari geriliyor olur

Çevrimdışı Anıl

Stadda ilk derdim kazık makinasının işini tamamlamasıolmuştu sonra numaralıda ki hafriyat olmuştu sonra yeni açıkdaki toprak rampa sonra numaralı eski açık birleşiminin yükselmesi idi onlar tamam oldu şimdi gözüme  takılan kuleler ve arasında ki duvar çok eğreti durmaya başlamış stadın kolonları arasında  :kop: :kop: :kop: :kop:
Bugün bir DH'ye bakayım dedim de Mart ayında yazılanlara falan baktım daha Obitaş işbaşı yapmamış, 10 tane kazık kalmış, kapalıda loca katına yeni geçilmiş, eski açıktan daha yeni yeni hafriyat alınmaya başlanmış... Onları okuduktan sonra birde kamerayı açıp stada baktım o yüzden şimdi kalan işler hiç fazla gelmiyor valla bana :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

Sağol mabet. Bu arada Liderliği Sarışın kızlara bırakmadan alıp geldiğiniz için teşekür ederiz  :biggrinking: :claps: :kop: :kop: :kop:
:claps: :claps: :claps:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

abi bu ankara ziyareti twiterdaki yanlış twitle mi ilgili ?? Misafirin geldi galiba  :kop: :kop: :kop: @bjk_mabet
ne özel hayatım kaldı ne gizli hayatım bu twit yüzünden :D

kameraya dalmisim yeni gordum mesajini kardes. Efe nin gorduklerini  buyuk ekran tv den bile goremiyorum uzakta oldugumuzdanmidir aceba  :) bu arada ceyrek finalde ajax ciksada oradan bol bol resim gondersem sizlere ozamana kadar kaba bitmis cati halatlari geriliyor olur
Abi Orada Saat kaç Şuan :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı:
Arkadaşlar merhaba, az önce alışveriş yapmak için girdiğim Kartal Yuvası Ataşehir mağazasında, alışverişi tamamlayıp kasaya gittiğimde, sadece buradaki resimlerden tanıdığım @Necmi abiyi gördüm, yanına yaklaşıp kendimi tanıttım ve bu güzel ortamın yaratılması için verdiği emekler için teşekkür etmek istedim, o da çok samimi yaklaşarak arkama dönersem @bjk_mabet i görebileceğimi söyledi, arkama döndüğümde Necmi abiyle konuştuklarımızı duymuş olacak ki ismimi söyleyerek aynı samimiyetle bana bakan bir çift kara gözle karşılaştım, hemen yanına gidip sarılıp öptüm, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi birkaç dakika sohpet ettik, Yanlarında @AdemG kardeşimizde vardı, maça gitmeden önce alışveriş yapmaya gelmişler, benim için bu güzel Beşiktaşlı kardeşlerimizle tanışmak çok büyük sürpriz oldu ve burdan sizlerle paylaşmak istedim, konu dışı oldu, zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın.  Bu arada siyah forma da çok yakışmış mabet kardeşimize, söylemeden geçmeyeyim  :sevinc
bizim içinde güzel bir süpriz oldu daha uzun konuşamadık malesef gazilerde bekleyen arkadaşlar vardı onlarıda yağmur altında bekletmek olmazdı :ok: @Serkan_1903
umarım bir gün daha uzun sohbet etme imkanı buluruz

Çevrimdışı toedeyou

Çevrimiçi Necmi

o zaman birlikte çekeriz resimleri :D @toedeyou

Çevrimdışı bjk_mabet

1 saat geri ama neden sordun anlayamadim
Saat Farkı için abi , Kaç saat ileri veya Geri diye :D Forumda Meksikadan ilgilyereden bile üye var , Mesela Meksikayala bayaa Bi saat farkı varmış , Burada oglen orada Gece 4 gibi :ok:

Çevrimdışı Serkan_1903

bizim içinde güzel bir süpriz oldu daha uzun konuşamadık malesef gazilerde bekleyen arkadaşlar vardı onlarıda yağmur altında bekletmek olmazdı :ok: @Serkan_1903
umarım bir gün daha uzun sohbet etme imkanı buluruz
inşallah Necmi abi, çok mutlu olurum  :)
Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı toedeyou

o zaman birlikte çekeriz resimleri :D @toedeyou
Mabette gelir artik ama caylar benden (yemeklerde tabiki)

Çevrimiçi Necmi

Şuan bir sıkıntı var ama dimi abi ? Yanlış görmüyorum yani :lol: İlk takıldığından beri farkettim dert ettim kendi kendime. Neyse rahatlattın valla sağol :)
sen daha önce yamuk demiştin bende gidip çıplak gözle baktım bir yamukluk göremedim @anilt fotolarda yamuk gibi görünüyor ama sanırım oval dönmesinden kaynaklanıyor

Çevrimdışı Anıl

sen daha önce yamuk demiştin bende gidip çıplak gözle baktım bir yamukluk göremedim @anilt fotolarda yamuk gibi görünüyor ama sanırım oval dönmesinden kaynaklanıyor
Yok @Necmi abi diğer kolonlarda sonuçta oval dönüyor. Bahsettiğim kolonda hafif bir arkaya yatıklık var diğerlerine göre ama hepsi tekrar düzeltilecekmiş. Zaten en önemli nokta da böyle basit bir hata olmaz heralde :eyes

Çevrimdışı toedeyou

gelmek ne kelime ucarım hatta bugun 3. golden sonra denedim ,biraz uğraşırsam olucak biraz bilek ağrası bi kaç sıyrıkla kurtardım durumu :)
Mabetle mac izlemek vaybeeeee hemde amsterdam arenada simdiden hazirlanmam gerek iyiki Necmi abi de var o bana yardimci olur.

Çevrimiçi Necmi

Bu Obitaş yavaş diyenler neye istinaden yavaş diyor anlam veremiyorum :alala: :alala:
Stad inşaatının %43 nün Yeni Açık olduğunu hatırlatırım tekrardan :iscrewy: Haksızmıyım @bjk_mabet abi
evet haksızsın eski açıktan enden 10 metre daha büyük eski açık eni 65 metre yeni açık eni 75 veya 77 metre boydanda aynılar öyle söylediğin gibi %45 i değil yani taş çatlasa %35 dir ve buda tamamıyla otopark alanları hiç bakmıyormusunuz ne doğru dürüst merdiven yapıldı nede asansör boşluğu yeni açıktaki en uğraştıran kısım tek yüz perdelerdi algı yanılması yapmayın başkalarınıda yanlış bilgilendiriyorsunuz ama hız bakımından son dönem çiçeklerden daha hızlı çalışıyorlar buda çiçeklerin fnale gelmesinden ve köşede sıkışmasından dolayı adam sayısını azaltmasından kaynaklanıyor birazda hızını obitaşın bitirişine ayarladı sanırım sonuçta birinin diğerinden önce bitirmesi bir anlam ifade etmiyor şu an için her şey tıkırında gidiyor umarım artık hep böyle devam eder @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Ekrem çıkışta bakındım seni göremedim kardeşim herkes birbirini kaybetti umarım rahat dönebilmişsindir. @Oktay lamı döndün onuda göremedim :alala:

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem çıkışta bakındım seni göremedim kardeşim herkes birbirini kaybetti umarım rahat dönebilmişsindir. @Oktay lamı döndün onuda göremedim :alala:
metro ile döndük abi kalabalık yoktu zaten rahat rahat döndük  :ok: