Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400058 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetcan1903

yılbaşı gecesi vodafone arenada parti verilcekmiş heralde ünlü isimler geliyomuş sallama habere benzemiyor vallahi fakat güzel durum iki şölen bir arada hem yeni yıl hem kabanın iyice sona yaklaşması hatta bitmesi bile kutlanabilir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Caner

yılbaşı gecesi vodafone arenada parti verilcekmiş heralde ünlü isimler geliyomuş sallama habere benzemiyor vallahi fakat güzel durum iki şölen bir arada hem yeni yıl hem kabanın iyice sona yaklaşması hatta bitmesi bile kutlanabilir  :evillol: :evillol:

Başkan da dedi yılbaşı partisi verileceğini de o yılbaşı gecesi mi bu yakınlarda mı belli değil herhalde.

Çevrimdışı adnan

şuan bahçelievler tarafında sağanak yağış başladı.sanırım stadın orada da başlamıştır ve tabi başakşehir stadının civarında da
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı WarrChief

Bu kadar kaldi iste :D

12kiris oluyor yani nerden bahsak 1aydan biraz fazla surecek:(((

7günde 3 kolon ve kirişi yapılıyor:))
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 13:47:51 WarrChief ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nazar degmesin son 1 ay da mukemmel calisma oldu. Ocak 20 de tribun kabasi tamamen bitmis olur cicekler tasi taragi toplayip cikar stadtan. Obitasta artik otoparki nezaman bitirirse bitirsin. Ocak basinda cati aparatlarinin geri kalani gelip ise baslanmazsa bosu bosuna vakit kaybi yasamis olacagiz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Altuğ

Sallama haber değil ayrıca yılbaşı geceside değil yarın yapılacak bu organizasyon.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nazar degmesin son 1 ay da mukemmel calisma oldu. Ocak 20 de tribun kabasi tamamen bitmis olur cicekler tasi taragi toplayip cikar stadtan. Obitasta artik otoparki nezaman bitirirse bitirsin. Ocak basinda cati aparatlarinin geri kalani gelip ise baslanmazsa bosu bosuna vakit kaybi yasamis olacagiz.
Ocak 20 de değilde Ocak 31 de biter Kaba :D Ocak 31 de Çifte kutlama yaparım , Hem Doğum Günümu hemde Kabanın Bitişini Kutlarım :sevinc :sevinc @Sedat_BJK abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

12kiris oluyor yani nerden bahsak 1aydan biraz fazla surecek:(((

7günde 3 kolon ve kirişi yapılıyor:))
12 x 3 : 36 gunde bu is bitmeli obitas acisindan ciceklerde ayni zaman diliminde bitirecektir kirisleri en ust halka kalacaktir ay souna kadar oda biter kaba son kullanma tarihi 31 ocak baskada yok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg125010#msg125010 date=1419163623]
138 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]  :sevinc :sevinc
Ellerine Sağlık , Teşekkurler Yasaklı Link[/member] :ok: Saat Kaç gibi Çektin Resimleri ...
Senin Siteyede bayadır yazmıyorum , Bi Geleyim oraya da :)

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Yalnız Kufeki taşı kaplaması sadece Kapalı tribünde yapıldı biraz daha sonra durduruldu , Şimdi yeniden başlayacakmış , Diğer Tribünlere hiç başlanmadıki daha Kufeki Kaplaması :iscrewy:

Onu fotoğraflardan gösterdim, ben daha kaplamayı söylemeden sadece kolonların duruşundan stadın heybetini anladı arkadaş :)

12 x 3 : 36 gunde bu is bitmeli obitas acisindan ciceklerde ayni zaman diliminde bitirecektir kirisleri en ust halka kalacaktir ay souna kadar oda biter kaba son kullanma tarihi 31 ocak baskada yok :D
31Ocak :sevinc Benim İçşn Çifte Kutlama demek @Efe abi
Hem doğum Günüm hemde Kabanın Bitişi :sevinc

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:sevinc :sevinc
Ellerine Sağlık , Teşekkurler Yasaklı Link[/member] :ok: Saat Kaç gibi Çektin Resimleri ...
Senin Siteyede bayadır yazmıyorum , Bi Geleyim oraya da :)

13.15 13.45 arası kardeşim buyur beklerim  :)

Çevrimdışı Mehmet92

[/quote]

Ellerine emeğine sağlık,Allah senden razı olsun

Çevrimdışı Efe

Yagmura ragmen cicekler yardirmaya devam ediyor eski acik 1.kat loca tablasinin tum kaliplari bitmek uzere arkada betonlanmamis 1-2 kolon var onlarda bu gece betonlanir kalip yarin bitirilir hafta sonuna kadarda demirleme ve betonlamasi yapilir numaralida ondeki kalan 2 kolon kaliplanmis beton dokulecek numarali 2. loca katinin tum tablasida 2 gun icinde kaliplanmis olacak hafta sonuna kadar demirlemisi biter gibi gorunuyor isler harika gidiyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg125017#msg125017 date=1419163903]
13.15 13.45 arası kardeşim buyur beklerim  :)
[/quote] Yok Siteni her gün takip ediyorum zaten , Reklamlarada tıklıyorum , Yorum yazmıyordum sadece bayadır :by2:

ysariusta

• Ziyaretçi

[/quote]
Günün golü bu bana  :sevinc

Çevrimdışı Efe

[/quote]
adam king yaa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

31Ocak :sevinc Benim İçşn Çifte Kutlama demek @Efe abi
Hem doğum Günüm hemde Kabanın Bitişi :sevinc
20 sinde biterse bu sene kutlama yapma o zaman  :kop:

Çevrimdışı FARUK

[/quote]

eline sağlık mustafa
foursquare den fotoları topluyordum da senin fotoyu görünce vazgeçtim teşekkürler  :ok:

adam king yaa :)
Allah Razı Olsun Yasaklı Link[/member] den , Bu Yağmurda bile Fotosuz bırakmıyor bizi :claps: :claps:
Arkadaşlar Yasaklı Link[/member] nin Sitesine Girip Reklamları tıklayalım hep beraber , Ufakta olsa katkımız olsun :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 21 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(138 Resim)

eline sağlık mustafa
foursquare den fotoları topluyordum da senin fotoyu görünce vazgeçtim teşekkürler  :ok:
Fazla Foto Göz Çıkarmaz Onlarıda ataydın @FARUK abi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

inşallah doğrudur, dün akşam satılan bilet sayısı 5.000 civarıydı.

13 bin kombine var + 5 bin. Stat kapasitesi zaten 17 bin.   :kop: Kombine sahipleri gelirse dolar ama sanmıyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atakan Uzun

Yagmura ragmen cicekler yardirmaya devam ediyor eski acik 1.kat loca tablasinin tum kaliplari bitmek uzere arkada betonlanmamis 1-2 kolon var onlarda bu gece betonlanir kalip yarin bitirilir hafta sonuna kadarda demirleme ve betonlamasi yapilir numaralida ondeki kalan 2 kolon kaliplanmis beton dokulecek numarali 2. loca katinin tum tablasida 2 gun icinde kaliplanmis olacak hafta sonuna kadar demirlemisi biter gibi gorunuyor isler harika gidiyor :ok:
Efe unuttuğun birşey var numaralı 2.loca tablası arkada tek yüz perdelere birleştirilecek ama daha perdeler betonlanmadı malesef. o yüzden bu tabla biraz uzun sürecek