Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399676 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

biri bana kapalı tribün 2. kat localardaki pencereli duvarların geçici olduğunu söylesin yoksa locanın full camekanlı olması gerekmez mi?

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı TØLGA

biri bana kapalı tribün 2. kat localardaki pencereli duvarların geçici olduğunu söylesin yoksa locanın full camekanlı olması gerekmez mi?
ooooooo yenimi görüyorsunuz onları  :kop:
Gecici geçici telaşa gerek yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet , akkilli ve yesil stad diyoruz, ama musluk lar neden sensorle calismiyor? ( suyu daha az arciyor )
Çok mantıklı bir soru :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mehmetcan1903

yav abiler stadyum uefa standartlarına göre yapılıyor eğimi falan diyolar ama çok ama çok dik değilmi ya gökhan türkmen abi paylaşmış geçen ama çok tehlikeli görünüyor valllaha bakarken ayaklarım titredi c90 açısı dedikleri bumu yoksa aman tanrım didim  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 22:21:39 mehmetcan1903 ]

Çevrimdışı ZEKI

onlar gecici, su an  ofis olarak kullaniliyor.

Çevrimdışı BRK

gecici, orasi simdilik buro

mabet numaralıda kalan kısımda basın tribünü devam edecekmi

Çevrimdışı megiddo

ooooooo yenimi görüyorsunuz onları  :kop:
Gecici geçici telaşa gerek yok
yaklaşık 1 aydan fazla oldu internet sağlayıcyı değiştirdim internetsiz kaldım işlerim vardı biraz forumdan uzaktım uzunca bir süre :)

Çevrimdışı Kartal Ç

yav abiler stadyum uefa standartlarına göre yapılıyor eğimi falan diyolar ama çok ama çok dik değilmi ya gökhan türkmen abi paylaşmış geçen ama çok tehlikeli görünüyor valllaha bakarken ayaklarım titredi c95 açısı dedikleri bumu yoksa aman tanrım didim  :evillol: :evillol:

2.kattaki koltukların önünde tutunacak metal korkuluklar olacak. yoksa her golden sonra 200 300 taraftar toplarız 1. kattan  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

beşiktaş ta da hava durumu aynı yanlışlıkla Bayrampaşa yı seçmişim

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tablaya beton devam ediyor şuan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

2.kattaki koltukların önünde tutunacak metal korkuluklar olacak. yoksa her golden sonra 200 300 taraftar toplarız 1. kattan  :D

Görüntü güzel olur mu ki öyle?   :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

hava gayet iyi düzeyde devam ediyor ay başına kafar tablaların bitmesi lazım tek uğraş testerelerin kalması lazım ocak başı yardır çiçekler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mabet varmı bir cevap :icool:

abi fotolara göre demir filizleri bırakılmış devam edecek gibi görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Görüntü güzel olur mu ki öyle?   :alala:
Görüntü güzel olsun diye her maç taraftar sayımız mı azalsın :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yaklaşık 1 aydan fazla oldu internet sağlayıcyı değiştirdim internetsiz kaldım işlerim vardı biraz forumdan uzaktım uzunca bir süre :)
bir aydan fazla oluyor onlar yapilalida fazla deşmicem   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

hava gayet iyi düzeyde devam ediyor ay başına kafar tablaların bitmesi lazım tek uğraş testerelerin kalması lazım ocak başı yardır çiçekler :)
inşallah efe ocak 11 benim icin onemli bir gün insallah çoğu biter azı kalır o gün

abi fotolara göre demir filizleri bırakılmış devam edecek gibi görünüyor :)
olsun dar tabla olacak demiri kolay bitiyor yardır çiçekler bekle bizi polonya :sevinc

Çevrimdışı bjk_mabet

yapılıyor şu an...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı edursan07

:muhaha: :muhaha: :muhaha:

yapılıyor şu an...
teşekkür ederim mabet ocak 11 hedeef koydum inşallah tutar