Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398245 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

İşte Oktay abinin algı oyunu dediği tam da bu :)
algı falan yok yeni açığa söyle bi Alıcı gözle bak her haliyle stadın tek kalem en muhteşem tribünü

Çevrimdışı Anıl

algı falan yok yeni açığa söyle bi Alıcı gözle bak her haliyle stadın tek kalem en muhteşem tribünü
Hangi tribün daha güzel bilmiyorum @Oktay abi ama tüm stadı izlemek için en iyi tribün Eski açık olacak :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Hangi tribün daha güzel bilmiyorum @Oktay abi ama tüm stadı izlemek için en iyi tribün Eski açık olacak :tabe:
Buda bi bakış açısı :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Obitaşa laf eden TAŞ olur :bandit:
@Oktay abiye katılıyorum Vodafone Arena nın efsanesi Kesinlikle Yeni açık olacak , Hem Boğaz Manzarasıyla , Hem Stadın kapasite olarak en büyük tribünü olmasıyla hemde Locasız olması ile Yeni Efsane Yeni açık olacaktır :iscrewy: Hemde Obitaş Kalitesiyle :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA hayatının İstanbul gecesine hazir ol:)
@bjk_mabet Evet duyumlarım var  :evillol: @Necmi abi çıtlattı biraz tehlikeli işler  :kop: kısmet hayırlısı bakalım artık @ZEKI hocam ne diyorsunuz bu işe girilim mi  :alala:
Forza Obitaş rampa hallettiler sayılır
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 20:43:40 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Oktay

Obitaşa laf eden TAŞ olur :bandit:
@Oktay abiye katılıyorum Vodafone Arena nın efsanesi Kesinlikle Yeni açık olacak , Hem Boğaz Manzarasıyla , Hem Stadın kapasite olarak en büyük tribünü olmasıyla hemde Locasız olması ile Yeni Efsane Yeni açık olacaktır :iscrewy: Hemde Obitaş Kalitesiyle :ok:
yeni Açığın kapasitesi ne kadardı ?

yeni Açığın kapasitesi ne kadardı ?
12-13.000 Civarı diye hatırlıyorum @Oktay abi :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 20:44:52 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ZEKI

@bjk_mabet Evet duyumlarım var  :evillol: @Necmi abi çıtlattı biraz tehlikeli işler  :kop: kısmet hayırlısı bakalım artık @ZEKI hocam ne diyorsunuz bu işe girilim mi  :alala:
gir tabiki stadi bir git gor..o stada gormek icin sirada kimler var. Gece beton var galiba stadta gene yeni acik arka tabla mi betonlaniyor?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı hakaydam

yeni inönü twitter hesabında resim var yükleyemedim :)

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 21:55:57 hakaydam ]

Çevrimdışı bjk_mabet

:bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Numaralı durdurulamıyor. Yine beton var.
yarın kolon ve yeni açıkta tabla betonu olucak testere kirişler var epey bir beton dökümü gerçekleştirilecek...

Çevrimdışı Efe

numaralıda kolona beton atılıyor bakalım tablaya geçecekler mi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

yarın kolon ve yeni açıkta tabla betonu olucak testere kirişler var epey bir beton dökümü gerçekleştirilecek...
  :sevinc :sevinc Testere kiriş betonu Yeni açıktamı @bjk_mabet abi :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

numaralıda kolona beton atılıyor bakalım tablaya geçecekler mi :)
tabla betonu yarın öğleden sonra.aynı zamanda kolonlar için kyb betonu gelicek.birde ince işcilik için 150m3 iceri kısımlara beton aktarımı olucak şap betonu...

Çevrimdışı Efe

tabla betonu yarın öğleden sonra.aynı zamanda kolonlar için kyb betonu gelicek.birde ince işcilik için 150m3 iceri kısımlara beton aktarımı olucak şap betonu...

bugün harika haberler veriyorsun  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

ohh ohh bal bal resmen  :evillol: yeni açığı @bjk_mabet anlatınca ben

Çevrimdışı Ali

Herkese iyi akşamlar  :)

Yarın İstanbul'da olacağım, ve tabi ki Vodafone Arena'ya da uğrayacağım ve fotoğraflayacağım. Mümkün olursa fotoğrafları aynı gün içinde buraya yükleyeceğim, inşaat bitmeden böyle bir katkı vermezsem sanki bir şeyler eksik kalacakmış gibi geliyor bana.  :D Böylece hergün onlarca fotoğraf çekip paylaşan arkadaşların yaşadıklarını da deneyimlemiş olurum sanırım.

Yarın stadın civarlarında heyecanla sağa sola koşturan ve elinde makinesi olan biri görürseniz o benimdir.  :lol:

Herkese iyi akşamlar  :)

Yarın İstanbul'da olacağım, ve tabi ki Vodafone Arena'ya da uğrayacağım ve fotoğraflayacağım. Mümkün olursa fotoğrafları aynı gün içinde buraya yükleyeceğim, inşaat bitmeden böyle bir katkı vermezsem sanki bir şeyler eksik kalacakmış gibi geliyor bana.  :D Böylece hergün onlarca fotoğraf çekip paylaşan arkadaşların yaşadıklarını da deneyimlemiş olurum sanırım.

Yarın stadın civarlarında heyecanla sağa sola koşturan ve elinde makinesi olan biri görürseniz o benimdir.  :lol:
Tek Sen olmazsın orada Emin ol :biggrinking: Özellikle Beleştepe nin Ora Tribünden farksız oluyor , Canlı yayınla naklen İnşaat izleyenleri görürsün orada , Bu Arada Stadı Canlı Olarak ilk Defamı Göreceksin ???

Çevrimdışı Ali

Tek Sen olmazsın orada Emin ol :biggrinking: Özellikle Beleştepe nin Ora Tribünden farksız oluyor , Canlı yayınla naklen İnşaat izleyenleri görürsün orada , Bu Arada Stadı Canlı Olarak ilk Defamı Göreceksin ???
Tahmin ediyorum aslında, inşaat seyretmeyi seven bir toplum olarak stat inşaatı izlemenin en üst seviye olduğuna inanıyoruz kesinlikle.  :D Temel atılmadan önce görebilmiştim en son, daha hafriyat çıkarılıyordu alandan. İnşaatın büyüklüğünü tahmin etmek zor o yüzden, yarın gözlerimizle göreceğiz bakalım.  :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Tahmin ediyorum aslında, inşaat seyretmeyi seven bir toplum olarak stat inşaatı izlemenin en üst seviye olduğuna inanıyoruz kesinlikle.  :D Temel atılmadan önce görebilmiştim en son, daha hafriyat çıkarılıyordu alandan. İnşaatın büyüklüğünü tahmin etmek zor o yüzden, yarın gözlerimizle göreceğiz bakalım.  :icool:
:hosgeldin

Çevrimdışı ALBATROS

yeni açığın arkasındaki duvara belediye duvar bahçe uygulaması yaparsa güzel olur. bunun için mail yağmuruna tutmalıyız.