Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398120 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

@ZEKI abi eline sağlık numaralıda çiçekler testereleri ne çabuk yapıyo yav

Çevrimdışı Sutlas

demi bide 180 gün olayı vardı...sen baya stadı güncel takip ediyomuşssun :evillol: :evillol: :evillol:

İhalede 180 gün yazmıyor muydu?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

İhalede 180 gün yazmıyor muydu?
sen her yazana bakma .... eğer obitaşı sözleşmesini fes etselerdi şimdi yeni açığın ilk katı yeni bitmişti..

Çevrimdışı ahmetx

@ZEKI abi eline sağlık numaralıda çiçekler testereleri ne çabuk yapıyo yav
obitaşın testereleri baya uzun ama çiçeklere göre  :eyes
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

obitaşın testereleri baya uzun ama çiçeklere göre  :eyes
Bak bu iyiydi  :evillol: çok ince görmüşsün  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sutlas

sen her yazana bakma .... eğer obitaşı sözleşmesini fes etselerdi şimdi yeni açığın ilk katı yeni bitmişti..

Elbette sözleşmenin feshedilmesi durumu daha kötü yapardı ama özellikle ilk üç ay resmen kalıpçı olmadan çalıştılar, biraz daha özverili olsalardı, daha doğrusu bu inşaatı sahiplenmiş olsalardı şimdiye bitirmişlerdi.

Çevrimdışı ahmetx

Bak bu iyiydi  :evillol: çok ince görmüşsün  :evillol:
öyle deme zımparadan çıkmış gibi testere kiriş yapıyorlar. :lol:

Çevrimdışı Oktay

Elbette sözleşmenin feshedilmesi durumu daha kötü yapardı ama özellikle ilk üç ay resmen kalıpçı olmadan çalıştılar, biraz daha özverili olsalardı, daha doğrusu bu inşaatı sahiplenmiş olsalardı şimdiye bitirmişlerdi.
statdın mühüm olan tamamının bitmesi :ok: :ok:

Çevrimdışı Sutlas

Rampadaki işler bütün bu kıyaslamalarda ki tarafları bakalım nasıl etkileyecek.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ZEKI

Her iki firmada da iyi bir calisma var, ikiside gayet hizlilar artik son viraja giriyoruz
Obitas arkada hizlanmis rampaya agirlik vermisler. Kiruslerde bana gore yavaslar ama tablada hizlandilar.
Subat gibi teslim etsinkerde cati baslasin. Hemen betonlamadan sonra prekast takilamiyor.
Beklenmesi o yuzden. Subat sonuna kadar o da biter sonra cati gelsin.

Çevrimdışı Geovani

@ZEKI  abim ve mustafa ellerinize sağlık...sabah ve akşam arasında bile büyük farklar var her iki firmada Sol şeritten basmış gidiyor havaların durumuna göre ufak tefek işler hariç ocak sonu Şubat 10 kaba işler bitmiş olur ALLAH ın izniyle...prekastlarla çatı kolonlar beraber takılırsa mart ortası çatı havalanmaya başlar....çoğu gitti azı kaldı...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı SDemirsoy

öyle deme zımparadan çıkmış gibi testere kiriş yapıyorlar. :lol:
hakkatten be kirişe bak  prekastsız daha güzeldi :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Her iki firmada da iyi bir calisma var, ikiside gayet hizlilar artik son viraja giriyoruz
Obitas arkada hizlanmis rampaya agirlik vermisler. Kiruslerde bana gore yavaslar ama tablada hizlandilar.
Subat gibi teslim etsinkerde cati baslasin. Hemen betonlamadan sonra prekast takilamiyor.
Beklenmesi o yuzden. Subat sonuna kadar o da biter sonra cati gelsin.
Zeki abi sence 4 Şubata tribün kabası biter mi?Bana sarkacak gibi geliyor.

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA hayatının İstanbul gecesine hazir ol:)
konu disilari artik silmez  :kop:  :evillol:
Bu arada stadin ordan gecen herkes resim ceker paylasir ortak noktamiz BESIKTASK ben tsk ederim

@ALI RIZA hayatının İstanbul gecesine hazir ol:)

Bu kadar merak uyandırdıktan sonra umarım belgenelebilir faaliyetlerde bulunursunuz  :evillol:

:busted_cop:

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi sence 4 Şubata tribün kabası biter mi?Bana sarkacak gibi geliyor.
biter diyelim iyi dusunelim bitsin
Ben sahsen ocak 15 - 1 mart arasinda ciddi bir kis bekliyorum. Insallah yanilirim.

Çevrimdışı ahmetx

biter diyelim iyi dusunelim bitsin
Ben sahsen ocak 15 - 1 mart arasinda ciddi bir kis bekliyorum. Insallah yanilirim.
meşhur 87 kışı marttaydı ama Zeki abi  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yldrmaydn

Çatı aparatlarının kalanı ile ilgili bir bilgi yok halen henüz, ayrıca çoğu kişi prekastlar vakit kaybı olmaz diyor ama neredeyse stadın yarısının prekastları henüz takılmadı. Tüm stat bitince bi 10-15 gün prekastların bitmesini bekleyeceğiz sanırım..

şu an yarısından çoğu duruyor belki ama üst katlardaki işler bitene kadar alt katlarda vinç bölgeleri hariç tamamen, üst katlarda da yeni açığın numaralıya yakın kısmıyla eski açık numaralı arası hariç tamamen bitmiş olur prekastlar. o kalan kısım da zaten halat düzenlenmesi vs. işler sırasında tamamlanır. prekast işleri çatıyı aksatmaz o kesin.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ZEKI

Bu kadar merak uyandırdıktan sonra umarım belgenelebilir faaliyetlerde bulunursunuz  :evillol:

:busted_cop:
belgelenmesi iyi olmaz bence