Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bir de insan ister istemez düşünmeden edemiyor. Bu numaralı eski açık arasındaki kısım sırf Yasaklı Link[/member] fotoğraf çekebilsin diy emi en sona bırakıldı diye  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Aralık 2014, 12:44:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı WarrChief

çok güzel fotoğraf..

farkındamısnız bilmiyorumda hergun guzel ve anlamlı fotolar gelmeye basladı peki sizce neden??
stadın seklinin olusu olmasın daha biz yolun basındayız kimbilir bitince nasıl kendimizden gecicez merak ediyorum :tabe:

Çevrimdışı edursan07

kapalının önüne dökülenler ney ?? çamur için mi

Çevrimdışı FARUK

Mustafanin videodan anladigim kadariyla numaralida 3.tabla 1 testere kiris daha devam edip bitecek sadece 1 kolonda filiz birakilmis diger 4tanede yok yani zaman kaybi olmayacak testere kirisler icin numaralida
Yeni açık tarafındaki gibi olacaktır efe merdiven olan yere atılmaz merdivene kadar olan yer atılır birde asansör bölümüne

Çevrimdışı FARUK

kapalının önüne dökülenler ney ?? çamur için mi
Paletlinin çamura gömülmesini engellemek için  denmişti

Çevrimdışı demir_kArtAl

ilk başta öyle denmişti ama, onun için getirseler şimdiye çoktan sermiş olmaları gerekirdi çamura bu malzemeleri. Çimin altında geçirken bi malzeme gözüküyordu eski planlarda, belki odur diye düşünüyorum ben.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı dropoon

keşke 3d render lar ile cam hissi veren çatı beklentisi oluşmasaydı bugüne kadar. ben şahsen çıkacak çatıdan hayal kırıklığına uğrayacağımdan eminim. bu görsellerden sonra böyle bombeli bi çatıyı beğenmek mümkün değil.üzülerek yazdım.

Çevrimdışı ayayhan

önce mustafa kardeşimize çok teşekkür ederim.
lafım Beşiktaş belediyesine , ya şu koca kanalı neden haledemez bir belediye herkezin gözü orda neyi bekliyorlar ?

Çevrimdışı kral_bjk

bir hibrit çim fotosunda en alt malzeme olarak gördüm o gri şeyleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ilk başta öyle denmişti ama, onun için getirseler şimdiye çoktan sermiş olmaları gerekirdi çamura bu malzemeleri. Çimin altında geçirken bi malzeme gözüküyordu eski planlarda, belki odur diye düşünüyorum ben.
Hayır , Mikserler , Paletli ve Beton Pompaları ve Tırlar Yağmurlu havalarda çamura saplanıp hareket edemediği için döküldü onlar , Hibrit Çimle alakası yok Kesin Bilgi :ok: Kaynak: @bjk_mabet :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni gelenler için bişey diyemem :D Ama daha öncekiler Çamur içindi :bandit:

bir hibrit çim fotosunda en alt malzeme olarak gördüm o gri şeyleri
Hibrit Çim Malzemesi için Çok Erken Degilmi :alala: :alala:

@FARUK Hocam Yetiiiişşş , Mabet Foto atıyooorr :busted_cop:

Hibrit Çim Malzemesi için Çok Erken Degilmi :alala: :alala:

Bencede çok erken, muhtemelen mıcır dökecekler çamurla mücadale için :lol:

Online kimse yokmu ya :alala: :alala:
Mabet Foto Attıııı :busted_cop: Birisi yukleyebilirm :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta bi testere kalibi daha yatti kolonada beton olacak kaliplanmis kolon daha sonra artik testerelerin sutuna baglantisi baslayaslayacak bu betonlanacak kolondan sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Online kimse yokmu ya :alala: :alala:
Mabet Foto Attıııı :busted_cop: Birisi yukleyebilirm :busted_cop:

Deneyeyim dedim HTML olarak atınca pes ettim  :lol:

Çevrimdışı Efe

Numaralida 2.loca katinin on taraftaki kolonlari kaliplanmis cicekler 7.viteste gidiyor 1 haftadir
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni acikta bi testere kalibi daha yatti kolonada beton olacak kaliplanmis kolon daha sonra artik testerelerin sutuna baglantisi baslayaslayacak bu betonlanacak kolondan sonra
@Efe Abi Mabet Foto attı , yukleyebilirmisin :bandit:

Çevrimdışı onurt

Mustafanin videodan anladigim kadariyla numaralida 3.tabla 1 testere kiris daha devam edip bitecek sadece 1 kolonda filiz birakilmis diger 4tanede yok yani zaman kaybi olmayacak testere kirisler icin numaralida
@Efe valla hepimiz şu fotolara bakıyoruz ama sen güzel görüyorsun.:)
bence numaralı eski açık köşede işi baya kolaylamışlar.
tribün olarak hem yeni açık hem de eski açık ve numaralıda testere kiriş işi kaldı gibi. diğer taraflar kirişler oraya gelene kadar hallolacak.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Numaralida 2.loca katinin on taraftaki kolonlari kaliplanmis cicekler 7.viteste gidiyor 1 haftadir

Güneş karşıdan geliyor ben ekrana bakamıyorum  :D  sanırım kartal gibi göz bu oluyor  :claps:

Çevrimdışı Efe

Mabet kapali en ustten sov yapmis gercektrn harika bi goruntu var yeni acikta testerelerin yarisindan fazlasinin kalibi yatirildi ay sonu kalibi yatmayan 8-9 testere kalacak onlarda insaatin son testereleri olacak eski aciktaki testerelerle beraber harika gidiyor suan insaat
Şampiyon Beşiktaş JK