Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydınlar Hayırlı Cumalar Namaz öncesi Süper resimler

Çevrimiçi Kartal Ç

Arkadaslar, bu yeni acigin orta kismi sanki alcaliyor gibi. Bir bilgisi olan var mi?

iskeleler yanıltıyor. orta kısımdaki testere kirişler kenardakilerden farklı olarak kolonlara bağlandıktan sonra biraz biraz daha kolonlardan geriye doğru uzayacak. eski açıktaki gibi.

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 11:34:14 adler ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

bu kapalı alta dizilen düz dikdörtgen şeklindeki prekastlar neyin nesi acaba?

En üst kat ile yatay kirişlerin oradaki aralığa konuyor sanırım onlar. Yanlışım da olabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

NUMARALI - ESKİ ACIK KÖŞEDE SON 1 HAFTADA COK İYİ İŞ CIKARILMIS.

Çevrimdışı happy_

İnşaatın üretim hızı işçilerin el yatkınlığıyla çok ilgili. hem çiçekler hem de obitaş yeni bir durumla karşılaştıklarında afallıyorlar. çiçekler kapalının ilk testere kirşilerini bağlarken haftalar harcadı, aynı şekilde rampadaki problemi çözerken de ne yapacaklarına bir türlü karar veremediler. Obitaş da otopark rampasında, köşe kiriş dönümünde çok yavaşlamıştı. şimdi bakıyorum obitaşçılar ilk kez tribün çıkışını yapmaya başladılar ve günlerdir ilerleyemediler. bu noktadan bakıldığında tribün işlerini muhtemelen çiçekler çok önce bitirecek gibi duruyor. ama onlar da rampanın ve tribünün arkasındaki işlerde oyalanacaklar. hepsine kolaylıklar, hepsinin ellerine sağlık.

Çevrimdışı fore_kazık

herkese hayırlı cumalar. hava harika bugün. havanın güzel olmasıda vesile olur, stad inşaatında günlük ilerleme maksimum düzeyde tamamlanır inşallah.

Çevrimdışı yldrmaydn

En üst kat ile yatay kirişlerin oradaki aralığa konuyor sanırım onlar. Yanlışım da olabilir.

tam anlayamadım nereyi dediğini ama şimdiye kadar görmemiştim yapılmayan bir şey yapıcaklar demek ki. bakalım ne olacak
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

herkese hayırlı cumalar. hava harika bugün. havanın güzel olmasıda vesile olur, stad inşaatında günlük ilerleme maksimum düzeyde tamamlanır inşallah.
Fore kazık devri bitti ama nick mükemmel abi :D @fore_kazık

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

tam anlayamadım nereyi dediğini ama şimdiye kadar görmemiştim yapılmayan bir şey yapıcaklar demek ki. bakalım ne olacak

Tribüs prekastları var ya, en üst sıra ile onun arkasındaki yatay kiriş arasında boşluklar var. Muhtemelen oraya konulacak.

Çevrimdışı fore_kazık

Fore kazık devri bitti ama nick mükemmel abi :D @fore_kazık

hehehe eyvallah :)

forumda fazla yazmıyorum ama gerek wow gerekse dh de başından beri stad başlığının takipçisi olarak, aylarca kalan kazıkları saymakla geçti zamanımız, bende buraya üye olurken çektiğimiz ızdırabı ölümsüzleştirmek istedim  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Saha icinde, mavi renkte bi kamyon var. Hem kamyon hem kepce gibi bir sey. Onun almet-i firkasi nedir biliyormusun?
atil demirleri topluyor galiba o ama yanlista biliyor olabilirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

hehehe eyvallah :)

forumda fazla yazmıyorum ama gerek wow gerekse dh de başından beri stad başlığının takipçisi olarak, aylarca kalan kazıkları saymakla geçti zamanımız, bende buraya üye olurken çektiğimiz ızdırabı ölümsüzleştirmek istedim  :evillol:
:D çok çektik foreden

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

19.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gökhan türkmen

tırdstım  :o_o:
Bu sahada çoğu futbolcu işitme problemleriyle karşı karşıya kalacak bu şimdiden kesinleşti :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet çatı hakkında biraz daha bilgi verse keşke,Evet geniş halkada çatımızın örtüsü ptfe kaplı fiberglas membran olacak ve bu membran Titanyum dioksitli olacak.Titanyum dioksit çatı örtüsünün kir tutmasını engelleyecek ,malum stadın bulunduğu bölge hem trafiğin yoğun hemde kuşların tünemek için tercih edecekleri bir yer.Muallakta olan kısım şeffaf iç halka.Şeffaf iç halka olacak mı?Olacaksa genişliği ne kadar ve kullanılan malzeme ne olacak? Umarım şeffaf iç halka olur ve genişliği en az 10 m (commerzbankta 15 m) kullanılan malzemede polikarbon olur .

Bizim ptfe nin kullanıldığı iki stadyum var biri Estadio Minierao,diğeri Estádio Nacional de Brasília.İçden ışığa geçirgenlik derecesi Estadio Minierao da net belli oluyor.

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 13:51:40 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar birkaç sorum var, bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim;

1) Şubatta kaba inşaat biter görüşü hakim genelde ama bu bitecek kaba inşaattan kasıt nedir? tüm tribünlere prekastlar takılmış haliylemi yoksa prekastlar tamamlanmamış, çatı kurulumuna hazır halde olmasımı tamamlanmadaki kasıt?

2) Kaba inşaat tamamlandıktan sonra çatıya geçilmesi için herhangi bir bekleme süresi veya yapılması gereken başka bir iş olacakmı yoksa hemen geçilecekmi?

3) Çatı işlemlerine tribünler bitmeden başlanamazmı? Mesela kapalıya çakılan 4 tane çatı direklerini tribünler bitmeden kapalının tamamı, eski açık ve yeni açığa monte etmeye başlansa, kaba inşaat bitince yalnızca numaralı tarafına direk çakma gereği olsa nasıl olur? Yada zaten plan böylemi ? Zira tüm direkler stad kaba inşaatının bitmesi akabinde çakılırsa ekstradan birkaç gün veya hafta zaman kaybına sebep olacaktır.

Teşekkürler,
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 12:12:54 fore_kazık ]

Çevrimdışı tayfunyasar

Yasaklı Link[/member]  fotoğraflar için çok teşekkürler. her biri ayrı detaylı. Bak bak doyamadım.

Bir de insan ister istemez düşünmeden edemiyor. Bu numaralı eski açık arasındaki kısım sırf Yasaklı Link[/member] fotoğraf çekebilsin diy emi en sona bırakıldı diye  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Aralık 2014, 12:29:55
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar maşallah numaralı eski açık birleşiminin ilk kat loca tablası bitmiş nerdeyse demire başlayacaklar  :sevinc :sevinc :sevinc yanındaki tablakolonlar dikilmiş onun yanındaki ikinci kat locasının kolonları dikilmiş demir işi bitmiş bugün muhtemelen beton dökülür  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Aralık 2014, 12:33:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar birkaç sorum var, bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim;

1) Şubatta kaba inşaat biter görüşü hakim genelde ama bu bitecek kaba inşaattan kasıt nedir? tüm tribünlere prekastlar takılmış haliylemi yoksa prekastlar tamamlanmamış, çatı kurulumuna hazır halde olmasımı tamamlanmadaki kasıt?

2) Kaba inşaat tamamlandıktan sonra çatıya geçilmesi için herhangi bir bekleme süresi veya yapılması gereken başka bir iş olacakmı yoksa hemen geçilecekmi?

3) Çatı işlemlerine tribünler bitmeden başlanamazmı? Mesela kapalıya çakılan 4 tane çatı direklerini tribünler bitmeden kapalının tamamı, eski açık ve yeni açığa monte etmeye başlansa, kaba inşaat bitince yalnızca numaralı tarafına direk çakma gereği olsa nasıl olur? Yada zaten plan böylemi ? Zira tüm direkler stad kaba inşaatının bitmesi akabinde çakılırsa ekstradan birkaç gün veya hafta zaman kaybına sebep olacaktır.

Teşekkürler,
1.) kaba inşattan kasıt bütün tribünler prekastlar bitmiş bir şekilde bitmesi
2.) çatı bir kaç işlemden oluşuyor ilk aşamada aparatlar takılıyor ki kapalıda 4 tane takıldı  şu an kapalının tamamına da takılabilir aparatlar malzemeler kaba inşaat programını aksatmayacak şekilde devam ediyor
3.) 2.soruya verdiğim cevap 3. soruyuda içermiş  :ok:

Çevrimdışı Efe

NUMARALI - ESKİ ACIK KÖŞEDE SON 1 HAFTADA COK İYİ İŞ CIKARILMIS.
ay sonu bitecek insallah tablalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mustafanin videodan anladigim kadariyla numaralida 3.tabla 1 testere kiris daha devam edip bitecek sadece 1 kolonda filiz birakilmis diger 4tanede yok yani zaman kaybi olmayacak testere kirisler icin numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK