Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

vikiden alıntıdır...

Titanyumdioksit, oksijenle tepkimeye girmiş titanyum elementidir. Bu bileşiğin en önemli kullanım alanı güneş pilleridir. Nano teknolojik boyalar özelliğini titanyumdioksitten almaktadır. UVA ve UVB ışınlarını önler. Ayrıca değerli bir madendir.

güneş panellerinin teyit edilmesi olarak değerlendirebilir miyiz yani  @bjk_mabet  :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arada kaynamasın , Eski açık-Numaralı birleşimindeki Küçük tablada Beton Başlamış :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

prekast işte testere kirişlerin üstüne konuyor ya üstünede koltuklar gelecek :utan
onun üstüne koltuklar koltukların üstüne taraftarlar ne kadar sağlam olduğunu test ediyor olacağız demek  :evillol: stat sağlam obitaş sağlam yapıyor ama çiçekleri bilemem  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Gokhan turkmenin koyduğu koltuklar daha once takilandan farkli sanki?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Gokhan turkmenin koyduğu koltuklar daha once takilandan farkli sanki?
valla takilma seklide degisik koltuklar da değisik gibi ama mabet ayni demisti kafam bi milyon oldu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Neden en üst sıralara son prekastları yerleştirmiyorlar? (Kapalı-Eski açık köşe üst kattan bahsediyorum)

Üçüncüye soruyorum biri cevaplasın lütfen. Oralara prekast koyulacak değil mi??????????????????

Çevrimdışı TØLGA

Neden en üst sıralara son prekastları yerleştirmiyorlar? (Kapalı-Eski açık köşe üst kattan bahsediyorum)

Üçüncüye soruyorum biri cevaplasın lütfen. Oralara prekast koyulacak değil mi??????????????????
yesss yanlış bilmiyorsam koyulacak  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

oraya farklı prekast konulacak koruma arka taraf boş ona göre özel prekast gelecek sanırım önce alt ve üstü bitirsinler son basamaklar kolay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet koyulacak , Stadın dışından bakıldığında 2 kişinin rahatlıkla girebileceği bir boşluk gözüküyor , yani kesin gelecek :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

vikiden alıntıdır...

Titanyumdioksit, oksijenle tepkimeye girmiş titanyum elementidir. Bu bileşiğin en önemli kullanım alanı güneş pilleridir. Nano teknolojik boyalar özelliğini titanyumdioksitten almaktadır. UVA ve UVB ışınlarını önler. Ayrıca değerli bir madendir.

güneş panellerinin teyit edilmesi olarak değerlendirebilir miyiz yani  @bjk_mabet  :D
hayir
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Eksik prekastlar rahatsız ediyor beni  :s20: Teşekkürler cevaplar için  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

:director: numaralı köşede betonlama var pompacı kaldırıyor  :evillol:

Çevrimdışı asi_kartal

Eski açık köşelerin bu kadar alçak görüneceğini tahmin etmiyordum sıra sayısı olarak çok alçak görünüyor daha yüksek tahmin ediyordum. Prekastlar en fazla 1 tane daha konulacak sanırım :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Otopark tarafında da betonlama var galiba  :ok:

Çevrimdışı metin06carsi

Millet bu Saatçi çatıyı ne zaman paylaşacak sürekli erteliyo en son ne dedi bilen varmı ne zaman görücez.

Çevrimdışı Caner

Millet bu Saatçi çatıyı ne zaman paylaşacak sürekli erteliyo en son ne dedi bilen varmı ne zaman görücez.

Henüz elime geçmedi dedi bir kaç gün önce.

Çevrimdışı riza calli

Çatının egimi kac derece olacak peki bilen varmi.olimpiyatta kapali ustte bile islaniyoduk

Çevrimdışı TØLGA

Çatının egimi kac derece olacak peki bilen varmi.olimpiyatta kapali ustte bile islaniyoduk
cati projesi hakkinda bu forumda cayci haric kimsenin bilgisi yok malesef  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

cati projesi hakkinda bu forumda cayci haric kimsenin bilgisi yok malesef  :)
çayci projeye bakip nasil anlatsam diye dusunup sonra vaz geciyordur bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

çayci projeye bakip nasil anlatsam diye dusunup sonra vaz geciyordur bence :D
valla abi wowda bursa stadini takip ederken smf mi sf mi :D ayri ayri parcalara isim takmislar heralde cok kafam karisiyodu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

valla abi wowda bursa stadini takip ederken smf mi sf mi :D ayri ayri parcalara isim takmislar heralde cok kafam karisiyodu  :biggrinking:
o parcalardan bizde olmayacak bizde atki ve celik halattan baska bisey yok bide basinc basliklari var onlarda cok alengirli parcalar degiller bi paylasilsa su cati hepsine bakariz ne nerde diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Şu gösterdiğim yerde ki panolar basket salonlarında ki gibi mi olacak yoksa klasik mi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Son fotolardan anladigim numaralida 3.tabla devam edecek demir filizi birakilmis o yuzden numarali tarafi daha hizli yukseliyor eski aciga gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK