Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet suan ince işcilik olarak yüzde kaçlardasınız  ve ince iişcilik derken  bunları sayarmısın neler yapılacak
tüm bloklarda -3.90 kotunda Elektirik havalandırma ve kablolama bitti.yakında kufeki taş kaplama başliyacak.wcler ve yangın sistemi duvar örme işlemi devam ediyor:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi murat

tüm bloklarda -3.90 kotunda Elektirik havalandırma ve kablolama bitti.yakında kufeki taş kaplama başliyacak.wcler ve yangın sistemi duvar örme işlemi devam ediyor:)
Elinize sağlık :claps: güzel haberler

Çevrimdışı Emre.Guler

tam 367 gün önce 16 aralık 2013 te temel atılmıştı :)  ekteki gif 18aralık2013-ve 18 aralık2014 resimleri

1 yıllık değişim

Çevrimdışı Yakup

süper haberler bunlar. hep dıştan gördüğümüz için içeriyi merak etmiyor değiliz  :D

içeriden resmi site fotoğraf falan paylaşacak mı ?  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Fatih

Biri tai mi dedi :aman:
Edirnekapi'da Mihriman sultan hamami var abi... Musait oldugunda gidelim, cikista direkt patates oluyorsun.. @bjk_mabet
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:sevinc :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Edirnekapi'da Mihriman sultan hamami var abi... Musait oldugunda gidelim, cikista direkt patates oluyorsun.. @bjk_mabet
Sendemi gittin oraya ben yanlış hatırlamıyorsam  @Necmi abi ye övmüştüm orayı.çıktığında yürümüyor uçuyorsun adeta.

Çevrimdışı ahmetx

yılbaşı sonrasını bi bekliyelim :)
bekleye bekleye hasta olduk ama önemli değil bugün gündem nedeniyle tapeleri tekrar dinledim,Fikret Orman başında Demoklesin kılıcıyla duruyormuş, bu stadı bugüne kadar bu hale getirmemiz bile Allahın lütfu diyorum başka bir şey demiyorum. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

tam 367 gün önce 16 aralık 2013 te temel atılmıştı :)  ekteki gif 18aralık2013-ve 18 aralık2014 resimleri

1 yıllık değişim

Vay arkadaş bir kişinin bile dikkatini çekmedimi bu gif? Alındım şimdi

Çevrimdışı Efe

yoo benim acayip dikkatimi cekti :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Sendemi gittin oraya ben yanlış hatırlamıyorsam  @Necmi abi ye övmüştüm orayı.çıktığında yürümüyor uçuyorsun adeta.
Bütün İstanbul hamamlarını deniyoruz sıra orayada gelecektir hatta orda bir arena buluşmasıda yapabiliriz :D @MURAT @Fatih

Çevrimiçi Necmi

eline sağlık daha bakıyoruz yanlız mükemmel bir gelişme bu stad çok hızlı yapılıyor :D

Çevrimiçi Necmi

süper haberler bunlar. hep dıştan gördüğümüz için içeriyi merak etmiyor değiliz  :D

içeriden resmi site fotoğraf falan paylaşacak mı ?  :alala: :alala:
gayri resmi olsa olmazmı illaki resmimi olsun :kop: :kop: @Yakup

Çevrimdışı SDemirsoy

Bütün İstanbul hamamlarını deniyoruz sıra orayada gelecektir hatta orda bir arena buluşmasıda yapabiliriz :D @MURAT @Fatih
Sakat iş öteki kolu kırabilirim abi @Necmi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu otopark yapmasaydık stat bitmişti desene çatı uğraşıyorlardı

Aksihar macına sponsor bilet var arkdaşlar isteyen varsa hemen transfer edebilirim. BJK PASSO kartı olan birine

Çevrimdışı Yakup

gayri resmi olsa olmazmı illaki resmimi olsun :kop: :kop: @Yakup

abi gayri resmi deyince nedense aklıma ilk cimbom geliyor  :lol: :lol:

gayri resmi alıyoruz da hani resmi site atacak mı anlamındaydı sorum ?  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Fatih

@MURAT, @Necmi abi vallahi gidelim... Her butceye uygun da bi yer zaten... Acaip guzel oluruz cikista  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Ben cok begendim mukemmel olmus :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Biri küfeki mi dedi? :sevinc :sevinc :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurt

eline sağlık.
bu gifi daha büyük nasıl görebiliriz? rapid image uploadda açılıyor?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ilker67

Şu yeni açıkta gezinen vinci inşaat bittikten sonra emekli edip stadın önünde bi yere heykel gibi kaideye oturtmak lazım, acaip iş çıkardı. Bir de merak ediyorum yeni açık bitince o vinç ordan nasıl çıkacak?
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Efe

Çicekler tablalarda harika sekilde calisiyor havada bize kıyak geciyor ay sonuna kadar hem eski acikta hemde numaralida 2.kat loca tablasina cikacaklar gibi gorunuyor numaralida 3.tabla devam edecekmi bilmiyoruz o devam ederse bi kac gunde onla ugrasirlar sonrasinda sadece testere kalacak ocak ilk haftasinda bu isleri bitirip testerelere gececekler
Şampiyon Beşiktaş JK