Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Bu arada çaktırmadan basketbol inşaatınada girmeye başlamışsınız ufak ufak. Alışkanlık yaptı tabii inşaat izlemek. :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir mikser daha gelmiş :busted_cop: numaralı testere kirişlerde beton kaldıgı yerden devam ediyor :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

aslında çok zor birşey değil oluklu yapılması yapılır verin bir cnc freze bana ben bile yaparım basit bir iş istenilsin yeterki  :biggrinking:
:alala: hadi leynn hem çok zor bir iş hemde maliyeti bir anda 5 le çarptırır cnc frezeyle ne yapıyorsun :kop: mermer kesme makinelerine yapılacak uygun aparatla yapılabilir ama  taş kalınlığı 3 katına çıkar ve işçilikte muazam artar ve firede hemde 10000 metrekareden fazla taştan bahsediyoruz ne kadar sade o kadar güzeldir :) stadımızın süsü kazanılan kupalar olacaktır başka süslemeye gerek yok

Çevrimdışı TØLGA

:alala: hadi leynn hem çok zor bir iş hemde maliyeti bir anda 5 le çarptırır cnc frezeyle ne yapıyorsun :kop: mermer kesme makinelerine yapılacak uygun aparatla yapılabilir ama  taş kalınlığı 3 katına çıkar ve işçilikte muazam artar ve firede hemde 10000 metrekareden fazla taştan bahsediyoruz ne kadar sade o kadar güzeldir :) stadımızın süsü kazanılan kupalar olacaktır başka süslemeye gerek yok
taşın sertligini bilmiyorum tabi abide cncde`de olur yaa saglam takım alırsın bakarsin keyfine tabi islem yapmak
İcin biraz kalin olmasi gerekir bizim stadyumdaki de kalinlik olarak  oldukca kücük  heralde maliyette artar iyisimi biz hic girmeyelim buralara  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

abi benim anlamadığım engelli diyince tekerlekli sandalyeliler geliyor benim aklima direk onlar nasil cıkacak oraya  :alala:
Asansörle.yanlış bilmiyorsam yeni açığın en üstünde olacak.belki de yeni açık ortada yükselmiyor denmişti ya belki de orada asansör olabilir.

Çevrimiçi murat

Niyeki onlarda yürüyerek gidiyorlar. Sanayi durağında iniyorlar metrodan, ordan edirne istikametine doğru tem den yardıyolar  :evillol:
:biggrinking: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Asansörle.yanlış bilmiyorsam yeni açığın en üstünde olacak.belki de yeni açık ortada yükselmiyor denmişti ya belki de orada asansör olabilir.
Murat kapalının üstünde olacak. Mabeten öğrenmiştim.

Çevrimiçi murat

Murat kapalının üstünde olacak. Mabeten öğrenmiştim.
Ben yeni açık diye hatırlıyorum.bilen biri netlrştirir

ysariusta

• Ziyaretçi

abi benim anlamadığım engelli diyince tekerlekli sandalyeliler geliyor benim aklima direk onlar nasil cıkacak oraya  :alala:
Görme engelli olamaz mı? Sadece basket maçı mı anlatılabilir? Murat zaten cevaplamış. Oradan asansörle alırsın yukarıda kimse onlara engel olmadan, saha kenarında sıkıştırılmadan kullanırar stadı. Oradan 2 kat inmek, insanlarla uğraştırmaktansa mantıklı bir çözüm.

ysariusta

• Ziyaretçi

Niyeki onlarda yürüyerek gidiyorlar. Sanayi durağında iniyorlar metrodan, ordan edirne istikametine doğru tem den yardıyolar  :evillol:
bari adamlara su falan verin yolun kenarında sefil olmasınlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben yeni açık diye hatırlıyorum.bilen biri netlrştirir
@Necmi Abiiiiiii yetiiiiiş. Nerede bu engelli tribünü. Refakatçisiyle falan.

Çevrimiçi Necmi

taşın sertligini bilmiyorum tabi abide cncde`de olur yaa saglam takım alırsın bakarsin keyfine tabi islem yapmak
İcin biraz kalin olmasi gerekir bizim stadyumdaki de kalinlik olarak  oldukca kücük  heralde maliyette artar iyisimi biz hic girmeyelim buralara  :evillol: :evillol:
Taşın özelliği topraktan çıktıktan sonra çok yumuşaktır peynir gibi işlenir ama güneşi gördükçe sertleşir cnc freze derken metal frezeleri kasdediyorsan onlar taşa uygun değildir taşı işlemek için yüksek miktarda su kullanman gerekir yoksa taşı yakarsın metal frezelerinde su kullanamazsın her işi yapan o işe ait makine vardır mermer ve taşları işleyecekte uygun makineler var onlarda da cnc olanları var ama bunlar metal işleyenlere göre oldukça pahalı makinelerdir daha büyük ebatlıdır saat hesabıyla çalışır 40 $ aşağı değildir aşağı yukarı bir metrekare taşı tabiki işlemeye bağlı olarak bir saatten daha uzun sürede bitirir ama o iş basit bir iş atölye tipi mermer kesim makinelerinde uygun elmas aparat yaptırılarak işlenebilir ama ne olursa olsun aylarca sürecek bir işten bahsediyoruz

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abiiiiiii yetiiiiiş. Nerede bu engelli tribünü. Refakatçisiyle falan.
yeni açıkta olacak öyle açıklanmıştı fikir değiştirmedilerse

Çevrimdışı hakaydam

İnce işçilik nasıl gidiyor, canlı gören arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Çevrimdışı Türkay

Bi öneri olarak; ayrı bi konuya her günün sonun da 1-2 cümle ile gün içinde inşaat ile ilgili olup biten yazılsa iyi olmaz mı aslında? Hem herkes kısaca öğrenmiş de olur öneri tabi  :iblush:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar konu dışı biraz ama cnc mevzusu geçmiş :) Şimdi Bayan Ayakkabı aksesuarı (toka) için modelleri cnc de çizip sonra CNC makinede işliyoruz ölçüler çok önemli. Bunun için kursa gitmem lazım ama bu çizim işlerini hiç bilmiyorum temelden bir eğitim almam lazım. Beşiktaşta gittiğim bir kurs Autocad ile başlamamı daha sonra solidworks ve mastercam derslerini almam gerekitiğini ve 2000 TL fiyat verdi :) CNC çizim ve daha sonrası (sanayi ortamında makine üzerinde çalışma ortamı mevcut) Cnc makinesinden çıktı almak için uygunmudur bu dersler bilgisi olan yönlendirirse çok sevinirim ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Eski acikta tabla baslamis kirislere betonda suruyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Selamlar konu dışı biraz ama cnc mevzusu geçmiş :) Şimdi Bayan Ayakkabı aksesuarı (toka) için modelleri cnc de çizip sonra CNC makinede işliyoruz ölçüler çok önemli. Bunun için kursa gitmem lazım ama bu çizim işlerini hiç bilmiyorum temelden bir eğitim almam lazım. Beşiktaşta gittiğim bir kurs Autocad ile başlamamı daha sonra solidworks ve mastercam derslerini almam gerekitiğini ve 2000 TL fiyat verdi :) CNC çizim ve daha sonrası (sanayi ortamında makine üzerinde çalışma ortamı mevcut) Cnc makinesinden çıktı almak için uygunmudur bu dersler bilgisi olan yönlendirirse çok sevinirim ?

Valla abi ben de bölüm gereği solid autocad falan kullanıyorum hocalar baya iş yaparsınız falan diyolar. Gerçi bu soruna cevap olmadı ama :lol:

İnce işçilik nasıl gidiyor, canlı  Havalandırma , Ytongla bölme , Elektrik tesisatı , Psuvar , Şap , 2 adet yeni Loca çalışmaları devam ediyor :bandit: :bandit:

Havalandırmaların montajı , Yyongla bölme , Elektrik tesisatı , Şap , Psuvar montajları , 2adet yeni örnek Loca çalışmaları devam ediyor @hakaydam

Çevrimiçi Necmi

AutoCAD hepsinin başı öğrenmek gerekiyor ama üçboyutlu çizim bilmek gerekiyor ama cnc tezgahlar AutoCAD kullanmıyor hepsininde farklı yazılımı var ama genelde CAD çizimleri dönüştürülebiliyor. genede hangi tezgahta çalışacaksan o yazılımı öğren derim  metal frezelerde makine mühendisleri çözüyor işi ama mermer sektörinde çok büyük ihtiyaç var bütün operatörler yetersiz muhteşem makineler var başında uzman biri olmadığı için kurnadan başka bir şey yapamıyorlar :D aslında insanı bile kopyalarlar ama işi yapan nihayetinde başındaki insan

Çevrimdışı ZEKI

Sana PM attim

Çevrimdışı Türkay

yeni açıkta olacak öyle açıklanmıştı fikir değiştirmedilerse
@Necmi abi , Stadda bayağı bir Kufeki taşı vardı , Kolonların kaplaması neden yapılmıyor :alala: :alala: Öylece bekliyor Kufeki taşları

Çevrimdışı hakaydam

Havalandırmaların montajı , Yyongla bölme , Elektrik tesisatı , Şap , Psuvar montajları , 2adet yeni örnek Loca çalışmaları devam ediyor @hakaydam
Teşekkür Ederim.