Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395439 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  1 dk.1 dakika önce
Beşiktaş Vodafone Arena 17.12.2014
Ambiyans Muhteşem olacak... Yeni Açıktan giriş..
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada çatallı merdiven olayıyla ilgili bir sorum olacak.

Tamma proje çatallı. Lakin merdivenlerin renkleriyle diğer kısım zemin renklerinin ayrı olması şart mı? Eğer zeminle aynı renk olursa estetik açıdan sadece çıkışlar gözükecek stadta bilgisi olan var mı?

Merdivenlerin kolay fark edilmesini sağlayacak renkte olması konusunda bir kural vardı sanırım wow zamanında dile getirilmişti

Çevrimdışı ALI RIZA

ooooo süper beton görünce rahatlıyorum kalıplama görünce bunalım takılıoyorum resmen  :bandit: ayrıca bu kamera neden bu kadar aheste aheste dönüyor  :s20: 1 tık hızlansa ne güzel olacak

Çevrimdışı idil

yeteeeeeeerrrrr artıkkkkkk bittttttsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  :sevinc :sevinc
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

yeteeeeeeerrrrr artıkkkkkk bittttttsiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  :sevinc :sevinc
Bugün herkesin çığlık atası var  :)sona yaklaştık diye böyle sanırım  :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türken

KONU DIŞI:

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 16. haftasında 4 Ocak 2015’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Yarın(18 Aralık) saat 14.00 itibariyle Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri satın almak isteyen Passolig kart sahipleri, biletlerini www.passo.com.tr ve N'Kolay satış noktalarından ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden  Passolig kartlarına yüklyebilirler.

Bilet Fiyatları:

Batı Vıp : 120TL
Batı Tribün : 60TL
Doğu Tribün : 50 TL
Kuzey Tribün : 25TL
Güney Tribün : 25 TL

:super: :super: :super:
Kombinesi olmayıp bu maça bilet almayan aklına yansın.Seneye bu fiyatlara biletin ancak çeyreğini alırlar

Çevrimdışı Anıl

14 gün kaldı ve 5 kiriş kaldı Numaralı üstte. Biticek inşallah :eyes

Çevrimdışı idil

Bugün herkesin çığlık atası var  :)sona yaklaştık diye böyle sanırım  :ebebe:

evet artık her geçen gün heyecanlanıyorum dayanamıyorum artıkk  :s20: :D :D

evet artık her geçen gün heyecanlanıyorum dayanamıyorum artıkk  :s20: :D :D
Az kaldı hiç merak etme içerden bir adamım var :icool: ağustosta %95 biter dedi  :lol: :sevinc

Çevrimdışı ahmet türken

daha çok iş var
bu stad bitmez  :biggrinking:

(16 haziran 2014)
biraz nostalji yapalım
dur içimizi karartma :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı pascal26

Sadece değer açısından bakılmış çok yazık.

Beşiktaş semti , esnafı , tarihi Beşiktaş ile yaşar bunu hepimizin bilmesi gerekiyor.

Beşiktaş'ta yürüyüş yapmaya haftasonu tonla insan gider Kazlıçeşmeye bunun için gideni duydunuz mu hiç?

İlk stadımızın nerede olduğunu biliyor musunuz? Şeref Bey o stadın oraya yapılabilmesi için neler vermiş , o stad yıkılınca burası verilmiş.

Tarihi paraya lokasyon ıvır kıvıra değişirsek bu takımın ne tarihi kalır ne semt olgusu.

Hoşuna gidip gitmeyeye açık bir konu değildir Beşiktaş'ın semt takımı olması. Tarihidir , en büyük başarısıdır 50.000 nufuslu yerin takımının Dünya çapında ün kazanması.

Amn derim çağın hastalığı bu. Her şey lokasyon , iş , para demek değil . neler feda oluyor bu yolda , siz yapmayın.
Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. Sadece şu eklemem olabilir kendi açımdan.. "Semt takımı" nın bizim dışımızda kullanılan genel anlamı sadece bir semte ve o semtin sakinlerine ait olan onların desteklediği takım demek.
GS de aynı zamanda bir lise takımıdır. Okul takımı ne demek malum. Ama Gs de kendine münhasırdır başka hiçbir lise takımı gibi değildir. Bu markalar özünde hem bu ruhu taşırlar hem de aynı zamanda bu kavramları aşarlar. Bunun karşılığı da 20. yüzyılda ülke çapında kulüp, 21. yüzyılda ise artık "dünya kulübü" kavramıdır. Semtten doğup büyümüş, halihazırda hem semtinden hem şehrinden hem ülkesinden hem de dünyadan beslenen ve tüm bu alanlara ilham veren bir dünya kulübü.

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodar stadında Küfeki başlamış bizimki daha açık renkte ve düz ,kanalsız olacak

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 17:17:16 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

Küfeki başlamış  :lol:

Krasnodar stadı  17 aralık

amann allahımmmmmmmm şokkkkk  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

amann allahımmmmmmmm şokkkkk  :sevinc :sevinc :sevinc
Dış mihrakların oyununa gelmeyelim hemen :bandit: Fotoğraf bizim stada ait değil :)

Çevrimdışı Türkay

Dewe Erol başkana yeni statta da pankart odası istiyorum demiş belki verir diyor yorum da gördüm
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı idil

Dış mihrakların oyununa gelmeyelim hemen :bandit: Fotoğraf bizim stada ait değil :)

bunu yapmayacaktınız  :bawling: :bawling: :bawling: vallaha yuttum  :s20: :s20:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı doctore

vay vay vay... şu güzelliğe bakın. kabası bile gözüme güzel gözüküyordu bunlar kaplanınca dehşet güzel bir yapı çıkacak ortaya.  :super: :super: :super:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

içimizdeki çakma stadçılara dikkat 

Çevrimdışı Anıl

Ocak 15 itibariyle tribün kabası olarak sadece üst kirişler kalacak tüm tablalar bitmiş olacak. En geç Şubat 15 gibi de tüm kaba bitecek inşallah :tabe: Zaten 10 gün içinde çatı kolonları gelmeye başlıyormuş onların da montesi başlar. Ancak maç oynanacak hale gelmesi Ekim ayını bulacak malesef :by2:

[/quote]Zaten 10 gün içinde çatı kolonları gelmeye

sadece burası çok önemli kim dedi anılcım