Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395306 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

koltukarın kırmızı olmasına takıldın galiba o sırf çatıyı flen önplana çıkarmak için yapılmıştı yanılmıyorsam
aslının öyle olucağından değil yani  :biggrinking:

Aynen ama ilk basında bu proje çıkınca direk böyle olacak sanmıştım demiştim noluyoruz  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Renkler en başta abi. Hiç Beşiktaş'ın stadı gibi durmuyordu bakınca. Ben damalı ya da karışık ya da Juve gibi koltuk yapısına bile karşıyım.

Neden bilmiyorum düz siyah ve beyaz yazılar ya da düz beyaz ve siyah yazılar çok daha estetik duracakmış gibi geliyor.
ben projeyi istememiştin diye anlamıştım,evet kırmızı bize aidiyeti göstermezdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

ben projeyi istememiştin diye anlamıştım,evet kırmızı bize aidiyeti göstermezdi.

Proje konusunda şu var.

Ben baştan beri aynısını söyledim hiç anlamam inşaattan çok salt taraftar gibi bakıyorum.

Şuan stada estetik olarak not versem 5 üzerinden 3,5 derim taraftar olarak. Biliyorum bir sürü izin kıstas vs şeyden bu duruma geliyor.

Lakin Demirören'in şu stad projesi içiyle dışıyla beni benden almıştısüper estetikti. Özellikle içerden görünüş inanılmaz estetikti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

ilk projede eski açığın üstünde çatı bile yoktu nedir bu eski açığın çektiği abi :D @ahmetx

Çevrimdışı Çağrı

Mesela anlamadığım şeyler şunlar.

Demirören projesinde olduğu gibi çatıya böyle bir figür işlenemez mi?

İçerise gayet sade şekilde bu şekilde beyaz ve siyah Beşiktaş yazısı olamaz mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

o zaman demirörenin o çatıyı öyle yapabileceğine kendisi bile inanmıyordu :D @Çağrı

Çevrimdışı Prostatic

Sadece değer açısından bakılmış çok yazık.

Beşiktaş semti , esnafı , tarihi Beşiktaş ile yaşar bunu hepimizin bilmesi gerekiyor.

Beşiktaş'ta yürüyüş yapmaya haftasonu tonla insan gider Kazlıçeşmeye bunun için gideni duydunuz mu hiç?

İlk stadımızın nerede olduğunu biliyor musunuz? Şeref Bey o stadın oraya yapılabilmesi için neler vermiş , o stad yıkılınca burası verilmiş.

Tarihi paraya lokasyon ıvır kıvıra değişirsek bu takımın ne tarihi kalır ne semt olgusu.

Hoşuna gidip gitmeyeye açık bir konu değildir Beşiktaş'ın semt takımı olması. Tarihidir , en büyük başarısıdır 50.000 nufuslu yerin takımının Dünya çapında ün kazanması.

Amn derim çağın hastalığı bu. Her şey lokasyon , iş , para demek değil . neler feda oluyor bu yolda , siz yapmayın.

Eline sağlık bir konu anca bu kadar güzel açıklanabilirdi

Çevrimdışı TØLGA

çatının bir tarafında vodafone şuanki halinde var zaten
diğer tarafında BEŞİKTAŞ yazıcakmış zaten  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

o zaman demirörenin o çatıyı öyle yapabileceğine kendisi bile inanmıyordu :D @Çağrı

O zaman sadece animasyon ve mümkün değilmiş  :biggrinking:

Ama ben hala içerisi ( eğer değişmezse ) estetik olarak gerçekten vasat görüyorum. Bu koltuk dizaynı iç yapı beni tatmin etmedi.

Eğer çatı iyi olursa çoğu kişi tatmin olacak ama çatı da vasat olursa çok tepki çekecek estetik olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

çatıya her türlü fiğür işlenir yeterki istensin DEWE söylenir yapılır  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

çatının bir tarafında vodafone şuanki halinde var zaten
diğer tarafında BEŞİKTAŞ yazıcakmış zaten  :super:

Yazıdan ziyade şu projedeki gibi giydirme yapılamaz mı üzerine acaba? Daha hoş durmuyor mu?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

çatıya her türlü fiğür işlenir yeterki istensin DEWE söylenir yapılır  :evillol:

Aman karşlıklı köşelere DEWE yazar  sonra  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Aman karşlıklı köşelere DEWE yazar  sonra  :icool:
Yazsın Emeğe saygı...! Statımız bitsin süper pankart hazırlar artık...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

O zaman sadece animasyon ve mümkün değilmiş  :biggrinking:

Ama ben hala içerisi ( eğer değişmezse ) estetik olarak gerçekten vasat görüyorum. Bu koltuk dizaynı iç yapı beni tatmin etmedi.

Eğer çatı iyi olursa çoğu kişi tatmin olacak ama çatı da vasat olursa çok tepki çekecek estetik olarak.
isteseler tabi yapılabilir güzel olur hemde bir tarafta BEŞİKTAŞ yazacak çatıda zaten :)

Çevrimdışı ahmetx

ilk projede eski açığın üstünde çatı bile yoktu nedir bu eski açığın çektiği abi :D @ahmetx
Neyse ki üstünü kapattık şükür  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Yazıdan ziyade şu projedeki gibi giydirme yapılamaz mı üzerine acaba? Daha hoş durmuyor mu?
o projenin çatısını bende çok beğeniyordum doğruya doğruda yamazlar sanmıyorum malesef  :bawling:
heee yapılamazmı yapılır ancak mimar istemez falan flen zaten bu stadyum bence iki karaktersitik özelliği var
biri küfeki kaplı sütunlar diğeride çatısı , çatıda malzeme görüntü olarak en azından bunun gibi olmaz ise benim için hayal kırıklığı  :by2:
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 15:50:34 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

numaralı testere kirişlere beton atılıyor sanırım

abi tüm stad üstü açık bile olsa inönüde maç izlemeyi özledim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@SDemirsoy bol bol kemik suyu kelle paça iç 1 hafta değil 3 güne tamamdır  :evillol:
Yok AliRıza  esas  ayak paça çok faydalıdır.Kemik suyuna  tüm yemekler  çorbalar.Ciddi ciddi  çok fayda  sağlar.

Çevrimdışı Efe

numaralı testere kirişlere beton atılıyor sanırım
boyle giderse numarali 9 testere ay sonu betonuyla beraber bitmis olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

çaktırmadan oldu o iş kimse fark etmedi basın falan :D @ahmetx

boyle giderse numarali 9 testere ay sonu betonuyla beraber bitmis olacak :)
inşallah efe kardeşim çiçekler gaza bastı ismail nerede :)

Çevrimdışı ahmetx

Proje konusunda şu var.

Ben baştan beri aynısını söyledim hiç anlamam inşaattan çok salt taraftar gibi bakıyorum.

Şuan stada estetik olarak not versem 5 üzerinden 3,5 derim taraftar olarak. Biliyorum bir sürü izin kıstas vs şeyden bu duruma geliyor.

Lakin Demirören'in şu stad projesi içiyle dışıyla beni benden almıştısüper estetikti. Özellikle içerden görünüş inanılmaz estetikti.
ben de dışı her ne kadar en kötü proje olsa da tribünler olarak en çok bunu beğenmiştim.