Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6395030 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Beşiktaş forumunda Beşiktaş nasıl konu dışı olabilirki :alala: :D
ulan flen yazıyor ya ondan demiştir belki abi lan ulan flen yazdıkmı malum siliniyo  :biggrinking:
hepimize ait bu caps hehehe

Çevrimdışı yavvuzz

Maşallah bugün herkesin keyfi yerinde gibi ALLAH bozmasın , daha çok çok güzel günler göreceğiz. Hele ki açılışı düşünemiyorum , büyük ihtimal kulak tıkaçları dağıtılır girişte. Eminim dünya basınından çok sayıda yabancı gazete ve tv de orada olur . Vodafone nun bu konuda da biraz ekstra destek vereceğini düşünüyorum .

kulak tıkacının yanında birer tane huni de olmalı bence

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Neden en üst sıralara son prekastları yerleştirmiyorlar? (Kapalı-Eski açık köşe üst kattan bahsediyorum)

Çevrimdışı yavvuzz

kulak tıkacının yanında birer tane huni de olmalı bence
Hüninin büyüğü toki arena da abi  :lol:

arkadaşlar bizim yusuf charlie chaplin hiç gözükmüyor  :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar bizim yusuf charlie chaplin hiç gözükmüyor  :alala:

artı olarak sallapati de pek yok ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stad kazlıçeşmede olsaydı şeklindeki yorumları okudum da, bizim stad arazisi ile kazlıçeşmenin parasal ve lokasyon karşılaştırılması yapılamaz diye düşünüyorum. bana göre lokasyon olarak dünyanın en iyi yerinde çok da güzel bir stad yapıyoruz. herkesin bu konuda farklı bir fikri olabilir ama asıl önemli nokta unutulmamalı.

bir arkadaş semt takımı olgusunu sevimsiz bulduğu gibi bişi yazmış. ordan devam edeyim. beşiktaş semt takımıdır derken, beşiktaşı bir semte sıkıştırarak küçültme gibi bir bakış açısı yok burada o yüzden semt takımı söylemini yanlış anlamamak lazım.

ister kazlıçeşmeyi düşünün ister seyrantepeyi, ki seyrantepe ile bu net olarak ortaya çıktı ki maç günü "metroyla vs. ile stada gel, maçını izle geri dön" soğukluğundan ve bir çeşit "robotumsu taraftarlık seçeneğinden" de kurtulduk biz.

tüm ulaşım kolaylıkları bir yana, maç öncesi stad etrafında, beşiktaşta vs. arkadaşlarınla toplanıp, maç öncesi gırgırını şamatanı yapabileceğin, demlenebileceğin, takım otobüsünü stada uğurlayabileceğin, o güzelim yolda çoşarak stada yürüyeceğin ve maç sonunda yine aynı şekilde takılabileceğin kısacası sadece stadyumda değil maç öncesi ve sonrasında ne kazlıçeşmenin ne seyrantepenin yaşatamayacağı hissettiremeyeceği mutluluğu bırakmadık biz.

iş arasında fırsat bulup acele şekilde yazdığımdan çok da iyi anlatamadım derdimi ama dünyanın en pahalı arazisi üzerinde dünyanın en mükemmel stadını da verseler stadımızdan vazgeçmem kendi adıma.

ki zaten böyle bişi veremezler, zaten buna sahibiz :lol:
  :claps: :claps: Olay bu  :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı WarrChief

ikinci yarı yada yeni sezonda birkaç macı antalyanın yeni stadında oynayabiliriz:)) bu gzl olur

bir kare paylastım oradaki catı kolonlarına dikakt ediniz biraz bizimkine benzetti boyandıgında bu renkte oalcaktır :ok:
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 15:02:33 WarrChief ]

Numaralı 7.testere kirişi yatırmışlar ay sonuna inşallah 9 testere kiriş bitmiş olur o zaman tadından yenmez

Çevrimdışı Çağrı

Sadece değer açısından bakılmış çok yazık.

Beşiktaş semti , esnafı , tarihi Beşiktaş ile yaşar bunu hepimizin bilmesi gerekiyor.

Beşiktaş'ta yürüyüş yapmaya haftasonu tonla insan gider Kazlıçeşmeye bunun için gideni duydunuz mu hiç?

İlk stadımızın nerede olduğunu biliyor musunuz? Şeref Bey o stadın oraya yapılabilmesi için neler vermiş , o stad yıkılınca burası verilmiş.

Tarihi paraya lokasyon ıvır kıvıra değişirsek bu takımın ne tarihi kalır ne semt olgusu.

Hoşuna gidip gitmeyeye açık bir konu değildir Beşiktaş'ın semt takımı olması. Tarihidir , en büyük başarısıdır 50.000 nufuslu yerin takımının Dünya çapında ün kazanması.

Amn derim çağın hastalığı bu. Her şey lokasyon , iş , para demek değil . neler feda oluyor bu yolda , siz yapmayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

@Efe  Testere için yeni acık hem ortada hemde arkada kolon oldugu için zaman kaybı oldu sanırım.. 4 tane daha ortada kolon ve testere kaldı daha sonra hepsı arka kolona direk baglanacak daha hızlı olabilirmi ?
hizlanmasi gerek yoksaaa  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Sadece değer açısından bakılmış çok yazık.

Beşiktaş semti , esnafı , tarihi Beşiktaş ile yaşar bunu hepimizin bilmesi gerekiyor.

Beşiktaş'ta yürüyüş yapmaya haftasonu tonla insan gider Kazlıçeşmeye bunun için gideni duydunuz mu hiç?

İlk stadımızın nerede olduğunu biliyor musunuz? Şeref Bey o stadın oraya yapılabilmesi için neler vermiş , o stad yıkılınca burası verilmiş.

Tarihi paraya lokasyon ıvır kıvıra değişirsek bu takımın ne tarihi kalır ne semt olgusu.

Hoşuna gidip gitmeyeye açık bir konu değildir Beşiktaş'ın semt takımı olması. Tarihidir , en büyük başarısıdır 50.000 nufuslu yerin takımının Dünya çapında ün kazanması.

Amn derim çağın hastalığı bu. Her şey lokasyon , iş , para demek değil . neler feda oluyor bu yolda , siz yapmayın.
:claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

proje de ne çok değişiklik olmuş,hey gidi günler. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

proje de ne çok değişiklik olmuş,hey gidi günler. :biggrinking:

Bu olacak diye ödüm patlamıştı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Çağrı

neden?

Renkler en başta abi. Hiç Beşiktaş'ın stadı gibi durmuyordu bakınca. Ben damalı ya da karışık ya da Juve gibi koltuk yapısına bile karşıyım.

Neden bilmiyorum düz siyah ve beyaz yazılar ya da düz beyaz ve siyah yazılar çok daha estetik duracakmış gibi geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Renkler en başta abi. Hiç Beşiktaş'ın stadı gibi durmuyordu bakınca. Ben damalı ya da karışık ya da Juve gibi koltuk yapısına bile karşıyım.

Neden bilmiyorum düz siyah ve beyaz yazılar ya da düz beyaz ve siyah yazılar çok daha estetik duracakmış gibi geliyor.
koltukarın kırmızı olmasına takıldın galiba o sırf çatıyı flen önplana çıkarmak için yapılmıştı yanılmıyorsam
aslının öyle olucağından değil yani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada çatallı merdiven olayıyla ilgili bir sorum olacak.

Tamma proje çatallı. Lakin merdivenlerin renkleriyle diğer kısım zemin renklerinin ayrı olması şart mı? Eğer zeminle aynı renk olursa estetik açıdan sadece çıkışlar gözükecek stadta bilgisi olan var mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli