Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394580 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

neden gs satıyorda biz satmayalım.Şu an bile (passoligsiz) Derbiler ve Avrupa kupası maçlarında dolar 60 binlik futbol stadyumu.Geleceğe yönelik çok ciddi potansiyeli olan kulübüz bunu da unutmayalım.
Loca olayi kombine olayi gibi degil abi... Loca = prestij... Baska birsey olarak gecmez Turkiye'de... Zaten cogu localarida sirketler alir... O yuzden gsnin loca satmasinda anormal bir durum yok...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı mehmetthedum

Kazlıçeşme neresi , tekirdağa giderken tabelasını görüyorum, amma :iscrewy: nerdeydi ki bu  :bandit:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

Stadta calisma cok yogun suan cicekler tablalarin uzerinde sov yapioyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

prekastlar koydukça kavis ortaya çıkıyor hilmi bunu sevdiiiiiii  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi , oralara birer sıra daha prekast gelecek sanırım , Çunku stadın dışından bakıldığında Boşluk gözüküyor, içerden dikkatli bakıldıgındada bu boşluk net şekilde görülüyor , Oralara birer sıra prekast gelecek ama benim anlamdıgım neden hala koymadılar :alala: :alala:
beklemedeyiz ,o kısımlarada prekast istiyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

VALLA ONU BUNU BİLMEM KONU DIŞI İÇİMDEN GELDİ ALİ RIZA LÜTFEN SİLME BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞ ULANNNNNNNNN VARMI İTİRAZI OLAN
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 15:36:59 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O kavis beni benden alıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Loca olayi kombine olayi gibi degil abi... Loca = prestij... Baska birsey olarak gecmez Turkiye'de... Zaten cogu localarida sirketler alir... O yuzden gsnin loca satmasinda anormal bir durum yok...
@Fatih benim yazdığımı teyit etmişsin  :D arkadaşımız stad Kazlıçeşmede olsaydı locaları bu fiyata satabilir miydik diye yazmıştı ben ona cevaben yazmıştım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Paletli dev statta kameranın önünden geçit töreni yapıyor.

Allahım hiç mi normal BEŞİKTAŞK LI olmaz bende dahilim :akuma: :busted_cop:

Çevrimdışı ahmetx

Kavisi gördükçe maratonlarda da hafif kavis olsaymış diyorum ama arazi uygun değil buna.

Çevrimdışı Yakup

KONU DIŞI:

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 16. haftasında 4 Ocak 2015’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Yarın(18 Aralık) saat 14.00 itibariyle Passolig kart sahipleri için satışa sunulacak biletleri satın almak isteyen Passolig kart sahipleri, biletlerini www.passo.com.tr ve N'Kolay satış noktalarından ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden  Passolig kartlarına yüklyebilirler.

Bilet Fiyatları:

Batı Vıp : 120TL
Batı Tribün : 60TL
Doğu Tribün : 50 TL
Kuzey Tribün : 25TL
Güney Tribün : 25 TL

:super: :super: :super:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Stadta calisma cok yogun suan cicekler tablalarin uzerinde sov yapioyor :icool:
loca katlarında testere kiriş olmayacağını düşünürsek ay sonuna kadar çiçekler son tablaya çıkar diye düşünüyorum 15 ocak hayal değil sanırım

Allahım hiç mi normal BEŞİKTAŞK LI olmaz bende dahilim :akuma: :busted_cop:

Valla bende tüm prekast dairesi tamamlanınca loca katı hizasından koltuklar takılmadan yürüyerek tam tur atmanın ne güzel olacağını hayal ediyorum arada. Hatta zararlı tütün mamulünü  :lol: bıraktığıma tek pişman olduğum an oluyor  :D

Çevrimdışı mesut

stad kazlıçeşmede olsaydı şeklindeki yorumları okudum da, bizim stad arazisi ile kazlıçeşmenin parasal ve lokasyon karşılaştırılması yapılamaz diye düşünüyorum. bana göre lokasyon olarak dünyanın en iyi yerinde çok da güzel bir stad yapıyoruz. herkesin bu konuda farklı bir fikri olabilir ama asıl önemli nokta unutulmamalı.

bir arkadaş semt takımı olgusunu sevimsiz bulduğu gibi bişi yazmış. ordan devam edeyim. beşiktaş semt takımıdır derken, beşiktaşı bir semte sıkıştırarak küçültme gibi bir bakış açısı yok burada o yüzden semt takımı söylemini yanlış anlamamak lazım.

ister kazlıçeşmeyi düşünün ister seyrantepeyi, ki seyrantepe ile bu net olarak ortaya çıktı ki maç günü "metroyla vs. ile stada gel, maçını izle geri dön" soğukluğundan ve bir çeşit "robotumsu taraftarlık seçeneğinden" de kurtulduk biz.

tüm ulaşım kolaylıkları bir yana, maç öncesi stad etrafında, beşiktaşta vs. arkadaşlarınla toplanıp, maç öncesi gırgırını şamatanı yapabileceğin, demlenebileceğin, takım otobüsünü stada uğurlayabileceğin, o güzelim yolda çoşarak stada yürüyeceğin ve maç sonunda yine aynı şekilde takılabileceğin kısacası sadece stadyumda değil maç öncesi ve sonrasında ne kazlıçeşmenin ne seyrantepenin yaşatamayacağı hissettiremeyeceği mutluluğu bırakmadık biz.

iş arasında fırsat bulup acele şekilde yazdığımdan çok da iyi anlatamadım derdimi ama dünyanın en pahalı arazisi üzerinde dünyanın en mükemmel stadını da verseler stadımızdan vazgeçmem kendi adıma.

ki zaten böyle bişi veremezler, zaten buna sahibiz :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stad kazlıçeşmede olsaydı şeklindeki yorumları okudum da, bizim stad arazisi ile kazlıçeşmenin parasal ve lokasyon karşılaştırılması yapılamaz diye düşünüyorum. bana göre lokasyon olarak dünyanın en iyi yerinde çok da güzel bir stad yapıyoruz. herkesin bu konuda farklı bir fikri olabilir ama asıl önemli nokta unutulmamalı.

bir arkadaş semt takımı olgusunu sevimsiz bulduğu gibi bişi yazmış. ordan devam edeyim. beşiktaş semt takımıdır derken, beşiktaşı bir semte sıkıştırarak küçültme gibi bir bakış açısı yok burada o yüzden semt takımı söylemini yanlış anlamamak lazım.

ister kazlıçeşmeyi düşünün ister seyrantepeyi, ki seyrantepe ile bu net olarak ortaya çıktı ki maç günü "metroyla vs. ile stada gel, maçını izle geri dön" soğukluğundan ve bir çeşit "robotumsu taraftarlık seçeneğinden" de kurtulduk biz.

tüm ulaşım kolaylıkları bir yana, maç öncesi stad etrafında, beşiktaşta vs. arkadaşlarınla toplanıp, maç öncesi gırgırını şamatanı yapabileceğin, demlenebileceğin, takım otobüsünü stada uğurlayabileceğin, o güzelim yolda çoşarak stada yürüyeceğin ve maç sonunda yine aynı şekilde takılabileceğin kısacası sadece stadyumda değil maç öncesi ve sonrasında ne kazlıçeşmenin ne seyrantepenin yaşatamayacağı hissettiremeyeceği mutluluğu bırakmadık biz.

iş arasında fırsat bulup acele şekilde yazdığımdan çok da iyi anlatamadım derdimi ama dünyanın en pahalı arazisi üzerinde dünyanın en mükemmel stadını da verseler stadımızdan vazgeçmem kendi adıma.

ki zaten böyle bişi veremezler, zaten buna sahibiz :lol:
Gayet iyi ifade etmişsin  :ok:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Stadın bittiğini ve tribün kapılarından içeri girdiğinizi bir düşünün benim gözyaşlarım sel olur,hiç dayanamam.

Beşiktaş'ı farklı farklı halkadan oluşan bir zincir gibi görürüm. Bu halkalardan biride stadın yeri olarak yerini alır. Zinciri parçalamadan bazı yerlerini kırmadan, parçalayıp yok etmeden bizde bu işler diğer takımlar gibi olmaz.

Çevrimdışı Efe

loca katlarında testere kiriş olmayacağını düşünürsek ay sonuna kadar çiçekler son tablaya çıkar diye düşünüyorum 15 ocak hayal değil sanırım
abi tamamiyle sirketlere kalmis bi durum artik calisma iyi olursa 1 ayda bitmemesi icin bi neden yok tablalar bitiyor sadece testereler kalacak ay basi
Şampiyon Beşiktaş JK

@Efe  Testere için yeni acık hem ortada hemde arkada kolon oldugu için zaman kaybı oldu sanırım.. 4 tane daha ortada kolon ve testere kaldı daha sonra hepsı arka kolona direk baglanacak daha hızlı olabilirmi ?

Çevrimiçi Necmi

VALLA ONU BUNU BİLMEM KONU DIŞI İÇİMDEN GELDİ ALİ RIZA LÜTFEN SİLME BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞŞŞ ULANNNNNNNNN VARMI İTİRAZI OLAN
Beşiktaş forumunda Beşiktaş nasıl konu dışı olabilirki :alala: :D

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş forumunda Beşiktaş nasıl konu dışı olabilirki :alala: :D
ulan flen yazıyor ya ondan demiştir belki abi lan ulan flen yazdıkmı malum siliniyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK