Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizim statın yeri paha biçilemez kazlı mazlı çeşme hikaye evimiz semtimiz olsun 10 bine razıyız...! renkli concon görmüyormusunuz alakasız yere alakasız stat yatılar  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim statın yeri paha biçilemez kazlı mazlı çeşme hikaye evimiz semtimiz olsun 10 bine razıyız.... renkli concon görmüyormusunuz alakasız yere alakasız stat yatılar  :kop:
Kazlıçeşme deki araziyle bizim stadın arazisini kıyaslamak bile çok komik. Arkadaşlar stadımızın tam karşısında Osmanlı İmparatorluğu'nun bir dönemine şahitlik eden  bir saray var daha başka bir yorum yapmama gerek var mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Kazlıçeşme deki araziyle bizim stadın arazisini kıyaslamak bile çok komik. Arkadaşlar stadımızın tam karşısında Osmanlı İmparatorluğu'nun bir dönemine şahitlik eden  bir saray var daha başka bir yorum yapmama gerek var mı?
sen  kazlıçeşmeyle dolmabahçeyi kıyaslıyosun biz değil ..biz seyrantepeyle kazlıçeşmeyi kıyaslıyoruz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adı geçen lokasyonda buna yakın rakamlarda
Şehrin kalbinde bulunan lokasyondaki arazi fiyatıyla Kazlıçeşmedeki bir arazinin fiyatının aynı olmasını ben herhangi bir mantığa bağlayamadım açıkçası. Birim başına(m2) mutlaka farklılık vardır, büyüklük olarak yorum yapamıyorum bilmediğim için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy hayırdır gene nereni kırdın sana süzerden uzak dur diyoruz
abi durum ciddi tam alçıya aldılar 6 hafta kalacak iyleşmez ise ameliyat
dr Ertuğrul Karanlığa göre 1 hafta :D @Necmi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen  kazlıçeşmeyle dolmabahçeyi kıyaslıyosun biz değil ..biz seyrantepeyle kazlıçeşmeyi kıyaslıyoruz
O zaman ben yanlış anladım :) Pardon..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

numaralıda 2 üst testere betona hazır görünüyor
yeni açıkta arkada oldukça büyük tabla betonu devam ediyor gibi
mustafa teşekkürler fotolar için Yasaklı Link[/member]   :ok:

Çevrimdışı KUMANOVALI

kazlı çeşmeyi pek küçümsemeyin

o iki tane kulede milyon dolardan başlıyor evler

ayrıca fikret başkan geldiğinde bir iste kurmuştu , bir fikrim var galiba

orada yazmıştım
alan büyük olduğu için bütün alt yapı vs barındırabilecek bi kompleks yapılabilirdi.
bilenler için söyliim
marmayan yapılmadan evvleki halini düşünün oraya 3 tane vodafone arena yapılırdı
tren var , bakırköy iskelesi yarım saat  yürüme mesafesi , hava alanı tek vasıta ( 20 dk )
şuanki yerimizde dolmabahçe var
orada yedikule surları var , ayrıca ( bildiğim kadarıyla ) istanbulda yapılan ilk cami var...

kendi açımdan semt takımı olgusuna karşıyım ; bana biraz itici gibi geliyor.
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar bir şey takıldı aklıma twitterda yazmış birisi çok mantıklı geldi

Hemen hemen her roportajında başkanımız "Stadımızı Kendi Paramız il yapıyoruz diyor"

Biz bu stadta kiracı değilmiyiz? Hangi kiracı oturduğu kiralık evi yıkıp kendi cebinden para vererek yaptırırki?

Eğer inşaat bittikten sonra hala kiracı olarak kalacaksak bu çok saçma bir maliyet olmazmı?
Resmi kayıtlardaki bir Kamu malı 49 yıllığına kiraya verilmiş ise kiraya verende kiralayan da bilir ki artık orası kiralayanın malı olmuştur. Sıradışı bi kaç örneği saymazsak yıllardan beri süregelen bir sahip edindirme yöntemidir bu.  Özellikle de son 10 yıl içersinde MTA'ya ait maden ve TEKEL'e ait tuz işletmeleri bu şeklide kiralanarak devletimiz büyük gelirler! elde etmiş bu da bize yol, su, elektrik   :pray: :pray: olarak  geri dönmüştür. :kop: :kop:
Yani demem odur ki, teamül gereğince (yazılı olmayan kurallar) arenamız bizimdir, gerisi abesle iştigaldir.

Çevrimdışı Oktay

orada yazmıştım
alan büyük olduğu için bütün alt yapı vs barındırabilecek bi kompleks yapılabilirdi.
bilenler için söyliim
marmayan yapılmadan evvleki halini düşünün oraya 3 tane vodafone arena yapılırdı
tren var , bakırköy iskelesi yarım saat  yürüme mesafesi , hava alanı tek vasıta ( 20 dk )
orada yedikule surları var , ayrıca ( bildiğim kadarıyla ) istanbulda yapılan ilk cami var...

çok güzel tespit :ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy bol bol kemik suyu kelle paça iç 1 hafta değil 3 güne tamamdır  :evillol:

böyle memlekette senin gibi olmak lazım,çok iyi niyetlisin  :ok:
kardeşim bu kazlıçeşme güze arazidir güze arazileride öyle herkese her camiaya vermezler ben türkiyede yaşıyorum keşke sende arazıma katılabilsen  :)
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2014, 15:50:46 panky ]

@SDemirsoy bol bol kemik suyu kelle paça iç 1 hafta değil 3 güne tamamdır  :evillol:
ali rıza amin veyahut dua ikonu istiyorum please :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Ben butik tarzı sevenlerdenim.Restorantın,apartmanın,otelin büyüklerini tercih etmem.Hep bana itici gelmiştir bu tür yerler.Ayrıca köklere ve ruha da çok önem veririm o yüzden dolmabahçede kalmak bence iyi oldu her ne kadar 60 bin üstü bir stadyumla ekonomik olarak devlerle başa baş güreşecek şansımızı tepmemize rağmen.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

orada yazmıştım
bilenler için söyliim

O iki kulede milyon dolardan başlıyor dediğin evlerin aynısından bizim stadın oraya yap o evlerin fiyatlarını 10 ile çarp o zaman farkı daha iyi anlarsınız. Dolmabahçe Sarayı ile şu an harabe durumda olan  ve büyük kısmı yıkılmış olan Yedikule surlarını kıyaslamayın lütfen. Aşağıda Zorlu Center'daki bi daire fiyatını paylaşıyorum oradan daha iyi yorum yapabilirsiniz.  Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte biz kim ne derse desin Semt takımıyız ve öyle kalmalıyız..

http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/32954-1733/zorlu-center-da-satilik-220m2--muhtesem-bogaz-manzarali-daire

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aşığımsana

Belki sırası değil ama stadla ilgili olduğu için yazıyorum. Acaba futbolcu giriş çıkışlarında ilgi çekecek bir şeyler yapılabilir mi? Düz ışıklandırma göze hiç hitap etmiyor. Beşiktaşımıza yakışacak bir tema uygulanabilir orada.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

kardeşim bu kazlıçeşme KUPON arazidir kupon arazileride öyle herkese her camiaya vermezler ben türkiyede yaşıyorum keşke sende arazıma katılabilsen  :)
@panky Kazlıçeşme Dolmbahçenin yanında kupon değil ancak müsvette kağıt kalır. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

O iki kulede milyon dolardan başlıyor dediğin evlerin aynısından bizim stadın oraya yap o evlerin fiyatlarını 10 ile çarp o zaman farkı daha iyi anlarsınız. Dolmabahçe Sarayı ile şu an harabe durumda olan  ve büyük kısmı yıkılmış olan Yedikule surlarını kıyaslamayın lütfen. Aşağıda Zorlu Center'daki bi daire fiyatını paylaşıyorum oradan daha iyi yorum yapabilirsiniz.  Herkesin fikrine saygı duymakla birlikte biz kim ne derse desin Semt takımıyız ve öyle kalmalıyız..

http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/32954-1733/zorlu-center-da-satilik-220m2--muhtesem-bogaz-manzarali-daire

serhat kardeşim şu an zeytinburnu ve kazlıçeşme çok güzel bir durumda dolmabahçe gelebileceği son noktaya gelmiş durumda, buralar daha fazla yatırımla daha büyük ranta sahip olacak oktayın dediği gibi bizim mukayesemiz seyrantepe-kazlıçeşme

Çevrimiçi Necmi

:alala: ne oldu kaynamasında problemmi var @SDemirsoy 6 hafta senin yaşındaki biri için uzun zaman değilmi

@panky Kazlıçeşme Dolmbahçenin yanında kupon değil ancak müsvette kağıt kalır. :lol:
anlaşıldı sen ne demek istediğimi anlamadın bu konuyu kapattım bir sabah misafirimiz ol bu lokasyonda sana bir kahvaltı ısmarlayayım

Çevrimdışı Oktay

kardeş aç tarihe bak bizans orduları seferden döndügünde  istanbula zafer kapısı denen kalıçeşme yedikule tarafından girermiş ..müsvette dediğin yeri bi tanımaya çalış derim bence :ok: :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben butik tarzı sevenlerdenim.Restorantın,apartmanın,otelin büyüklerini tercih etmem.Hep bana itici gelmiştir bu tür yerler.Ayrıca köklere ve ruha da çok önem veririm o yüzden dolmabahçede kalmak bence iyi oldu her ne kadar 60 bin üstü bir stadyumla ekonomik olarak devlerle başa baş güreşecek şansımızı tepmemize rağmen.
60 bin kişilik stattaki locaları Dolmabahçe'deki statla aynı fiyatta satabilir miydik onuda düşünmek lazım? Türkiye'deki 50,000 üstü her stat zarardır bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

anlaşıldı sen ne demek istediğimi anlamadın bu konuyu kapattım bir sabah misafirimiz ol bu lokasyonda sana bir kahvaltı ısmarlayayım
Kapatalım bence de  :ok:

60 bin kişilik stattaki locaları Dolmabahçe'deki statla aynı fiyatta satabilir miydik onuda düşünmek lazım? Türkiye'deki 50,000 üstü her stat zarardır bence.
seyrantepede satılıyor ne alakası var