Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6394666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

bu eski acıkta biliyorsunuz kulelerin yanından devam eden bir uzunca alan var bunların goruntusu suan fena:)) dolayısıyla bunlarada kaplama yapılacak dimi??
kulelerin yanındaki duvarlardan bahsediyorsan kaplama olmayacak tek tek sökülecek ya aynıları yada benzerleri ile aslına uygun şekilde yapılacak.

Çevrimdışı Tolga

Numaralıda şuan neresi betonlanıyor acaba :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Numaralıda şuan neresi betonlanıyor acaba :alala:

tabla diye düşünüyorum belki sadece merdivende olabilir yarın sabaha net görünür :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@CanEmre anlatmıştı galiba erkek yerine kadın mı ne girmişti.orada bir resim çıkıyor ama o resimdeki sen değilsen bile geçme durumu var.kartı okuyunca turnike açılıyor içindekinin kim olduğuna kapıdaki görevli bakıyor.insiyatife kalmış.
iş öyle değil kapının arkasında polislerin önünde büyük ekranlar var senin resmin ordada çıkıyor polisler turnikeden geçeni görüyor :D @MURAT

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler abi, fizik tedavi alıyorum şu an. Bilek splinti ile idare ediyorum tek sıkıntı soğuklar.
soğukta ağrımı yapıyor fizik tedavi neden kullanım zorluğumu var @ilhan

Çevrimdışı Tolga

tabla diye düşünüyorum belki sadece merdivende olabilir yarın sabaha net görünür :)
Sabahı bekleyeceğiz artık yine de bilgi için teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Gece gece komik olsun toki arenada Türk işi çözüm  :evillol: :evillol: .İşte bunlar hep toki..  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

tt arena'dan enstantane...  :lol: :lol: :lol:
Gece gece komik olsun toki arenada Türk işi çözüm  :evillol: :evillol: .İşte bunlar hep toki..  :lol:
@Deniz cim biz o görseli bir hafta önce burada konuştuk güldük eğlendik sen niye 1 hafta geriden geliyorsun  :iscrewy: Internet Explorer ile bir akrabalığın var mı acaba  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın arkadaşlar sakatlar kervanına 6 hafta daha yazın beni :D

Buralar hep dutluk tu  :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı testerekiriş

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122448#msg122448 date=1418804180]
138 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]          süpersin mustafa hakkini helal et kardesim
Bu Asla Veda Değil !

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar biliyorsunuz @aktar_ismail abi forumdan ayrıldı benim sitede yazacak bundan böyle eğer takip etmek isteyen olursa bilgilerinize sunarım. :)

Çevrimdışı ilhan

[/quote]Teşekkürler Mustafam ellerine sağlık

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 17 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(138 Resim)

Çevrimdışı ilker67

Teşekkürler Mustafa kardeş. Senin hakkın ödenmez yeminle
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Yakup

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122453#msg122453 date=1418805294]
Vodafone Arena 17 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(138 Resim)
[/quote]

eline sağlık dostum  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

[/quote]
 Günaydın arkadaşlar :) Yasaklı Link[/member]  ellerine sağlık :ok:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

17.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

ysariusta

• Ziyaretçi

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122451#msg122451 date=1418804563]
arkadaşlar biliyorsunuz @aktar_ismail abi forumdan ayrıldı benim sitede yazacak bundan böyle eğer takip etmek isteyen olursa bilgilerinize sunarım. :)
[/quote]
Eline sağlık Mustafa; burada da yazmanızı bekleriz. Obitaş'ı kim savunacak şimdi.

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah biz senin gibi boş oturmuyoruz maçlara gidiyoruz arada gözümüzden kaçan şeyler olabiliyor  :bandit: :bandit: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

Bende yeni fark ettim bi anda  :evillol: :kop:
bunu dün bende farkettim.  Hatta @Oktay abi avatarını değişmiş dedim :)