Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Konu dışı:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir beraber sizlerle vakit geçirmekten çok mutlu oldum, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizleri tanımak benim için bir şerefti. Bu süreç diliminde sizleri kırdıysam affola.

Yüzüme karşı konuşacak cesareti olmayan, kişisel ego peşinde koşan birileriyle aynı ortamda daha fazla kalamayacağımı belirtmek isterim. Bu mesajı silinmeden okuyabilen herkese hürmetlerimi sunarım.  :)
:alala: @aktar_ismail abi neden kendi hesabından yazmadı ki
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 22:15:43 anilt ]

Çevrimdışı If Else

28 Kasım - 16 Aralık 18 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı kerberos

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Şuranın güzelliğine bakın muazzam korkulu mabet  :evillol:
[img width=620 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/12/vodafone-arena-16.12.2014-149-620x465.jpg[/img]

Çevrimdışı CanEmre

Güvenlik nedeniyle orda çok emekçi bulunduramıyorsun belli bir eğitimden geçen az bir personel çıkabiliyor daha fazlasına eğitim verilebilirmi verilir ama sayı arttıkça riskte artar kontrol zorlaşır ve bencede gerek yok işin sonuna geldik zaten her zaman finaller yoğun ve yıpratıcı olur birde riskli bölge olunca çok daha dikkatli olmak gerekiyor böyle iyidir bir kaç hafta erken bitecek diye riski göze almak doğru değil @ilhan
Kaba inşaat prekast montajını bekletmediği sürece acele edilmesinin, risk almanın anlamı yok bence de.
Bu gidişatla eski açık açık ikinci kat prekastlar, yeni açık altta kalan yerler ve çatı bileziği ilerledikçe üst kat, numaralı alt filan ferken kaba inşaat biter zaten  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ozan E.

İsmail abiyle neler yasandi? Neden boyle dedi?

Çevrimdışı Efe

28 Kasım - 16 Aralık 18 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
:claps:  18 günlük değişim inanılmaz boyutlarda yine bu inşaat 1 aya bitmeli artık :icool:
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 22:39:40 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

İsmail abiyle neler yasandi? Neden boyle dedi?
Valla konu dışı ama bende merak ediyorum :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Güvenlik nedeniyle orda çok emekçi bulunduramıyorsun belli bir eğitimden geçen az bir personel çıkabiliyor daha fazlasına eğitim verilebilirmi verilir ama sayı arttıkça riskte artar kontrol zorlaşır ve bencede gerek yok işin sonuna geldik zaten her zaman finaller yoğun ve yıpratıcı olur birde riskli bölge olunca çok daha dikkatli olmak gerekiyor böyle iyidir bir kaç hafta erken bitecek diye riski göze almak doğru değil @ilhan
:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı aa.aslan

:claps:  18 günlük değişim inanılmaz boyutlarda yine bu inşaat 1 aya bitmeli artık :icool:
Gerçekten 18 günde neler olmuş , her gün mustafa' nın fotoğrafları takipten heralde hiç farkına varmamışım. 15 ocakta hangi halde olur hava durumu iyi gider aynı performansı görürsek? Bence neredeyse obitaşta çiçekler de çok iyiler son zamanlarda.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Gerçekten 18 günde neler olmuş , her gün mustafa' nın fotoğrafları takipten heralde hiç farkına varmamışım. 15 ocakta hangi halde olur hava durumu iyi gider aynı performansı görürsek? Bence neredeyse obitaşta çiçekler de çok iyiler son zamanlarda.
Havalar iyi olursa Ocak sonu gibi kabanın bitme ihtimali var ya da Şubat başı diyelim ama havalar hep böyle güzel olmayacak maalesef o yüzden tribün kısımları için söylüyorum Şubat ortası-sonu gibi biter diye düşünüyorum.Ocak 15 için birşey diyemiyorum açıkçası :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

15 ocağa bitmesi çok zor görünüyor ama 31 ocağa bitmesi gerek daha 45 gün var dolu dolu iyi çalışmayla bu iş olur 1 aya biterse stada gidip oynarız ne yapalım kim bu deliler diye videoya çekerler bizi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

En guzeli ay da bir resimlere bakmak fakat gunluk degisimlerin farkina varmak icin Yasaklı Link[/member]'nin resimlerine bakmak lazim.. Her gun ayni yerlerin resimlerini cekiyor cunku...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ozan E.

Valla konu dışı ama bende merak ediyorum :alala:
Gecistirildigine gore cok onemli bisey olmasa gerek diye dusunuyorum   :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

Stadyum  acılısında bunlar gibi görsel şov bekliyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadyum  acılısında bunlar gibi görsel şov bekliyorum  :biggrinking:
3d  gözlükler de dağıtsınlar izleyeyim  :kop:
en güzel doğa olmak konfeti sistemine geri dönmek  :evillol: :evillol: