Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393280 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bu arada numarali 1.loca tablasi bitmek uzere yarina bitirecekler aksam betonda olur buyuk ihtimal cok hizli sekilde bitti 2.loca katida bu sekilde bitecek ay sonuna atilacak tabla kalmayacak insallah tribun bolumunde obitas tablalarda bu hizda giderse onlarin tabla sayisida bitmeye yaklasir otoparkta :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

o zaman otopark marta kalır bence @Necmi abi .Orada daha çok iş vardı çünkü..
o kadarda iş yok bu gün otopark kısmını bayağı seyrettim bu hızla şubat sonu testerelerle birlikte biter gibi duruyor tabiki havalar izin verirse otoparkın ne zaman biteceğinin fazlaca bir önemi yok yeterki testereler bir an önce bitsin en geç mayıs sonunda çim ekimine başlanmalı en fazla haziran 15 e kadar telore edilir sonrası kötü olur

Çevrimiçi Necmi

Bu arada numarali 1.loca tablasi bitmek uzere yarina bitirecekler aksam betonda olur buyuk ihtimal cok hizli sekilde bitti 2.loca katida bu sekilde bitecek ay sonuna atilacak tabla kalmayacak insallah tribun bolumunde obitas tablalarda bu hizda giderse onlarin tabla sayisida bitmeye yaklasir otoparkta :ok:
bu gece yeni açıkta tabla betonu olur hazırdı

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi fotolar 10 numero :D
bu gün @ahmet türken le birlikte Beşiktaştaydık biraz resim çekelim dedik orda ufuklada karşılaştık biraz ayak üstü stad sohbeti yaptık :D

Çevrimdışı dogu1903

konuşulmadı :D on gün içinde stada çatı malzemesi geliyormuş ama ne kadarı gelir bilmiyorum @dogu1903
@Necmi teşekkürler :D

Çevrimdışı carsi

o kadarda iş yok bu gün otopark kısmını bayağı seyrettim bu hızla şubat sonu testerelerle birlikte biter gibi duruyor tabiki havalar izin verirse otoparkın ne zaman biteceğinin fazlaca bir önemi yok yeterki testereler bir an önce bitsin en geç mayıs sonunda çim ekimine başlanmalı en fazla haziran 15 e kadar telore edilir sonrası kötü olur
Necmi abi buna parelel Bitiş tarihinde Öngörün nedir ? Ne zaman santra yaparız Mabet'mizde :iscrewy:

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Efe

bu gün @ahmet türken le birlikte Beşiktaştaydık biraz resim çekelim dedik orda ufuklada karşılaştık biraz ayak üstü stad sohbeti yaptık :D
super tribun kabasi ben geldigimde bitmis olacak neredeyse 14 ocakta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Testere kirişlere 1 ay önce başlasalardı vinç hizasına gelebilirler di.çiçekler bu bakımdan daha planlı çalışıyor.merdiven gibi basamak basamak gidiyor.çiçekler / şekilde giderken obitaş ===   şekilde gidiyor.bu yüzden tabla yaparken hızlı gidiyor herkes tablada çalışıyor.çiçekler ise aynı anda fatlrklı farklı işler yaptığı için daha yavaş görünüyor.eski açık tablabitene kadar testereler gelir o köşeye.tabla 1 ay sonra biter.15 günlük testere işi kalır.ocak sonu çiçekler bitirir.yeni açıkta tabla işi yok istendiği taktirde numaralı tarafından başlayıp 1 ayda testereler bitirilebilir ama sanırım böyle birşey düşünmüyorlar.bu hızla şubat 15 civarı tribün kısmı bitecek gibi.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi buna parelel Bitiş tarihinde Öngörün nedir ? Ne zaman santra yaparız Mabet'mizde :iscrewy:
Ağustos ucu ucuna yetişir tam bitmez ama oynanacak duruma gelir sanırım @carsi

Çevrimdışı CanEmre

Ağustos ucu ucuna yetişir tam bitmez ama oynanacak duruma gelir sanırım @carsi
Çatıdaki performans çok önemli bence de. Umarım çatı montajında her şey planlandığı gibi gider bir aksilik olmadan  :pray:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

super tribun kabasi ben geldigimde bitmis olacak neredeyse 14 ocakta :)
şubatta maça gelirsen kabayı hemen hemen bitmiş görürsün :D hatta halatları bile görebilirsin sanırım @Efe

Çevrimdışı Efe

şubatta maça gelirsen kabayı hemen hemen bitmiş görürsün :D hatta halatları bile görebilirsin sanırım @Efe
gelicem mac kacarmi :) 14 ocaktada tesftise gelicem :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

yok bitmez testerelerde en erken şubat ortası gibi görünüyor obitaş testerelerde yavaş ilerliyor daha yaptıkları yerin üst kirişlerini yapmadılar orda çalışan adam sayısıda az testerelerde çalışan ekip sayısının artması lazım
Necmi abi Obitaş  kirişler ve kolonlar bitmeden neden otoparka ağırlık verdi. Çatının erken başlaması için ağırlık kirişlere ve kolonlara verilemez miydi?

Çevrimdışı ALI RIZA

bu gün yeni açıkta muhteşem bir çalışma vardı obitaş ilk defa gözüme girdi mart diyordum ama bu tempoyu korurlarsa şubatta çıkarlar her alanda çalışıyorlar :) sanırım testerelerle arka tarafı eş zamanda bitirmeyi planlıyorlar stad çok güzel görünüyor.
Bu tarihi laf not edelim  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi

Çevrimdışı yavvuzz

Necmi abi cok daha iyi bilir ama ben kaba insaatin otopark dahil en son subat sonu teslim edilecegini dusunuyorum . Subat sonuda bence cok gec bir tarih , normalde beklentim ocak sonu .

Çevrimdışı Caner

Merhaba arkadaşlar. Bir haftaya yakın bir süredir giremiyodum en son bıraktığımda numaralıdaki loca katı başlamak üzereydi bugün baktım bitmek üzere. 2.loca da böyle hızla çıkarsa ay sonuna sadece o basın odası zımbırtısı kalır herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Obitaş  kirişler ve kolonlar bitmeden neden otoparka ağırlık verdi. Çatının erken başlaması için ağırlık kirişlere ve kolonlara verilemez miydi?
Güvenlik nedeniyle orda çok emekçi bulunduramıyorsun belli bir eğitimden geçen az bir personel çıkabiliyor daha fazlasına eğitim verilebilirmi verilir ama sayı arttıkça riskte artar kontrol zorlaşır ve bencede gerek yok işin sonuna geldik zaten her zaman finaller yoğun ve yıpratıcı olur birde riskli bölge olunca çok daha dikkatli olmak gerekiyor böyle iyidir bir kaç hafta erken bitecek diye riski göze almak doğru değil @ilhan

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi cok daha iyi bilir ama ben kaba insaatin otopark dahil en son subat sonu teslim edilecegini dusunuyorum . Subat sonuda bence cok gec bir tarih , normalde beklentim ocak sonu .
yok bende sizin bildiğinizi biliyorum ne öğreniyorsak gelip burada paylaşıyoruz bilgi saklamıyoruz sadece Beşiktaşa zarar verebilecek türde bir bilgiyi yakalarsak bizde kalıyor onu açıklamıyoruz bunuda hoş görün şubat sonu keşke bitse geç bir tarih değil artık bu stadın ağustostan önce açılmayacağı belli buna görede şubat sonu kabanın bitmesi için iyi bir tarih @yavvuzz

Çevrimiçi Necmi

gelicem mac kacarmi :) 14 ocaktada tesftise gelicem :D
14 ocakta ne var :alala: bari gs maçına gel :D

Çevrimdışı ZEKI

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121965#msg121965 date=1418737425]
Vodafone Arena 16 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(150 Resim)
[/quote]
Mustafa isten simdi geldim, cektigin fotograflari izliyorum emegine saglik, havada guzeldi stadta bayagi calisma olmusa benziyor. Gene beton yetistiremedikleri gunleri gorecegiz.

Çevrimdışı aktar.ismail

Konu dışı:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir beraber sizlerle vakit geçirmekten çok mutlu oldum, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizleri tanımak benim için bir şerefti. Bu süreç diliminde sizleri kırdıysam affola.

Yüzüme karşı konuşacak cesareti olmayan, kişisel ego peşinde koşan birileriyle aynı ortamda daha fazla kalamayacağımı belirtmek isterim. Bu mesajı silinmeden okuyabilen herkese hürmetlerimi sunarım.  :)

Çevrimdışı Efe

yarın numaralı tablanın 3 kirişi ve eski açıkta tablanan kalan diğer kısmının demirlemesi kalıplaması bitecek beton yüksek ihtimal dökülecek çiçekler son 3-4 gündür iyi iş çıkarıyor yine tablalarda obitaş ve çiçekler testerelerde biraz daha hızlandıkları takdirde bu iş ocak ayı içinde bitecek :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

14 ocakta ne var :alala: bari gs maçına gel :D

izin günü abi çarşamba :D gs maçına maalesef   :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Konu dışı:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir beraber sizlerle vakit geçirmekten çok mutlu oldum, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizleri tanımak benim için bir şerefti. Bu süreç diliminde sizleri kırdıysam affola.

Yüzüme karşı konuşacak cesareti olmayan, kişisel ego peşinde koşan birileriyle aynı ortamda daha fazla kalamayacağımı belirtmek isterim. Bu mesajı silinmeden okuyabilen herkese hürmetlerimi sunarım.  :)
Yüzüme karşı konuşacak cesareti olmayan, kişisel ego peşinde koşan birileriyle aynı ortamda daha fazla kalamayacağımı ......

tam olarak neyi kastettiğni anlasaydık :alala: :alala: