Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

şu çim uzmanı ikizleride alıp gelelim hem bizim işimize yararlar hem de adamlar akdeniz iklimi görmüş olurlar. :D

abi hibrit çim olucağı için zaten anlaşma yapılıyormuş galiba bakımını falan flen onlar yapıyormuş
yani parayı veren düdüğü çalar  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

yok öyle birşey hocam sütunlarla kolezyum gibi olduğunu anlatıyordu mimar
diğer katılanlar o görüntüyü reklamla panosuyla bozmazlar umarım dediler
 oda böyle birşey olmaz zaten vodafone var stat isim hakkı için felan dedi
konuşma sırasında oluştu yani
sütunlara reklam alırlarsa ağzımdaki baklayı çıkartırım sonrasını siz düşünün. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

abi hibrit çim olucağı için zaten anlaşma yapılıyormuş galiba bakımını falan flen onlar yapıyormuş
yani parayı veren düdüğü çalar  :eyes
doğru desso firması üstleniyor tüm bakımları. :ebebe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

commerzbankın kübik skorbordunu değilde istendiğinde kapanabilen çatı örtüsünü isterdim doğrusu,konserlerde çok işe yarardı.

ikisi baraber zaten. çatı onlarınki gibi açılır kapanır olacaksa kubik skorboar da oluversin :))

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

Eski Açık üst köşede prekast bitmek üzere artık oradan Numaralı'ya doğru gidecek :bandit: Peki birşey sorucam, şimdi Numaralı üst ve Yeni Açık üst neredeyse aynı anda bitecek ve 1 paletli vinç yetmeyecek. Acaba 1 tane daha gelir mi :alala: @bjk_mabet :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Eski Açık üst köşede prekast bitmek üzere artık oradan Numaralı'ya doğru gidecek :bandit: Peki birşey sorucam, şimdi Numaralı üst ve Yeni Açık üst neredeyse aynı anda bitecek ve 1 paletli vinç yetmeyecek. Acaba 1 tane daha gelir mi :alala: @bjk_mabet :)
hayir tek vinç devam
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

dolar lazım olabilir dolar yeşil yeşil :D @anilt

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Yeni sezon açılışına 8 ay süre var.

Sizce her şey bu 8 ayda biter mi?

Tribünler
Çatı
İnce işçilik
Zemin / Çim
Otopark

%95 biter
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@bjk_mabet dış çevre düzenlemesi yapılmadan, iptidai şartlarla açılış yapılabilir mi yoksa dış çevre düzenlemesi(yollar,giriş çıkışlar v.b) de ağustos ayına yetişir mi sence?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet çatı projesi hakkında bir tüyo ver bari,meraktan ölcez yahu. :D

Çevrimdışı Anıl

hayir tek vinç devam
@bjk_mabet abi 1 Ocak itibariyle nerede olmayı planlıyorsunuz ? Yani Eski Açık-Numaralı köşesini soruyorum sadece, 1 Ocak itibariyle hangi bölüme kadar bitirme planı var :)

Çevrimdışı CanEmre

Eski açıkta kolon betonlanıyor yanlış görmüyorsam  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

dolar lazım olabilir dolar yeşil yeşil :D @anilt
Valla dolar lazım olabilir de stad da lazım artık be abi :by2: @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta kolon betonlanıyor yanlış görmüyorsam  :super:
ben goremedim  :alala: bittimi acaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

buradan stad yetkililerine sesleniyorum!

liverpool rövanşına kadar çimi sersinler. prekastların üzerine tabure ve döşek koyarız. tablaların üzerine portatif tribün atarız. liverpool ritz carltonda soyunur dökünür, zaten iki adım yol. bizimkiler inşaatta soyunur,sorun değil. maçı da gündüz oynarız.

sonra hep birlikte "SEN BENİM HER GECE EFKARIM!!..."
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Anıl

buradan stad yetkililerine sesleniyorum.

liverpool rövanşına kadar çimi sersinler. prekastların üzerine tabure ve döşek koyarız. tablaların üzerine portatif tribün atarız. liverpool ritz carltonda soyunur dökünür, zaten iki adım yol. bizimkiler inşaatta soyunur,sorun değil. maçı da gündüz oynarız.

sonra hep birlikte "SEN BENİM HER GECE EFKARIM....."
Keşke paramız olsaydı da şuan gerçekten zemin yapımında falan olsaydık, 2. yarı stada geçer Liverpool'a koyar UEFA kupasına yürürdük :bawling:

Çevrimdışı ddc1979

Mabet kardeşim eski İnönü stadının özellikle yeni açık tribünün dış duvarlarının
reklam tabelalarından çöplüğe döndüğünü hatırlıyorsundur..
hatta eski açık kulelerin üstüne bile 2 tabela üst üste konulmuştu.
Umarım yeni stadımızın dışı pano çöplüğüne dönmez..
Dışı her akşam güzel bir aydınlatma ile süslenirse de tadından yenmez.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı CanEmre

ben goremedim  :alala: bittimi acaba :icool:
üst kattakine atıldı gördüm
alt kat köşede de dolaşanlar var hala ama atıldı mı atılacak mı atılmayacak mı bilemedim  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açıkta testerelere bir grup da numaralı köşesinden baslasa yeni açık 1 ayda biter.
Gerçi o zaman da numaraliyi bekleyecekler. Bir faydası olmaz. Numaralida kalan kısmın bizi uzecegini çok önceden soylemistim.

Dolar 2,40 euro 2,97 oldu. Stadyum inşaatı ve futbolcu maliyetlerimiz artıyor beyler  :s20: :by2:
Haydi kartalyuvalarına  :)