Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391587 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Mabete sorulduğunda zeminde var, tribünde yok demişti Ahmet abi :)
Hiç gerek yok bana kalırsa,İstanbulda sıfırın altında gün sayısı ve gece gündüz sıcaklık farkı çok fazla değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yani çok kar yağan bir bölge olmadığı için yapılmayacağı söylenmişti buradaki ilgili arkadaşlar tarafından müteakip defalar. Çok gereken bir şey değil zemin ısıtması ama ilerde iklim değişikliği olur çok sık kar yağmaya başlar onu bilemeyeceğim :)
Zemin Isıtma Sistemi kesinlikle olacak @Serhat Akkaya Abi :ok: Tribün ısıtma olmayacak , Bende çok dile getirdim , Tribün ısıtma olması lazım diye , Toki Arenada Cincon taraftarının nasıl kardan Adama döndüklerini göstererek, ama olmayacak dendi :iscrewy: Bencede Bu kadar Lüks Stad yapıp , Tribün ısıtma koymassaan çok enteresan olur , Bence Kesinlikle projeye eklenmeli Tribün ısıtma ......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Zeminde ısıtma var, tribünde yok. Zemin de kesin olarak hibrit @Çağrı abi :)

Aynen mabet in verdiği cevap bu şekildeydi en azından.  :ok:

Prekastçılardaki azim yada inat kimsede yok. Nerede sıkışık imalat var orada iş yapmaya çalışıyorlar, dertleri ne anlamıyorum valla.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zemin Isıtma Sistemi kesinlikle olacak @Serhat Akkaya Abi :ok: Tribün ısıtma olmayacak , Bende çok dile getirdim , Tribün ısıtma olması lazım diye , Toki Arenada Cincon taraftarının nasıl kardan Adama döndüklerini göstererek, ama olmayacak dendi :iscrewy: Bencede Bu kadar Lüks Stad yapıp , Tribün ısıtma koymassaan çok enteresan olur , Bence Kesinlikle projeye eklenmeli Tribün ısıtma ......
Ki toki arenanın çatısı bizimkine oranla daha kapalı ve korunaklı bizimkisinin her tarafı açık ve üstelik deniz kenarı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Zeminde ısıtma var, tribünde yok. Zemin de kesin olarak hibrit @Çağrı abi :)

Şimdi oldu :)

Çünkü Uefa'nın en temel esaslarından biri bu elit stadlardan @anilt
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

keşke tam tersi olsa zemin ısıtma değilde,tribün ısıtma olsa papazın çayırında bile tribün ısıtma var yahu  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ugurkartalizma

İyisi mi para toplayıp ufoları da biz alalım stada  :D :D

Şimdi bir foto olsa yukarıdan kuş bakışı baksak. Hemde öğlen arası ne güzel gider.

Çevrimdışı yash26

peki su reklamı bosunamı yaptı vodafone ?

Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

İyisi mi para toplayıp ufoları da biz alalım stada  :D :D
bence gerek yok ısıtmaya zaten yerin dibindeyiz  :icool:

Çevrimdışı Necmi

Yani çok kar yağan bir bölge olmadığı için yapılmayacağı söylenmişti buradaki ilgili arkadaşlar tarafından müteakip defalar. Çok gereken bir şey değil zemin ısıtması ama ilerde iklim değişikliği olur çok sık kar yağmaya başlar onu bilemeyeceğim :)
:alala: @Çağrı ile kafamı buluyorsun :D yoksa ciddimisin anlamadım saha zemin ısıtması var olmadığını kim söyledi burdada hiç söylenmedi :alala:

Çevrimdışı serti67

Bi an zemin ısıtma sistemi olmayacak gibi okudum şok oldum rahatladım şimdi gidip bir kahve içeyim  :icool:
yok artık okadarda degıl :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

olimpiyatta iki sene maç seyrettikten sonra yuva zaten sıcak gelir :D yani psikolojik ısıtma sistemi olacak :busted_cop:

Çevrimdışı serti67

olimpiyatta iki sene maç seyrettikten sonra yuva zaten sıcak gelir :D yani psikolojik ısıtma sistemi olacak :busted_cop:
abı lutfen yaaa:) elıt stat yapıyoruz yıllarca donduk zaten bızahemt yuzumuz sıcak gorsun ama degılmıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı İrfan

Valla çatal merdiven lobisi yapacağımıza bence Tirbün ısıtma sitemi için lobi yapmamız lazım. Daha mühim bana kalırsa  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

abı lutfen yaaa:) elıt stat yapıyoruz yıllarca donduk zaten bızahemt yuzumuz sıcak gorsun ama degılmıı:)
haydaaa abi daha genciz üşümeyiz dimi @Necmi abi  :bandit: @serti67 masrafa gerek yok abi

Çevrimdışı Necmi

bu konuda haklısınız tribün ısıtma sisteminin olması lazım çok lazım olmaz ama olduğundada tam lazım oluyor saçma konular üzerinde baskı yapacağımıza böyle bir konu üzerinde baskı yapmak gerekir

Çevrimdışı Necmi

haydaaa abi daha genciz üşümeyiz dimi @Necmi abi  :bandit: @serti67 masrafa gerek yok abi
valla samet seni bilmem gençsin ama ben isterim şahsen :D

Çevrimdışı ahmetx

Konu şu yönde olgunlaşsın bence,tribün ıstması radyan mı,doğalgazlı mı olsun?  :D

Çevrimdışı cisse557

Yeni açık olacağı kesin. Loca olmaması, daha dik olmaması ve kapasitesinin daha yüksek olması sebebiyle konser alanı olarak yeni açık olacak. Başkan daha önceki röportajlarında bunu dile getirmişti.
Üst tribün diklikleri farklı mı?

Çevrimiçi murat

olimpiyatı bile ısıttık.yada artık bze dokunmuyor :D çatıya ne gibi bir zararı olur bu ufaların.aslında şık bir hava üfleyen tesisat çekilse çatıya çatının güzelliğini bozmayacak şekilde.ufo biraz ısıtma sistemi olmayan bir yere geçici bir çözümmüş gibi sakil duruyor.çatı aparatları hava borusu gibi kullanılıp kaplamanın tutturulduğu çelik halatlarıı hava çıkışı olarak tasarlyabilirlerdi.

Çevrimdışı SDemirsoy

valla samet seni bilmem gençsin ama ben isterim şahsen :D
abi ben inönüde sırılsıklam ıslanıp çoraplarımı korner bayrağına atmıştım asılı kalmıştı :D bursa maçı idi ne bileyim bence benim görüşüm olsa da olur olmasa da niye olmamış demem  @Necmi