Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6390980 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bugun son anda denk geldim ama bjk tv de

siyah gömlekli biri konuştu zannedersem ki

stadın mimarıydı

radyo da konuşan kişi de aynı mimarımız mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugun son anda denk geldim ama bjk tv de

siyah gömlekli biri konuştu zannedersem ki

stadın mimarıydı

radyo da konuşan kişi de aynı mimarımız mı?
Göremedik ama öyle söylediler. Çok da konuşturmadılar zaten.  :evillol: Bilinmedik bir şey söylemedi. Tamamı şeffaf çatı istemiş ancak kuşlar vb sebeplerden tam saydam olmayacakmış.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Göremedik ama öyle söylediler. Çok da konuşturmadılar zaten.  :evillol: Bilinmedik bir şey söylemedi. Tamamı şeffaf çatı istemiş ancak kuşlar vb sebeplerden tam saydam olmayacakmış.

Benim kendime göre yeni öğrendiğim stadda 20 tane mutfak olacakmış.

Konuşurken onu duyabildim.

Stadı dış ışıklandırmalarıyla beraber colezyuma benzeteceklermiş.

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar Bugün mimarın stad hakkında söylediklerini merak ediyorum izleyemedim acaba kısa va öz aktarabilir misiniz ? (Çevre düzenlemesi, yolların düzeni catı ve kapasite hakkında bilgiler verdi mi ?)  Yada izleyebileceğim bir link varsa çok iyi olur :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski açık birleşim kısmında beton var  :super:

Çevrimdışı WarrChief

Selamlar Bugün mimarın stad hakkında söylediklerini merak ediyorum izleyemedim acaba kısa va öz aktarabilir misiniz ? (Çevre düzenlemesi, yolların düzeni catı ve kapasite hakkında bilgiler verdi mi ?)  Yada izleyebileceğim bir link varsa çok iyi olur :)

emeklere yazık vallahi billahi:)) gecmis sayfada butun konusulanları yazdım bakabiliriz hocam oraya

Çevrimdışı Efe

Eski açık birleşim kısmında beton var  :super:

tabla ve kirişlere beton başlamış bu harika gelişme yarısı betonlanacak sanırım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı kirişlerde beton bitti 2 kiriş daha bitti bu aydan 17 günümüz var bakalım neler olacak 1 ocağa kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

numaralı kirişlerde beton bitti 2 kiriş daha bitti bu aydan 17 günümüz var bakalım neler olacak 1 ocağa kadar :icool:
Numaralıda bütün testereler biter mi?

Çevrimdışı Anıl

Yapılabilecek 9 tane var zaten maksimum 3 tane kalır diyorum ben, eğer 9 unu da bitirirlerse muazzam olur :sevinc

ysariusta

• Ziyaretçi

Yapılabilecek 9 tane var zaten maksimum 3 tane kalır diyorum ben, eğer 9 unu da bitirirlerse muazzam olur :sevinc
Bir tane eski açıkta kaldı o bu hafta kaç günde yapılacak ona göre söylerim sana

Çevrimdışı Efe

bitmesi lazım bu hıza göre belki betonlamaları bitmez ama demirlemeleri bitecek bence hatta kalan 5 testereyede geçmiş olabilirler ay sonu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bir tane eski açıkta kaldı o bu hafta kaç günde yapılacak ona göre söylerim sana

o bu hafta bitecek bence abi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

o bu hafta bitecek bence abi  :)
Btecek zatende kaç günde bitecek. Birde hazır kalıplarla çalışılacak numaralıda. Eski açıkta poliwood kalıplar vardı. Hızı etkiliyor bana kalırsa. Yanlız 3 tane diye hatırlıyorum. 2 tane görünüyor.  :alala:

Çevrimdışı Efe

Btecek zatende kaç günde bitecek. Birde hazır kalıplarla çalışılacak numaralıda. Eski açıkta poliwood kalıplar vardı. Hızı etkiliyor bana kalırsa. Yanlız 3 tane diye hatırlıyorum. 2 tane görünüyor.  :alala:

2 tane hazır kalıp var yeterli zaten 2 tanesi bitti kaldı 12  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Numaralıyla orası daha farklı @Yunus abi, orada arkaya bağlantısı var çatı kolonları bile daha yeni betonlandı. Numaralı'da şuan bütün çatı kolonları betonlandı. Sadece kirişleri yapmak kaldı. 17 günde 7 kiriş olur inşallah bakalım  :)

Çevrimdışı ahmetx

Bu aralar pek yazasım gelmiyor,bazen böyle nadasa kalmak iyi oluyor,Ekrem'in fotolar her zamanki gibi,ilerleme çok iyi 4 Şubat kaba bitecek inşallah,prekast lar beyazlayınca görüntü harika oluyor.Gelecek yıl inşallah maçların gündüz oynanması kararını alırlar,müthiş atmosfer olur gündüz bizim stadda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet92

benimde oyle 17 gun var tam bitermi 1 ocakta :icool:

Alan çok büyük bi alan değil @Efe abi,çok sağlam çalışmayla olur gibi

Çevrimdışı Efe

Alan çok büyük bi alan değil @Efe abi,çok sağlam çalışmayla olur gibi

en azından 2.locakatının yarısı bitse üst kat testereler hemen yapılabilsin 3.tablada devam edebilir numaralıda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı TØLGA

Bunun olayı nedir?
büyük ihtimal merdiven basamakları için deneme yapıyorlardır yüksekliği flen benim tahminim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK