Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6390843 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

zaten kım konussa bızım bılgıler bıanda karısıp gıdıyo mımar ayrı baskan ayrı ınssat sorumlusu ayrı konusuyo bakalım ortaya ne cıkcakk belkı su program bırcok konuya ısık tutardı malesef yanındakılerden hıc bıse anlamadık
Ben de şunu anlamıyorum madem Bünyamin Derman bunları radyoda açıklayabiliyor o zaman herhangi bir yere çıkıpta aynı bilgileri daha detaylı bir şekilde verebilir.Hani radyoda konuşmamış olsa bazı konularda sıkıntıların olabileceği ihtimaline karşılık konuşmadı diyebiliriz fakat bu konuşmayı radyoda yapabildiyse her yerde yapabilir.Mutlaka bir tv programında ileri ki dönemde daha ayrıntılı bilgiler vermelidir diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI abi fotolar için de teşekkürler ellerine sağlık :) :)

Çevrimdışı serti67

Ben de şunu anlamıyorum madem Bünyamin Derman bunları radyoda açıklayabiliyor o zaman herhangi bir yere çıkıpta aynı bilgileri daha detaylı bir şekilde verebilir.Hani radyoda konuşmamış olsa bazı konularda sıkıntıların olabileceği ihtimaline karşılık konuşmadı diyebiliriz fakat bu konuşmayı radyoda yapabildiyse her yerde yapabilir.Mutlaka bir tv programında ileri ki dönemde daha ayrıntılı bilgiler vermelidir diye düşünüyorum.
oda ayrı bır durum zaten mımarın verdıgı bılgılerde dıgerlerıyle celısıyoo yada bıze ole gelıyoo yanı stat su konuma geldıgınde cogu sey bellı olmus kullanılacak malzemelerın secılmıs cokta bı gızem kalmamııs olması lazım tabı gızlı goturulecek farklı durumlarda vardır dıllendırmeden olucak orasıda bılemıyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş baya ilerlemiş resmen ye tabla da bitmiş süper artık testereler ilerler otoparka gitsinler artık :)

Çevrimdışı Tolga

Numaralı-Eski Açık tarafı sanki hiç ilerlemiyormuş gibi geliyor bana

Çevrimdışı serti67

eskı acıkta ılk loca katı boyunca uzann kırmızı renklı cerceveler nedır bılmem anlarabıldımmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CanEmre

Numaralı-Eski Açık tarafı sanki hiç ilerlemiyormuş gibi geliyor bana
Böyle bir hisse kapıldığında  hemen 10 gün öncesinin resimlerine bak. Moralin toparlar.
Ben öyle yapıyorum.  :ebebe:
Bir de orasının bittiği gün, kabanın bittiği gün olacak  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mehmet92

@Ekrem abi ellerine,emeğine sağlık.maça kadar zaman nası geçicek diye kara kara düşünüyodum

Çevrimdışı Mehmet92

Yılbaşı hedefim numaralı-eski açık birleşiminde 2. loca katının betonlanmış olması

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 17:51:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Stad insaatimizi dogrudan etkiledigi icin buraya yaziyorum arkadaslar cok sukur kartal yuvasina gidip elimizden geldigince katkida bulunduk .Besiktasin Besiktaslinin oldugu yerdr dostluk muhabbet vardir Kartal Yuvasinda tanistigim bir abimizle fotografimizi ani olsun diye cekmeyi ihmal etmedik :)