Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

ben stadın mimarisinden çok ruhunula ilgileniyorum ..liğe amborgo koyduğumuz yıllar nağmalüp şampiyon olduğumuz senelerde stadımızın koltuğunu yoktu beyler ..daha gerisini siz hesap edin

+1903 @Oktay sicak yerlerden geldin guzel sicak msg lar veriyorsun
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 13:19:04 ZEKI ]

Çevrimdışı karka93

arkadaşlar ben de yönetim ve taraftar husumeti hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum ;
stadın sahibi taraftardır elbette ancak taraftarı temsil yetkisi de yönetimde . ali ece çok doğru bir konuya parmak basmıştı bir süre önce , cebinde 1500 liralık telefonlar olan insanlar 1200 lira verip kulübe üye olmaktan imtina ediyorlar . etkin bir muhalefet gereklidir ancak bunun için bu fedakarlık yapması gereken yine bizleriz . herkesin görüşünü dikkate almak imkansız . yeni açık tribün benim için de büyük hayal kırıklığı özellikle bursa stadı gibi tek katlı olmasını isterdim ama bu saatten sonra bunu dile getirmemin faydası yok , tek faydalı şey mevcut projeye destek olmak . el birliğiyle , kenetlenerek bu projeyi olabildiğince desteklememiz gerektiğini düşünüyorum . bir merdiven için kıyameti koparmayı anlamlı bulmuyorum en nihayetinde daha sonra değiştirilmesi mümkün bir düzenleme . çoğu maçta o merdivenlerin boş kalacağına dahi inanmıyorum ayrıca . stad açıldıktan sonra tam anlamıyla oturması ( tribün organizasyonu ) bir süre alacak ve o sürenin sonunda en iyi atmosferin nasıl oluştuğunu deneme yanılma yoluyla hep beraber bulacağız . sıkıntı yok enerjimizi kulübü desteğe harcamalıyız diye düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

Ortam biraz yumuşasın, başkan, Demba Ba'yı sabah namazına götürmüş   :) :claps: :claps: Önemli bir sorun çıkmadıkça Demba Ba da bir daha İstanbul'dan ayrılmaz herhalde  :sevinc :sevinc

Resmi kim çektiyse iyi bir şey yapmamış böyle şeyler fotoğraflanmamalı reklam aracına hiç dönüşmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Yarin saat 12:15'te Kanal D'de Nazli Ilicak statta Fikret Orman'la birlikte tur aticak..Haberiniz olsun..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

Yarin saat 12:15'te Kanal D'de Nazli Ilicak statta Fikret Orman'la birlikte tur aticak..Haberiniz olsun..
Nazlı Ilıcak  :akuma: kalsın BJK TV de falan izleriz

Çevrimdışı Efe

Çiçeklerin bu temposu ile marttan aşağı bitmez kaba.
cicekler ocak bitmeden bitirir gider obitasta subatta cikar otoparki bitirip :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Başkan üç tane koltuk dizaynı ile anket yapsın.1.uygulayacakları dizayn 2. damalı 3.çizgili maksat sormak olacaksa yapılabilir bence :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Başkan üç tane koltuk dizaynı ile anket yapsın.1.uygulayacakları dizayn 2. damalı 3.çizgili maksat sormak olacaksa yapılabilir bence :evillol:

katılıyorum Murat abi bu stadın hiçbir şeyini taraftarlara sormadılar bari bunu sorsunlar hele damalı koltuk facia olur inşallah böyle bir hata yapılmaz.

Çevrimiçi murat

arkadaşlar ben de yönetim ve taraftar husumeti hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum ;
stadın sahibi taraftardır elbette ancak taraftarı temsil yetkisi de yönetimde . ali ece çok doğru bir konuya parmak basmıştı bir süre önce , cebinde 1500 liralık telefonlar olan insanlar 1200 lira verip kulübe üye olmaktan imtina ediyorlar . etkin bir muhalefet gereklidir ancak bunun için bu fedakarlık yapması gereken yine bizleriz . herkesin görüşünü dikkate almak imkansız . yeni açık tribün benim için de büyük hayal kırıklığı özellikle bursa stadı gibi tek katlı olmasını isterdim ama bu saatten sonra bunu dile getirmemin faydası yok , tek faydalı şey mevcut projeye destek olmak . el birliğiyle , kenetlenerek bu projeyi olabildiğince desteklememiz gerektiğini düşünüyorum . bir merdiven için kıyameti koparmayı anlamlı bulmuyorum en nihayetinde daha sonra değiştirilmesi mümkün bir düzenleme . çoğu maçta o merdivenlerin boş kalacağına dahi inanmıyorum ayrıca . stad açıldıktan sonra tam anlamıyla oturması ( tribün organizasyonu ) bir süre alacak ve o sürenin sonunda en iyi atmosferin nasıl oluştuğunu deneme yanılma yoluyla hep beraber bulacağız . sıkıntı yok enerjimizi kulübü desteğe harcamalıyız diye düşünüyorum

mesajından da anlaşılacağı gibi bütün güzel şeyler bir arada olamıyor.yeni açık tek kat olsaydı 40 bin kişilik kapasite olacaktı bu seferde kapasiteciler hayal kırıklığına uğrayacaktı. :D

Çevrimdışı TØLGA

trollerler abi işte inciciler flen ama şöyle birşey olabilirse daha çok yararımıza olur
kartal yuvasından 40 tllik alışveriş yapanlara bir kod vereceksin anketi yaparken o koduda gireceksin
böylece sadece beşiktaşlılar ankete katılabilir aynı zamanda klübede katkı olur maddi anlamda  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Hava cok guzel calismalar yogun sekilde suruyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

trollerler abi işte inciciler flen ama şöyle birşey olabilirse daha çok yararımıza olur
kartal yuvasından 40 tllik alışveriş yapanlara bir kod vereceksin anketi yaparken o koduda gireceksin
böylece sadece beşiktaşlılar ankete katılabilir aynı zamanda klübede katkı olur maddi anlamda  :ok:
hmmm iyi fikir  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: ama o zamanda parasi olmayanin oy hakki olmasin mi onu tartisiriz.

Çevrimiçi murat

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119553#msg119553 date=1418471654]
katılıyorum Murat abi bu stadın hiçbir şeyini taraftarlara sormadılar bari bunu sorsunlar hele damalı koltuk facia olur inşallah böyle bir hata yapılmaz.
[/quote]
mustafa büyük ihtimal pikselli geçiş veya alt üst siyah beyaz olacak.bunuda yönetim sormak istemeyebilir ama taraftar kendisi anket yapar vs yönetim dikkate alabilir.zaten koltuk hariç birşeyi sormalarıda abes olur.tuvalet taşları vitramı olsun ege seramik mi ? elektrik kabloları şu markamı bunu tvler sony mi vestelmi sorulmaz en uygun olanı seçilir.veya çatı asma germemi olsun çelikmi yoksa betonmu bunlsr zaten sorulamaz.çıkış kapısını az mı yapalım çokmu bunlar hep bir hesap içinde yapılıyor.birde mesela tribün yırtıkları konuşuluyor çok ufak .ve tv den sadece 1 tanesi görünecek.bir tanesi çimler için bir tanede ambulans için mecbur.hadi diyelim 1 tane fazla olmuş ne olur.stad yerin altında bir afet durumunda belki yeterli bile olmayacak.

Çevrimdışı TØLGA

hmmm iyi fikir  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: ama o zamanda parasi olmayanin oy hakki olmasin mi onu tartisiriz.

zeki abi bu fikir geliştirilebilir illa 40 lira  olacak diye bir durum yok 10 tlye bileklik satılıyor
her gün 1 lira atsan köşeye 10 günde alırsın heralde bir bilekliği onada kod verilebilir gibi gibi
fikir istensin her türlü bulunur zaten  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119553#msg119553 date=1418471654]
[/quote]üst taraf büyük ihitimal damalı olur,yeni yapılan stadlarda çok kullanılyor damalı koltuklar özellikle de alt tribünden ziyade boş gözükmemesi için üst tribünde daha az taraftar oldugu için üst tribünne yapıyorlar

Çevrimiçi murat

passosu olan bBeşiktaşlılara sorsunlar birde kongre üyelerine diyeceğim ama kongre üyelerinin bir kısmı sarı renkli :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

passosu olan bBeşiktaşlılara sorsunlar birde kongre üyelerine diyeceğim ama kongre üyelerinin bir kısmı sarı renkli :akuma:
passosu olanlarda olabilir tabiki ama olmayanda çok beşiktaşlı var durum ortada
hem öyle bir durumda bize bir geliri olmazki ben bir taşla 2 kuş vurma derdindeyim  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

cicekler ocak bitmeden bitirir gider obitasta subatta cikar otoparki bitirip :)
Umarım ben yanılırım sizin dediğiniz gibi olur ama yeni açık tabla 1 aralıkta biter diyenlerimiz olmuştu hala tabla bitmedi. Çiçekler tablada da yavaş testere kirişlerde de bu tempoya hava şartlarını da eklersek ben martı göreceğimizi düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 14:10:20 cisse557 ]

Çevrimdışı İbrahim

Stadın canlısını görmeden kombine alan insanların fikri sorulmalı kanımca, 10 bin küsür kişi iyi bir rakam.

Çevrimdışı mehmetcan1903

yeni yüklenen fotoğraflarda bişey dikkatimi çekti yeni açık diye bildiğimiz tribünün üstü dalgalı biçimde bombeli olmayacak mı ya kapalı köşeden aşşağı doğru indi kirişler tekrar yükseldi tekrar düşmüş boyu yoksa eski açık gibi mi olucak öyle olucaksa çok kötü görüntü verir..  :iscrewy:

Çevrimiçi murat

Stadın canlısını görmeden kombine alan insanların fikri sorulmalı kanımca, 10 bin küsür kişi iyi bir rakam.
ben inanıyorum en güzelini yapacaklarına.koltuksuz prekastlı hali bile bir başka.ne yapsalar güzel olur.kötü yapmak için iyi bir ekip kurmaları lazım nasıl kötü yaparız diye çok çalışmaları gerekecek.bakın @FARUK amatörce diyeceğim yanlış olacak çok profesyonel çalışmalar yaptı.şu stad işinde yapılan en amatörce iş lansman görselleriydi.

Çevrimiçi murat

yeni yüklenen fotoğraflarda bişey dikkatimi çekti yeni açık diye bildiğimiz tribünün üstü dalgalı biçimde bombeli olmayacak mı ya kapalı köşeden aşşağı doğru indi kirişler tekrar yükseldi tekrar düşmüş boyu yoksa eski açık gibi mi olucak öyle olucaksa çok kötü görüntü verir..  :iscrewy:
çatı sütunları yatay kirişleri geçme şansıyok.kapalı ile aynı yükseklikte olacak.kapalı 22 sıra teni açık 22+6 sıra.

Çevrimdışı mehmetcan1903

bunu demeye çalışmıştım şuanki görüntü beyaz ile çizdiğim gibi ama kırmızıyla çizdiğim gibi olmayacakmıydı üste doğru yükselmesi gerekirken alçalıyor bi terslik var gibi  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

bunu demeye çalışmıştım şuanki görüntü beyaz ile çizdiğim gibi ama kırmızıyla çizdiğim gibi olmayacakmıydı üste doğru yükselmesi gerekirken alçalıyor bi terslik var gibi  :iscrewy:
yükselicek çizdiğin kırmızı gibi olacak altta kolonlar var kirişler onlara tutturuluyor devamı gelecek ondan öyle iskele kuruldu  :ok:
ben öyle biliyorum yani  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ugurkartalizma