Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatıda gelince çok göze batmıyacaktır belki bi 5 yıl sonra falan orası tamamlanabılır.
Stadın tekrar bir revizyonu mümkün değil. Ne yapılacak? Çatıyı kaldıracaksın; bileziği kıracaksın; tribün yükselteceksin. Yapılacak olan maliyet kazanacağın koltuk kapasitesiyle ancak 50 yılda falan kendini amorti edecektir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar olanından bir fayda görmedik maalesef bunca sene. Sosyetenin en azından parasından fayda görürüz. Bu açıdan bakmak lazım. Her sene 20.000-25.000 kombine alan veya her sene stadının doluluk oranı %80-85 olur taraftar için stadyum yaparsın ama biz o treni kaçırdık.
Seneye kombine ve maç bileti fiyatlarının yüksekliği ortaya çıkınca o meşhur taraftarımızı görmek istiyorum. 20-30 liraya burun kıvıranlar minimum bilet fiyatlarını 60-70 tl olarak görünce ne yapacaklar merak içerisindeyim. Dortmund taraftarı gibi sana hem madden hem de manen bağlı bi taraftarın olur onlar için daha özel bi yapı oluşturursun ama şu durumda yeni açığın bile bu şekilde yapılması büyük lütuf bana kalsa tamamen loca yapardım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı siyah-1903

Seneye kombine ve maç bileti fiyatlarının yüksekliği ortaya çıkınca o meşhur taraftarımızı görmek istiyorum. 20-30 liraya burun kıvıranlar minimum bilet fiyatlarını 60-70 tl olarak görünce ne yapacaklar merak içerisindeyim. Dortmund taraftarı gibi sana hem madden hem de manen bağlı bi taraftarın olur onlar için daha özel bi yapı oluşturursun ama şu durumda yeni açığın bile bu şekilde yapılması büyük lütuf bana kalsa tamamen loca yapardım.

biraz fazla gömdün taraftarı sanırım.. dünyada madden ve manen bizim taraftarın seviyesinde taraftarı olan en fazla 20-30 kulüp vardır.. yeter ki doğru işler yapılsın... bak bu yıl yurdun 4 bir yanında iç saha veya deplasman tribünlerimiz hep full çekiyor.. full derken buna passolig saçmalığını dahil edelim, o olmasa koltuk bulmakta zorlanırdık.. elbette olimpiyatı buna dahil etmiyorum.. ayrıca dünyada 400bin orijinal forması satılan kaç kulüp var.. daha temeli atılmışken kombinesi alınan kaç stad?

evet hepimiz bazı şeylere bazen öfkeleniyoruz, ama görmüyor musunuz spordaki tüm iğrençliklerin içinde parlayan yegane kulüp biziz.. çok da gömmeyelim hemen
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ALI RIZA

Söylediğim gibi, biz sosyete stadyumu yapıyoruz.
+1903 sosyete seyirciler gelecek...! Taraftar zıpladı mı tepki gösterilecek...! fazla zıplamayın denilecek...! millet rahat etsin diye extra extra çıkış kapıları bırakıldı...! neymiş 10 dk olmadan boşaltmak lazım 20 m ötesi dışarısı...! neyse bitsin de mimar efendi saydam çatısı neden değişti bir anlasak...!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Aralık 2014, 12:32:14
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Konu Dışı : Arkadaşlar Tottenham maçı yazım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/

Çevrimdışı ALI RIZA

Projenin bu şekliyle verildiğini nereden biliyoruz?
Proje 3 aşağı 5 yukarı böyle verildi sonra iş ilerleyince ah vah edildi ama iş işten geçti sonra suçlu anıtlar oldu..! başta mimar efendi biraz gayri ciddi iş yapsaydı böyle sağda solda alçalmalar olmayabilirdi...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Proje 3 aşağı 5 yukarı böyle verildi sonra iş ilerleyince ah vah edildi ama iş işten geçti sonra suçlu anıtlar oldu..! başta mimar efendi biraz gayri ciddi iş yapsaydı böyle sağda solda alçalmalar olmayabilirdi...!
Bence Hiç kötü durmuyor , aksine Güzel ve estetik duruyor , eski açık ve yeni açık :ok:
Hani hep Eski inonuden hatıra kalsa falan diyorduk ya , alın işte hatıra :bandit:
Bence stadımızın Eski açıkla yeni açık arasındaki farkı bize daima Eski inonuyu hatırlatacak :iscrewy:
Eski stadımızda da Yeni açık eski açıktan yüksek ve büyüktü , yeni stadımızda da öyle :ok:
Birde tamamı aynı boyda köşeli Standart Stadlardan ne anlıyorsunuz anlayamıyorum :alala: :alala:
Hep farklı olsun kimseye benzemesin demiyormuyduk :alala: Alın,işte Farklı bir tasarım :ok: Dünyada Böyle tasarım kaç stadda var ,Dunyada benzeri olmayan bir stad yapıyoruz , Sadece bize özgü olan , gerçekten çok güzel ve farklı bir mimarisi var stadımızın :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 12:55:08 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı asi_kartal

Anıtlar kuruluna projeyi böyle verirsen, tabi sonradan değiştirmeye izin vermez. Başta adam gibi eski açığı düzgün yükseklikte olan proje tasarlansaydı, sonradan değiştiririz denilmeseydi bu şekilde olmazdı. Dış kolonların o yüksekliğe çıkıp da tribünün çıkamamasının tek suçlusu projeyi hazırlayanlardır. Suçu anıtlar kuruluna atmak en kolayı ve taraftarı yanıltmaktır.

Bir nebze haklı olabilirsin ama yükseklik sorunu varsa, projede istediğin büyüklükte yap yine alçalacaktı. Bence 2 proje sunuldu eski açık ile ilgili izin verilen bu olunca şuan ki projeyi açıkladılar mecburen. Ama mabet burada bir açıklama yapmıştı yanılmıyorsam oradan yola çıkarak yazdın bunları sanki ihmal var gibi bilemiyorum..

@aktar_ismail

Localar çift kat yapılarak alt-üst ambiyans olayı malesef olmayacak. Tamam kaplı tribünler için istediğinizi yapın sosyete tribünü olsun. Ama Yeni açık için taraftara özel olarak yapılacak denildi ! Çatal merdivenlerden anlaşılıyor ki öncelik konserler için, taraftar 2. planda. Dünde yazmıştım inş. çatı ambiyans olayında ses önceliği konserler için yapılmaz aksi taktirde inönüde ki ambiyansı çok ararırız..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı demir_kArtAl

Bir nebze haklı olabilirsin ama yükseklik sorunu varsa, projede istediğin büyüklükte yap yine alçalacaktı. Bence 2 proje sunuldu eski açık ile ilgili izin verilen bu olunca şuan ki projeyi açıkladılar mecburen. Ama mabet burada bir açıklama yapmıştı yanılmıyorsam oradan yola çıkarak yazdın bunları sanki ihmal var gibi bilemiyorum..

@aktar_ismail

Localar çift kat yapılarak alt-üst ambiyans olayı malesef olmayacak. Tamam kaplı tribünler için istediğinizi yapın sosyete tribünü olsun. Ama Yeni açık için taraftara özel olarak yapılacak denildi ! Çatal merdivenlerden anlaşılıyor ki öncelik konserler için, taraftar 2. planda. Dünde yazmıştım inş. çatı ambiyans olayında ses önceliği konserler için yapılmaz aksi taktirde inönüde ki ambiyansı çok ararırız.

Yani klüp stadı takım için değilde konserler için yapıyor diyosun yani, enteresan.

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı WarrChief

@ahmet türker abi , Artık stad bitiyor , konuşacak mevzu kalmadı :iscrewy: Oyızden sarıp sarıp aynı şeyleri konuşmaya başladı millet :D Arkadaşlar o beğenmediğiniz Eski açık varya Devasa bir tribün :ok: Size fotolardan küçük gözüküyor , ben o tribüne girdim , gezdim :bandit: Eski İnonudeki Eski açıgın 2 Katından fazla o tribün kapasite olarak :iscrewy: Kapatalım artık şu mevzuyu :ok: 2.000 kapasite için Ortalığı velveleye vermenin bir anlamı yok :iscrewy: O tribün öyle olacak, yapacak bir şey yok , Kotu görünmüyor , Tam tersi Ayrı bir Görsellik katıyor o tribün stada :ok: Ve Çokta Estetik duruyor bence :ok:

arkadaslarımız neden bunları ısıtıp sundugunu soyleyim stad komple beton yıgını olarak gorunuyor heryer gri:)) dolayısıyla insanın içinde bi sıkıntı oluveriyor fakat akıllarına su gelsin daha bunun uzerine cok sey eklenecek bitmiş haliyle değerlendirelim diye dusunuyorum

Çevrimdışı WarrChief

bu bakıs acısını begenmiyorum hocam ozelliklede maca gelmiyorlar sahiplenmiyorlar kısmında komple istanbulluları sucluyorlar simdi bizim yonetim ne yapıyor istanbuldaki kartal yuvası sayısını hergecen gun arttırıyor acaba neden?? cnk talep var ve karsılanıyor yahu bizimkiler ne diyor onceki senelerin üstünde satıslar var rekorlar kırılıyor maca gidilmiyor fakat bu urun artısı soz konusu yani bu bakıs acısıyla sanki taraftar hiçbirsey yapmıyormus gibi oluyor

ama ne var maca gelmiyorlar esas olması gereken budur bundada hemfikiriz fakat basaksehirde olimpiyatta aynı mevkideler nasıl ilgi olsunki:)) sen kasımpasaya geldiğinde olay farklıydı fakat baska seyler oldu onda yapcak birsey yok fakat biliyoruzki rahatını seven bir taraftarız:)) ve gerektiğindede destek esirgenmiyor...

siz sanıyormusunuzki 1 sezon full ankarada oynandıgında yani 17 macın 17si hepsinde full dolacak:))  bu ilginin sebebi özlemdir ama gecicidir onun içni hemencecik genelleme yapılmasın bu hataya dusulurse uzuluruz...

Çevrimdışı ahmet türker

projenin anıtlar kuruluna yada başka yetkili yerlere, öyle yada böyle verildiğinin ispatı olan ortaya koysun ,öyle sallamakla , konuşmayla olmaz .o zaman ben de derim ki ilk proje 55 000 verildi ama elimde bir kanıt yok . fb nin stadı kapasitesi kadar stad yapılıyor hala beğenilmiyor ,eğer 42 bine izin veriliyorsa bu stadın 50 bin olan kapasitesini küçültmez ,ayrıca 42 bini dolduralımda 50 bini istersiniz . bazılarının bu kapasite olayını tekrar ,tekrar ortaya atmasının altında artık başka şeyler aramaya başlayacağız ayrıca söyleyeyim fb nin stadının süper lig maçlarında 50.500 dür .

projenin anıtlar kuruluna yada başka yetkili yerlere, öyle yada böyle verildiğinin ispatı olan ortaya koysun ,öyle sallamakla , konuşmayla olmaz .o zaman ben de derim ki ilk proje 55 000 verildi ama elimde bir kanıt yok . fb nin stadı kapasitesi kadar stad yapılıyor hala beğenilmiyor ,eğer 42 bine izin veriliyorsa bu stadın 50 bin olan kapasitesini küçültmez ,ayrıca 42 bini dolduralımda 50 bini istersiniz . bazılarının bu kapasite olayını tekrar ,tekrar ortaya atmasının altında artık başka şeyler aramaya başlayacağız ayrıca söyleyeyim fb nin stadının süper lig maçlarında 50.500 dür .
Bir önceki sayfada yazdım @ahmet türker abi , Avrupa maçlarında da kapasite 44.000 e düşürülüyor Saraçoğlu'nun kapasitesi :ok: Çunku Uefa kriterlerini karşılamıyor Koltuk mesafeleri ve merdiven boşkukları :iscrewy: Herşey tıkış tıkış :biggrinking: Bizde pyle olmayacak , tamamen Uefa standartlarına ve kriterlerine göre yapıyoruz A dan Z ye her şeyi :ok: Avrupada da ligde de Kapasite 41.903 :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaslarımız neden bunları ısıtıp sundugunu soyleyim stad komple beton yıgını olarak gorunuyor heryer gri:)) dolayısıyla insanın içinde bi sıkıntı oluveriyor fakat akıllarına su gelsin daha bunun uzerine cok sey eklenecek bitmiş haliyle değerlendirelim diye dusunuyorum
hangi stad inşaat aşamasında  beton yığını gibi görünmez ki. dün gece yedeklerle totenhamı yendik her şey iyi giderken olumsuz hava yaratmakmı istiyorsunuz bu başarılı skorlar ve klübün iyi gidişatı sana fazla mı geldi değerli kardeşim ,bazen de olumlu yazılar yazmanızı bekliyoruz. :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Dun stadla ilgili gozlemlerimi soyleyim,calismalar tam gaz devam ediyor.birkac emekci kardesimizle konusma firsatim da oldu hepsi Baskanin ne kadar baski yaptigindan bahsediyordu.yani isler olabildigince hizli yapiliyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Geçenlerde konuşulmuştu , Kartal yuvalarında satılmak üzere Vodafone Arena maketi Yapılacak diye :bandit:
Bence Vodafone Arena maketinin yanında İnonu stadı Maketide yapılsa Daha fazla satmazmı :iscrewy: Ve çok anlamlı olmaz mı :ok:
İnş Bpyle bir şey Düşünülür :iscrewy: Hem Vodafone arena hem İnonu maketi muhteşem olur :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Bir önceki sayfada yazdım @ahmet türker abi , Avrupa maçlarında da kapasite 44.000 e düşürülüyor Saraçoğlu'nun kapasitesi :ok: Çunku Uefa kriterlerini karşılamıyor Koltuk mesafeleri ve merdiven boşkukları :iscrewy: Herşey tıkış tıkış :biggrinking: Bizde pyle olmayacak , tamamen Uefa standartlarına ve kriterlerine göre yapıyoruz A dan Z ye her şeyi :ok: Avrupada da ligde de Kapasite 41.903 :ok:
yazım sana değildi herkes için yazdım ,fenerin stadının kapasitesini abartmayın ,kapasiesi 50 500 dür uefa maçlarında 45 000 dir yunus emre kardeşim. :)

Çevrimdışı asi_kartal

@ahmet türker

Ahmet abi mabet burada açıkladı bu konuyu. İlk sunulan projede eski açık kuleler hatıra kalsın, daha sonra izin alınıp yaparız denilmiş  ama izin alınamayınca malesef ilk sunulan proje onaylanmış.

Ama burda bir nokta var yükseklik sorunu varsa zaten yine izin vermezlerdi diye düşünüyorum ama denemekten zarar çıkmaz biraz ihmakarlık var sanki..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Stadın içine girip gezme şansım olmuştu 3 hafta kadar önce. Fotoğraflarda eski açığı gördükçe benimde sinirim zıplıyordu ki o stadın içine girene kadar. Tamam herkes kabul ediyor yükselse gözümüze takılmasaydı daha güzel olurdu ama emin olun o hali bile başka güzel be. O yüzden tadını çıkarın stadın şu an yapılabilecek en iyi şekilde yapılıyor içine girdiğinde işin ne kadar devasa ve zor bir boyutta olduğunu anlıyorsunuz. Ben o günden beri şu yavaş şu hızlı demedim demem de emeğe saygı :) Kartal Yuvasına gidelim Vodafone KaraKartal'a geçelim dergi alalım başka BEŞİKTAŞ yok  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ugurkartalizma

Harika günler geçiyoru maşallah nazar değmesin.Havalar iyice kötüleşmeden şu kaba inşaatta bir bitse harika olacak  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Dun stadla ilgili gozlemlerimi soyleyim,calismalar tam gaz devam ediyor.birkac emekci kardesimizle konusma firsatim da oldu hepsi Baskanin ne kadar baski yaptigindan bahsediyordu.yani isler olabildigince hizli yapiliyor.
çiçeklere demiştir hızlan diye obitaş böyle problem yok  :evillol:

Stadın içine girip gezme şansım olmuştu 3 hafta kadar önce. Fotoğraflarda eski açığı gördükçe benimde sinirim zıplıyordu ki o stadın içine girene kadar. Tamam herkes kabul ediyor yükselse gözümüze takılmasaydı daha güzel olurdu ama emin olun o hali bile başka güzel be. O yüzden tadını çıkarın stadın şu an yapılabilecek en iyi şekilde yapılıyor içine girdiğinde işin ne kadar devasa ve zor bir boyutta olduğunu anlıyorsunuz. Ben o günden beri şu yavaş şu hızlı demedim demem de emeğe saygı :) Kartal Yuvasına gidelim Vodafone KaraKartal'a geçelim dergi alalım başka BEŞİKTAŞ yok  :ok:
  :claps: :claps: Kesinlikle bende öyle düşünüyordum , stadın içine girinceye dek :bandit: Bende Çarşamba günü girdim stada :bandit: Gerçekten o Kuçuk dediğimiz Eski açık Devasa bir tribün :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Konu Dışı : Arkadaşlar Tottenham maçı yazım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/
yazıların giderek daha iyiye gidiyor ,töre için yazdıklarını okuyanı biraz ısırmak olarak da iyi buldum , dikkat çekme açısından da sivri bir oyuncuyu seçmen de iyiydi ,devam değerli mehmet kardeşim çok iyi gidiyorsun . :ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker

Ahmet abi mabet burada açıkladı bu konuyu. İlk sunulan projede eski açık kuleler hatıra kalsın, daha sonra izin alınıp yaparız denilmiş  ama izin alınamayınca malesef ilk sunulan proje onaylanmış.

Ama burda bir nokta var yükseklik sorunu varsa zaten yine izin vermezlerdi diye düşünüyorum ama denemekten zarar çıkmaz biraz ihmakarlık var sanki..
ben hiç bir ihmalkarlık olduğunu düşünmüyorum ,110 milyon dolar gibi büyük paralarla yapılan bir işte ihmalkarlık yapanı ıslak odunla döverler ,yada düzelttirirler ,bu stad için plan proje açısından çok teferruatlı düşünülüp hareket edildiğine inanıyorum değerli kardeşim .