Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382589 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

dün ath bilbao macını izledim bir topcu vardı her topu buldugunda yapıstırıyordu her seferidnede taraftarların oraya gitti hızlıda toplar fakat hiçbir ag yoktu vede olende yarılananda olmadı:) dolayısıyla boylesine bir stadda bile ag kullanılmıyorsa istemiyorum arkadaslar gereksiz,, ahmet abi dunddedi illaki sorun olmucagı anlamı tasımıyor dedi cok dogru ama bence biz uzun sure yapmayalım nasılsa sonrada değişebilir birsey bu..catal olayında necmi abinin dediği seyi ben su sekilde anladım

yogunluk artarsa sıkıntı dogabilr diyordu gol sevinclerinde vs dolayısıyla bu yogunlugu bu sekilde merdivenlerle boluyorduk fakat zaten yeni acıgın ikinci katında bildiğim kadarıyla 8bin kapasiteli aynı sekilde burada birde kocaman yabancı takım taraftarlarına ayrılan bolum var mesela burada cok anlamsız olacagını ben dusunuyorum bunuda bence bi tekrardan gozden gecirelim

Çevrimdışı ALI RIZA

En azından yeni açıkta çatal merdiven olmamalı diğer tribünlerin çıkış kapıları gerçekten bitişik ama yeni açık çıkışları alt tribüne sarkan yerden baya uzak
bu arada @SDemirsoy  sametim geçmiş olsun
şu video da kapalı üstteki 2 sıra için sagolsunlar çatal bıçak davası gütmüş mimar efendi...! @Geovani
yeni açıkta da 2 adım da bir çıkış kapısı tribün bütünlüğünü engelliyor yanı demek oluyorki artık taraftar değil de seyirci sistemi geliyor...!
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 15:20:28 ALI RIZA ]

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe çekiyorsa istediğimiz yerlerde resimler gelir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

...
Ooooo yatay kiriş betonlanıyor :sevinc Ben demiştim dun , Yatay kiriş yarın betonlanır diye @Efe abi :biggrinking: :biggrinking: Ayrıca Obitaş 14.cu kirişin kalıbınıda yatırmış Kolona :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu video da kapalı üstteki 2 sıra için sagolsunlar çatal bıçak davası gütmüş mimar efendi...! @Geovani
yeni açıkta da 2 adım da bir çıkış kapısı tribün bütünlüğünü engelliyor yanı demek oluyorki artık taraftar değil de seyirci sistemi geliyor...!

Videoyu izlerken Gözlerim doldu :bawling: :bawling: Başta @bjk_mabet , @FARUK , Yasaklı Link[/member] olmak üzere , emeği geçen herkese Sonsuz teşekkürler :claps: :claps: Bu Videoyu yayıp bütün Beşiktaşlıların ulaşmasını sağlamalıyız :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Sanırım yeni açık orta sıkım kırmızı ile belirttiğim şeklide olacak...! ne hikmetise kısalıyor orada ? yeşil olması gerekn yerde değil...! altta destek olmayacak mukavemek düşünmek lazımmış...! tribünleri şekilden şekile soktular resmen...! :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Sanırım yeni açık orta sıkım kırmızı ile belirttiğim şeklide olacak...! ne hikmetise kısalıyor orada ? yeşil olması gerekn yerde değil...! altta destek olmayacak mukavemek düşünmek lazımmış...! tribünleri şekilden şekile soktular resmen...! :alala: :alala: :alala:
hayır orası alçalmayacak aynen devam edecek sorun yok  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

hayır orası alçalmayacak aynen devam edecek sorun yok  :bandit:
göz yanılgısı mı acaba abdullağ 3 numaralı paylaştıgın iletinin 10. resmine bakar mısın alçalmış görünüyor _? @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

göz yanılgısı mı acaba abdullağ 3 numaralı paylaştıgın iletinin 10. resmine bakar mısın alçalmış görünüyor _? @Abdullah
Aynı fotoğrafa dikkatli bakarsan kolondan sonra kirişin bir miktar daha arkaya uzadığını göreceksin.

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynı fotoğrafa dikkatli bakarsan kolondan sonra kirişin bir miktar daha arkaya uzadığını göreceksin.
Bu da efe fotografı oradası oraya kadar inmiş görünüyor  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Bu da efe fotografı oradası oraya kadar inmiş görünüyor  :alala:

Vinç görüntüyü bozmuş bunda

Çevrimdışı TØLGA

@anilt senin yamuk dediğin kolon hangisi ya foto atarmısın merak ettim  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bugün yenelimde bir üst turda liverpoolu istiyorum. :D Maça giden arkadaşlarımıza teşekkürler takımı yanlız bırakmadıkları için. :ok:
Her Beşiktaşlının aklında o var,onu istiyor  ama bugün yenmek??Sıkıntılı olacak  sanki.