Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377749 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar , Stadımızı Beleştepeden defaleca izledim , Foto çektim , Dışarıdan küçük görünüyor olabilir fakat içerisi bambaşka bir Dünya :bandit: Bugün @bjk_mabet abimle tanışma ve stadımızı gezme fırsatını buldum :sevinc Stadımız İnanılmaz derecede büyük kesinlikle dışarıdan gorundugu gibi değil :iscrewy: İnaılmaz Büyük , Şükrü S.oğlu ve Toki arenada maç izlemiş biri olarak , Stadımız Tokiden biraz küçük ama Saraçoglundan kesinlikle büyük bunu Net bir şekilde soyleyenilirim :bandit: Bütün tribünleri gezdim eski - Kapalı , üst kat , alt kat , Moda merkezi hepsini gezdim , Hayran kaldım , Gerçekten Muazzam bir Mabet yapıyoruz , Buradan @bjk_mabet abime Çok teşekkür ederim :claps: Ayrıca Kapasite 50.000 civarı , açılış 42.000 tek şansımız ileride tadilat adı altında artırmak 45-47.000 civarına :busted_cop: Dedgim gibi içeriyi görmeniz lazım , 2.ci katlara çıktım inılmaz dik ve tribünler resmen sahanın içinde , ayrıca Üst katlardan alt,katlar gözüküyor , resimlerdeki gibi değil  :bandit: Ve yine Saha inanılmaz yakın ve küçük gözüküyor içerden :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar , Stadımızı Beleştepeden defaleca izledim , Foto çektim , Dışarıdan küçük görünüyor olabilir fakat içerisi bambaşka bir Dünya :bandit: Bugün @bjk_mabet abimle tanışma ve stadımızı gezme fırsatını buldum :sevinc Stadımız İnanılmaz derecede büyük kesinlikle dışarıdan gorundugu gibi değil :iscrewy: İnaılmaz Büyük , Şükrü S.oğlu ve Toki arenada maç izlemiş biri olarak , Stadımız Tokiden biraz küçük ama Saraçoglundan kesinlikle büyük bunu Net bir şekilde soyleyenilirim :bandit: Bütün tribünleri gezdim eski - Kapalı , üst kat , alt kat , Moda merkezi hepsini gezdim , Hayran kaldım , Gerçekten Muazzam bir Mabet yapıyoruz , Buradan @bjk_mabet abime Çok teşekkür ederim :claps: Ayrıca Kapasite 50.000 civarı , açılış 42.000 tek şansımız ileride tadilat adı altında artırmak 45-47.000 civarına :busted_cop: Dedgim gibi içeriyi görmeniz lazım , 2.ci katlara çıktım inılmaz dik ve tribünler resmen sahanın içinde , ayrıca Üst katlardan alt,katlar gözüküyor , resimlerdeki gibi değil  :bandit: Ve yine Saha inanılmaz yakın ve küçük gözüküyor içerden :super:
haydaa kapasiteyi yumurtlamışsın @Yunus Emre Dökmeci,mabed sana çok kızacak :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

alt ve üst katlardaki koltuklar ayni özellikte sadece montaj farklılığı var çok az...
Stadı 50 bin kapasiteli yapınca ister istemez kapasiteyi 42 bine düşürmek için abaküs sistemi kullanmak zorunda kalınıyor  :)

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci daha tribünler bitmeden saraçoğlundan büyük görünüyorsa,çok heybetli olacak inşallah  :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar kale arkası ağ başka bir şey korkuluk başka bir şey ,bana soracak olursanız kale arkasında ağ bile olmalı . günümüzde yapılan stadların kale arkaları sahaya oldukça yakın olması tehlike yaratır. kaleye atılan şutların saatte 120-130 km gibi bir hızda gittiğini düşünürsek bir seyirciye zarar vermesi muhtemeldir şimdiye kadar olmamış olması bundan sonrada olmayacağını göstermez , ağ yapmak için illa ki birinin ölmesi gerekmiyor ,tıpkı üst geçitler gibi .insan hayatı görsellikten çok daha önemli ,almanlar bunu boşuna yapmadılar . :)

Çevrimdışı ahmet türker

haydaa kapasiteyi yumurtlamışsın @Yunus Emre Dökmeci,mabed sana çok kızacak :kop:
bu zaten biliniyor yunus bir şey yumurtlamamış ahmet kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

bu zaten biliniyor yunus bir şey yumurtlamamış ahmet kardeşim. :tabe:
biliniyor ama mabedle görüşüp bu şekilde bilgi veren ben hatırlamıyorum Ahmet abi. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci bunları zaten ezbere biliyorum  :evillol: resimleri yolla resimleri  :bandit:

Çevrimdışı kaanzor

İç kısımlarda çalışmalar nasıl ne durumdayız ince işçilikte
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmet türker

biliniyor ama mabedle görüşüp bu şekilde bilgi veren ben hatırlamıyorum Ahmet abi. :)
var ama konuyu kapatmakta fayda var değerli ahmet kardeşim. :)

İç kısımlarda çalışmalar nasıl ne durumdayız ince işçilikte
Gayet iyi durumda :sevinc

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı mduru

Yeni açıkta üst testere kirişlere beton atılıyor

Arkadaşlar Kapasite olayı benim kendi görüşüm :ok:Mabet Abi 42.000 dedi  :ok: Ben Saraçoglu ve Toki arenaya gittim onlara kıyasla yazdım 45-47.000 diye :bandit: Ayrıca bu kapasite olayını herkes biliyor , kimse inanmıyor 42.000 olduğuna bende dahil , Herkesin tahmini 45.000 üzeri olduğu , benim tahminimde bu :ok: Mabet Bana 50.000 demedi onu Söyleyeyim buradan bir kez daha :iscrewy:

Çevrimdışı ahmet türker

numaralıda 6 ve 7 inci testere kiriş tablalarının yapımına başlanmiş. :)

@Yunus Emre Dökmeci daha tribünler bitmeden saraçoğlundan büyük görünüyorsa,çok heybetli olacak inşallah  :sevinc
@ahmetx abi ben Saraçoglunda hem deplasman tribününde hemde Fb lilerin arasında çok Beşiktaş- Fb maçı izledim , Stadımız kesinlikle Saraçoglundan daha yüksek ve Büyük görünüyor , Net bir şekilde Soyluyorum bunu :sevinc

Çevrimdışı emredogum

kale arkalarında ağ olmayacak üstelik yapılması mecburi değil toki arena ve ş saracoğlunda da yok . :)

Abi ins olmaz cunku tam kale arkasi orta kismindan kombine aldik :D yanliz toki arena da kale arkalarinda file var  :lol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar Kapasite olayı benim kendi görüşüm :ok:Mabet Abi 42.000 dedi  :ok: Ben Saraçoglu ve Toki arenaya gittim onlara kıyasla yazdım 45-47.000 diye :bandit: Ayrıca bu kapasite olayını herkes biliyor , kimse inanmıyor 42.000 olduğuna bende dahil , Herkesin tahmini 45.000 üzeri olduğu , benim tahminimde bu :ok: Mabet Bana 50.000 demedi onu Söyleyeyim buradan bir kez daha :iscrewy:
resmi rakam 41.903 dür.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

mabetin böyle bir şey söylemeyeceğini biliyoruz zaten yunus ,en yakınındakilere bile söylemiyor. :ok:

Çevrimdışı WarrChief

İç kısımdan foto çektin mi @Yunus Emre Dökmeci
Yok @Abdullah , @bjk_mabet Abimi zor durumda bırakmamak için çekmedim , Teklif bile etmedim ama Mabet Abim benim resmimi çekti Stadda :sevinc

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Abdullah

Yok @Abdullah , @bjk_mabet Abimi zor durumda bırakmamak için çekmedim , Teklif bile etmedim ama Mabet Abim benim resmimi çekti Stadda :sevinc
:) diğer çektiklerini ne zaman atacaksın  :bandit: