Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376856 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

basketboldaki uyanık olan kalde değil integral forex. ilk iki sene 1.5 1.5 sonraki sene 7 miydi öyle bir dağılımla verecekti. gerçi son senesi opsiyonlu sanırım onu vermeyebilir de.

o zaman ben karıstırdım ama o yukselis aklımda kalmıs :evillol:  tskkur bilgilendirme için :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone Arenadan bildiriyorum !
Yeni açık orta kolonlardan 2 kolondaha kalıplanmış  :sevinc yeni,açık son tablanın demirlemesi bitmiş , arkadaki tablamın demirlemeside bitmek,ızere  :sevinc Eski açık ta testere kiriş betonlamıyor :sevinc yeni açık orta Kolonlara denk gelem kirişler İskele kurularak yükseltilmeye başlanmış :sevinc Çalışmlar üst düzeyde , Fotoları 1 Saate atacağım , Ayrıca Numaralıda yatay kirişlkerin demir orumude başlamış  :sevinc Yeni açıtada Yatay kirişlerin ( bilezik ) kalıplaması başlamış bugün yarın beton atılır  :sevinc
@Yunus Emre Dökmeci içerdemisin,içerdeysen şu yeni koltukları çekmeni istiyorum. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arenadan bildiriyorum !
Yeni açık orta kolonlardan 2 kolondaha kalıplanmış  :sevinc yeni,açık son tablanın demirlemesi bitmiş , arkadaki tablamın demirlemeside bitmek,ızere  :sevinc Eski açık ta testere kiriş betonlamıyor :sevinc yeni açık orta Kolonlara denk gelem kirişler İskele kurularak yükseltilmeye başlanmış :sevinc Çalışmlar üst düzeyde , Fotoları 1 Saate atacağım , Ayrıca Numaralıda yatay kirişlkerin demir orumude başlamış  :sevinc Yeni açıtada Yatay kirişlerin ( bilezik ) kalıplaması başlamış bugün yarın beton atılır  :sevinc
güzel ellerimi ovusturuyorum suan  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

alt katta sadece kapılarda ve merdivenlerde olur,bu korkuluklar üst kat için o nedenle çok problem değil,ayrıca kale arkasındaki ağlar kesinleşti mi?
ben localar ile tribün kısmını nasıl ayırıcaklar alt katta onu merak ediyorm  abi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

mustafanın resimlerinde net belli oluyor 28 sıraya çıkmışlar bu vaziyette numaralıya doğru 7 sütün ilerleyecek ,sonra kapalı tarafındaki gibi azalmaya başlayacak sevgili tolga kardeşim ,o kardeş yükselmayacak derken neyi kast etmiş ,zatan en son noktaya yükselmiş. :)
herkes mustafanin 51.fotosuna bakmasi yeterli en uste cikarmak icin iskele kurdular enine kirisle beraber en ustu olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Koltuklara dikkat ederseniz bildiklerimizden farklı değil en azından koltuk bildiğimiz koltuk ama takılma sistemi abaküsü andırmıyor değil :) açı ve boyuttan dolayı biraz kafa karışıyor sadece

Çevrimdışı TØLGA

Koltuklara dikkat ederseniz bildiklerimizden farklı değil en azından koltuk bildiğimiz koltuk ama takılma sistemi abaküsü andırmıyor değil :) açı ve boyuttan dolayı biraz kafa karışıyor sadece

koltuklarda farklı nerden anladın derseniz koltukların arka kısmındaki çizgiler dikey
bizim koltuklarınki yatay dikkat ederseniz  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Eveeeet An itibarıyla Vodafone Arenadayım :sevinc  Fotolar yakın , Meşaleleri yakın :busted_cop:  :D
Zahmet olmazsa eski açık numaralı köşe numaralı tünel girişini çekebilirmisin eline sağlık şimdiden :)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

aynı değil dikkat edersen arkasında bulunan oluklar dikey takılı olanlara bakarsan yatay
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

alt katta sadece kapılarda ve merdivenlerde olur,bu korkuluklar üst kat için o nedenle çok problem değil,ayrıca kale arkasındaki ağlar kesinleşti mi?
Ben de aynı düşünüyorum @ahmetx .
Korku akıl katilidir.

koltuklarda farklı nerden anladın derseniz koltukların arka kısmındaki çizgiler dikey
bizim koltuklarınki yatay dikkat ederseniz  :ok:

Aklı evvellik yapıp monte edilmediği için farklı geliyor olabilirmi :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Aklı evvellik yapıp monte edilmediği için farklı geliyor olabilirmi :alala:
kesinlikle farklı bu koltuklar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

kesinlikle farklı bu koltuklar  :biggrinking:

Bu şekliyle havuz atlama tahtasını çağrıştırıyor bana  :D

Çevrimdışı murat

yokbee kalde cakaldır sanmam yapamayız onu neden dersen hatırladıgım kadarıyla kaldeyle 3 senelik yaptık anlasmayı 2.5 iki sene verip son sene 10 civarı vericekti baskete burdan anlasılıyorki biz iki sene bunların maliyetini sponsorluktan kısmısız son sene  canavar gibi para gelecek  baskete yani anlasılıyorki iki tarafta anlasarak kitlenmişler:D
bildiğim kadarıyla kaldenin sahibiyle okul arkadaşı.Başkan hiç affetmez :D Başkanla çok sıkı fıkı olmayada pek gelmiyor :lol:

Çevrimdışı ahmetx

ben localar ile tribün kısmını nasıl ayırıcaklar alt katta onu merak ediyorm  abi  :biggrinking:
katlardaki korkuluk duvarlarının daha incesi olur bence @Tolga
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

koltuklar hakkında tartışma dallanıp budaklanıyor :) @bjk_mabet şu an pişman olmuş olabilir fotoyu koyduğuna :D ya da belki kırıntı atmıştır bize..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmet türker

herkes mustafanin 51.fotosuna bakmasi yeterli en uste cikarmak icin iskele kurdular enine kirisle beraber en ustu olacak
bende onu söyledim efe kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

evet bizim en üst katlarda kırmızı dikdörtgenle gösterdiğim üzere cam korkuluklar (bjk_mabedin dediği gibi) bulunacaktır,yağmurdan etkilenmemek için sabah söylediğim gibi çatı dışarı doğru uzamalı(siyah çizgi ile gösterilen)

Çevrimdışı pascal_21

Benim hala yeni açıktaki alçalmayı aklım kesmiyor..birçok arkadaşımız açıklama yaptı ama aklıma yatmadı açıkçası..projede ufak değişiklikler yapılması olası mı?

Çevrimdışı ZEKI

off bunu ben canlı yayında gordum bjktvde ama cok iyi bir acı değildi sandımki koltukların dayanacagı yer diye kendimi beklentiye sokmustum ve korktugum oldu işte bundan dolayı cok ama cok canım sıkıldı cunku bircok bundan onceki stadlarda bu yoktu direk biz koltukları goruyorduk doalyısıyla stadın boskenki hali on numaraydı fakat bu bariyerler ne zaman cıktıki stadın goruntulerini leşe cevirdi ve bizdede bundan olacagını suan anlıyoruzki cok canım sıkkın birde kale arkalarında aglar oalcak tamda nefret ettiğim ikinci bir detay :(( neyse yapıcak birsey yok sevmesekte begenmesekte bunlar standartlar yapılması mecbur olan detaylar:((
Once insan sagligi ve can guvenligi, o diklikte insanlarin sevinc esnasinda dusmeleri kendileirne zarar vermelerini kimse istemez. Ben sahsen Olcayin 90+3 de fenere attigi golde ust katta olsaydim kendimi asagida bulurdum.  Ust katlara bu bariyerlerin konulmasi zaruridir ve konulmalidir.

Çevrimdışı bjk_mabet

iki şık var ya o koltuklar taraftar koltuğu yada numaralıya monte edilecek 2000 küsür sayıdaki vip koltuk :alala:,@bjk_mabed cevaplar bugün  :sevinc
normal taraftar koltuğu:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Benim hala yeni açıktaki alçalmayı aklım kesmiyor..birçok arkadaşımız açıklama yaptı ama aklıma yatmadı açıkçası..projede ufak değişiklikler yapılması olası mı?
değil .

Çevrimdışı ahmetx

Bu adamlar çatıyı germeden koltuğu takıp çimi sermiş  :alala:
@cisse557 son tribünüde yaptıktan sonra çatıya başladılar,çatıdan sonra çimi yenilemek zorunda kaldılar. :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TØLGA

normal taraftar koltuğu:)
eee abi o takılan koltuklarla aynımı o koltuklar  :alala: :alala:
2 farklı koltuk bunlar açıklama pleaseeeee :pray: :pray: @bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 15:10:57 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK