Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376030 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıktaki çıkış kapıları tribünün tamamı bittikten sonra mı yapılacak?
Testereler ve üst bilezik bittikçe yapılır büyük ihtimalle
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kaanzor

Mustafa siteden yayınlamış fotoları arkadaşlar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar, Toki arenanın merdiven boşluklarına bakın, çatalı da var çiftlisi de var teklisi de var karman çorman bir düzen, ama maçlarda çok kötü görünmüyor, o yüzden bu kadar takmayın bizim çatallara!
@iyimserure kötü örnek misal olmaz ki,yarın bir gün ceza uygulanırsa ne yapacaksınız, ah vah etmenin anlamı yok,dünyada önde gelen stadyumlarda çatal değilse bizde de olmasın.Daha bu yıl Saraçoğlu merdivenlerinde yer değişikliği yaptılar bu şekilde onay alındı yapacak bir şey yok diyenlere duyurulur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

boğazın incisi olacak dediklerine göre bence bundan dahada iyi olacak  :super:
Bazen buranın Türkiye bizimde Türk kulübü olduğumuzu unutuyoruz,beklentiyi üst seviyede tutmayalım sonra hayal kırıklığı yaşayabiliriz,bu tür detaylarda sınıfta kalmamız kuvvetle muhtemel,umarım çok iyi bir iç mimarımız vardır ve yöneticilerde işine karışmıyorlardır. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eyüp Emir

Yağmırlu bir günün sabahından herkese günaydın

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tabla betonu bitmis beton gelince hemen bitiyor artik sira son tablada tribunler icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acikta yine beton atacaklar fiskirtici hazirlaniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Dün mevzusu geçti çatı ile tribün arası kapatılır mı diye soruldu, uğultuyu önlemek ve hava sirkülasyonu için kapatılmayacağını düşünüyorum, ıslanmayı ise çatıyı dışa doğru uzatarak önleyebiliriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eski acikta yine beton atacaklar fiskirtici hazirlaniyor
Öğlenden Sonra Staddayım @Efe abi :sevinc Varmı Özel İstedigin Foto Açısı :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eyüp Emir

Mustafa yine harikalar yaratmışsın teşekkürler eline sağlık

Çevrimdışı yavvuzz

Yasaklı Link[/member]  fotolar için ellerine sağlık .

Çevrimdışı yldrmaydn

açıkçası çatı kolonları siyah ve mat olması daha iyi olabilir. böylece akşam maçlarında hiç dikkat çekmez çatı havada duruyormuş gibi gözükür hiç dikkat çekmez.

bu arada yine prekast gelmiş.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

Öğlenden Sonra Staddayım @Efe abi :sevinc Varmı Özel İstedigin Foto Açısı :icool:
yeni acik son tabla ve numarali eski acik birlesimini fotolarsan sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

açıkçası çatı kolonları siyah ve mat olması daha iyi olabilir. böylece akşam maçlarında hiç dikkat çekmez çatı havada duruyormuş gibi gözükür hiç dikkat çekmez.

bu arada yine prekast gelmiş.
cati aparatlari ve cati kaplamasi acik renk olacaktir benim tahminim aparatlar sadece deneme amacli takildi bitmis halleri bu renk olmayacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

cati aparatlari ve cati kaplamasi acik renk olacaktir benim tahminim aparatlar sadece deneme amacli takildi bitmis halleri bu renk olmayacaktir

işte kaplama hariç kalan kısmı siyah ya da koyu gri gibi çok dikkat çekmeyecek renk yaparlarsa kaplama da güzelse havada süzülüyormuş gibi durabilir. daha hoş bir görüntü olur. ben beyaz aparatlı çatıları çok beğenmiyorum.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı GPekcan

Bu önleyici bariyer tribünlerin hepsinde olacak mı?
Resim @bjk_mabet twitter hesabından

Çevrimdışı yash26

Bu önleyici bariyer tribünlerin hepsinde olacak mı?
Resim @bjk_mabet twitter hesabından

twitterda yazdımda mabet genelde cvp atmıyor ordan, altkata umarım sadece deneme amaclı konmuştur
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı KUMANOVALI

İyi geceler arkadaşlar.Forumu bayadır takip ediyordum artık üye oliyim dedim  :D Çok forumlara yazı yazan biri değilim ama İnşaat Müh. okuyorum belki bildiğim birşey açıklamada yardımcı olurum diye düşündüm.Tekrardan herkese iyi geceler.

@ozeratalay   :hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı bjk_mabet

twitterda yazdımda mabet genelde cvp atmıyor ordan, altkata umarım sadece deneme amaclı konmuştur
örnek sadecr
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CanEmre

Numaralıda 6. kirişin kalıbına da başlanmış.  :sevinc
Bu arada korkarak bir şey soracağım, çiçeklerin üst kat kirişler için kullandığı mavi hazır kalıplar resimlerde filan hiç gözükmüyor. Onları kullanmaktan vaz mı geçildi acaba?
Öyle ise kalıp bekleme sıkıntısı bertaraf edilmiş olur mu?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 11:43:06 ahmetx ]

Çevrimdışı yldrmaydn

korkuluklar bana biraz yüksek gibi geldi. ama koltuksuz anlamak zor tabi.
Seninle Başladı Hayat..

Tribünde numune etrafında istişare var. Sağlamlık testi için hepsi bir anda yüklensin bence  :D

Çevrimdışı ahmetx

Konyada takımımızı yalnız bırakmayan arkadaşlara bir tebrikte trabzonsporlu Mehmet Ekiciden gelmiş. :biggrinking:
Mehmet Ekici'den Beşiktaş itirafı; taraftar baskısından olsa gerek top yapmakta zorlandık. Kötü oynadık ve kaybettik. Çok üzgünüz.