Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

2 tır 2 kamyon prekast gelmiş stadyuma  :icool:
bu arada günaydın beşiktaşarena ailesi  :ok:
Gunaydin @Tolga ve Besiktas Arena

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese Günaydın :)
Hava Yine Çok güzel , Yağmur yağmıyor An itibarıyla İstanbul da :sevinc
Bugün Pazartesi Olmasına rağmen Çok Mutlu uyandım :bandit:
Kısacası Beşiktaş İyiyse bizde iyiyiz :ok:
Bugün Yeni açık tabla ve 9-10 testere kirişler betonlanacak İnş , Tabla kesin Betonlanacak , Kirişlerde yetişir gibi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az önce Hava Güzel demiştim
Ama Hava Bir anda bozdu :by2: Her an Yağmur başlayabilir :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı baro19

Günaydın, bugünün fotoğraflarını merakla bekliyorum...

Çevrimdışı emredogum

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı levent

montajı yapılan çatı kolanlarının resimler

Çevrimdışı melih

Günaydın.. Beşiktaş güzel hayat güzel...
Temelinde aşk var!

ysariusta

• Ziyaretçi

anlaştılarsa olabilir yada şimdilik yardım etmişte olabilirler bu vinçten bi tane daha giremez şuan sahaya  vinç zor hareket ediyor anca ocak sonu kaba bitimine yakın bi tane daha getirebilirler  :)
çatı için 3 tane vinç olacak denmişti. yeni açık bitince bir tane daha girebilir diye düşünüyorum. Heyula gibi bi şey.

Çevrimdışı levent

Günaydın, bugünün fotoğraflarını merakla bekliyorum...
fotoraflar dediniz de mustafa'dan ses yok

Çevrimdışı Kemal

Biran önce bitse şu stat, dün gördük takımı ne kadar etkilediğini. Tüm futbolcular röportajlarında eski İnönü atmosferini hissettiklerinden bahsediyolar.

Çevrimdışı TØLGA

Yasaklı Link[/member]  loading varmi bugün :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çevre düzenlemesi nerden çıktı zaten çevresi düzenli sadece kapalı tarafına  kaldırım çalışması gerekli okadar bide tarihi kuleler yenilenecek ama o çok sonraki iş
O sonraki iş bu sonraki iş diye bir mevzu yok. Stat açıldıktan sonra bi yeri kırıp yıkamazsın veya tadilat yapamazsın ya herşeyi bitirip öyle açarsın ya da ya da açamazsın bu kadar basit. Şu mantığınızı hiç anlamıyorum arkadaşlar üstelik buradaki en tecrübeli ve konuya hakim kişilersiniz. Bi arkadaş küfeki taşları stat açıldıktan sonra kaplarız yazar öbür arkadaşımız çevre düzenlemesini stat açıldıktan sonrada yaparız der. Keşke bu kadar basit ve kolay olabilse, herkes stadın erken açılmasını istiyor ama lütfen yorumlarda bulunurken mantık ve gerçeklik çerçevesini atlamadan yorumlarda bulunalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o zaman 2016 ocak diyelim senin görüşüne göre 29 ekimede yetişmez bence  :D napıp edip başkan ağustos ilk maça yetiştirir stadı tam bitmesi çok önemli değil maç oynanacak hale gelsin yeterli bizim için :icool:
Stadın maç oynanacak hale gelmesinden kastın nedir? Neler olmadan stat maç oynanacak hale gelebilir? neler sonradan ve nasıl yapılabilir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı WarrChief

stadımız torku arena'dan daha güzel olacak. bu yadsınamaz bir gerçek. gonyalı hemşehrilerime helal olsun istanbullular görsünler de utansınlar takım nasıl desteklenir!! yönetimin yerinde olsam vodafone arena açılana kadar iç saha maçlarını ankara, konya, antalya, kayseri, samsun, malatya, diyarbakır, urfa gibi büyük şehirlerde oynarım. anadolu'yu gezerek şampiyon olursak destansı bir şampiyonluk olurr :):)

herkesde heryeri sayar bi izmiri saymaz yahu biz gavurmuyuz:((( bizi hiçe sayamazsınızzzz :lol:

besiktas izmire geldiği hangi macı kaybetti enson buca macı haric??? senelerdir her kupa finalini izmirde oynadı hangi macı kaybetti??? izmirin bir uguru var hiç bunu kullanmıyorlar esas ben buna uzuluyorum bakın mersinliideki atatürk stadında bakımlar yapılmıs gelsinler işte:(( ama yok illaki "diger buyuk sehirler" :bawling:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herkesde heryeri sayar bi izmiri saymaz yahu biz gavurmuyuz:((( bizi hiçe sayamazsınızzzz :lol:

besiktas izmire geldiği hangi macı kaybetti enson buca macı haric??? senelerdir her kupa finalini izmirde oynadı hangi macı kaybetti??? izmirin bir uguru var hiç bunu kullanmıyorlar esas ben buna uzuluyorum bakın mersinliideki atatürk stadında bakımlar yapılmıs gelsinler işte:(( ama yok illaki "diger buyuk sehirler" :bawling:
takımın bir maçını İzmir'de oynamasını çok istiyorum. İzmir'de muhteşem bir Beşiktaş seyircisi var ve uzun zamandır bir araya gelemediler. Hazır belirttiğin gibi Atatürk stadı bakımı yapılmışken orda 60.000 kişiye oynayıp gövde gösterisi yapabiliriz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

iyi güzel hos diyosunda izmirde stadyummu kaldi ?? :)
İzmir takimlari zor buluyor mac yapmak icin stadyum zaten birde zemin faktörü var  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WarrChief

takımın bir maçını İzmir'de oynamasını çok istiyorum. İzmir'de muhteşem bir Beşiktaş seyircisi var ve uzun zamandır bir araya gelemediler. Hazır belirttiğin gibi Atatürk stadı bakımı yapılmışken orda 60.000 kişiye oynayıp gövde gösterisi yapabiliriz :)

kesinlikle ozellikle bizim carsı izmir bircok maca gidiyor dolayısıyla boyle heryere giderken takımımız bize ugramadan sezonu bitirirlerse  uzuluruz gecen hafta baskan geldi zaten izmire buyuk ihtimalle gorusmustur yetkililerlede listeye almıstır ama hiç agzından izmir cıkmadı ihtimaller arasına bile hiç girmedi:( sarıyerle 2cimaca gelsinler mesela))

iyi güzel hos diyosunda izmirde stadyummu kaldi ?? :)
İzmir takimlari zor buluyor mac yapmak icin stadyum zaten birde zemin faktörü var  :bandit:

:)) akhisarla ikinci yarı maca gelicekler yakınımıza manisaya ama ben bizim gobegimizde bir maçada hayır diyemem heleki iki senedir gocebe olarak gezen bir takım burdan gecmeden olmaz:(( dediğin dogru ama illaki fikstürde bosluk bulunur çimler zaten heryerde cırt konya haric:))

Çevrimdışı kartal14

Mustafa: 'Arkadaşlar tekrardan Merhabalar rahatsızlığım dolayısıyla ve de hafta sonunda açık öğretim sınavlarım dolayısıyla resim ve bilgi paylaşımı yapamadım sizlere inşallah yarın yeni güncel resimlerle tekrar birilikte olacağız bugün resim çekmek isteyen arkadaş olur facebook adresime yollayabilir saygılarımla.'