Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379419 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Yok abi bence hoş durmaz heryer siyah yada beyaz iken farklı bi renk absürt olur bence
haydaaaaaaa aslan yapcaz demedim bu bizim armanin üstündeki gibi bir kartal mesela beyazin üstüne  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2014, 19:48:38 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Türkay

haydaaaaaaa aslan yapcaz demedim bu bizim armanin üstündeki gibi bir kartal mesela beyazin üstüne  :biggrinking:

Öyle olabilir hatta çok iyi de olur çok da güzel iyi olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kasım ayı sonu itibariyle Çiçeklerin 7500m3, Obitaşın 11000m3 kalıyor.
teşekkürler Sezgincim

Çevrimdışı yigitcan1903

Konya Pakpen Arena: Passolig de bütün katagriler açıldı.... 37678 koltuk.... 4322 koltuk localar falan olsa 42000

İnşallah Vodafone Arena 41903 Kapasite içine loca-vıp-engelli dahil değildir eğer öleyse 37744 sayirci koltuğu kalıyo....

loca-vıp-engelli hariç ise toplamda 46062 kapasiteye ulaşıyo. İnşallah ikinci olur...

Her şey dahil 41903

Çevrimdışı yigitcan1903

Sil Deniz sil kaçırdık ayarı :D Efeden inşattan dakika skor bekliyorum neler oluyor Vodafone Arenada

Çevrimdışı Deniz

Yeni açığın arkasını nasıl yapacaklar?Yani o köprüler yürüme yolları falan taşlarla mı kaplanacak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açığın arkasını nasıl yapacaklar?Yani o köprüler yürüme yolları falan taşlarla mı kaplanacak ?
yüksek ihtimal makette öyle görünüyor  Yasaklı Link[/member] sitesinde var fotolar teldeyim simdi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

şimdi konyanın stada gözattım.11bin kişi gelmiş bu akşam ki maça.stad boşken bile baya güzel görünüyor.orda 35 bin kartalı düşünemiyorum. mabedimiz de  da zaten hiç düşünemiyorum.zeminde gayet iyi görünüyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

yüksek ihtimal makette öyle görünüyor  Yasaklı Link[/member] sitesinde var fotolar teldeyim simdi
makette öyle de @Necmi abi dış kaplama bile yüksek maliyetli dedi bir de yerlere yapmamız nerdeyse imkansız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Efe

şuan numaralı tablada beton sürüyor bu gece bitsin artık 3 gün oldu garip bi tabla betonlaması gördük  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Sil Deniz sil kaçırdık ayarı :D Efeden inşattan dakika skor bekliyorum neler oluyor Vodafone Arenada
anca açtım pc yi telefonun şarjı dayanmıyor eve kadar artık kameraya bakmaktan :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

anca açtım pc yi telefonun şarjı dayanmıyor eve kadar artık kameraya bakmaktan :biggrinking:
:D

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton var içerilere atıyorlaar ince işler için heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

numaralıda fışkırıtıcı sütunlara yöneldi kalıplanan sütunlar betonlanacak  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın çatı kolonu başlıyormu yani  :sevinc :sevinc

yarın değilde pazartesi başlar heralde bellide olmaz ne yapacakları yarınki fotolarda görürüz bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iyi yağmur var inşaat etkilenmesin diye akşamları yağıyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda kurulan iskele tarzı yeni açıktada var uzak olduğu için çok belli olmuyor güvenlik ve rahat çalışma için yapılıyor heralde :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

dün biton uğraştırdın bizi  :D :D bidaha kuyuya taş aterken çalışmadığımız yerden at :evillol: :evillol: :evillol:
Bundane sonra  On düşün 1 konuş :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Efe abi bu gece yeni açık da beton işi  biter mi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Oktay

Bundane sonra  On düşün 1 konuş :ok:
@ahmetx senin gibi stadı en baştan beri en ince ayrıntısına kadar takip eden birisinin böyle ofsayta düşmesi aslında beni çok şaşırttı  :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

Efe abi bu gece yeni açık da beton işi  biter mi

yeni açıkta beton yok bu gece numaralıda var ve bitecektir sabaha kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

2 gündür çok sakin buralar yaaa @bjk_mabet bir zehir versede şenlense buralar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK