Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382413 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin abi kameralar online olarak bize açılacak mı yoksa sadece time lapse için mi kullanılacak?

Yok sadece belgesel için kullanılacak.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Oktay

peki o konuda haklısın peki şu sorunun cevabını da verirsen rahatlarım,iskele arkaya doğru neden bu kadar uzatılmış?
rahat çalışılsn diye

Çevrimdışı Efe

@Tolga daha ördüğü perde demirlerini kalıplayım beton dökmedi....perde beton dökmeden hangi duvara dayayacak o iskeleyi???
o iskeleler hem rahat hareket icin hemde perde demirlerini uzatmak icinde yapilmis olabilir yoksa tablayi nasil atacak bir cok sutunun seviyesi ayri suan yani degil ve catinin yanina tablami olur oda bi garip tabi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet su numaralida sutunlardan perdelere dogru uzatilmis iskeleler nedir ne amaca hizmet edecek bi bilgi verirsen sevinirim  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

YIL 1971 kimse yokken stadımız vardı
ne swiss otel ned de süzerucube plaza yokmuş ne güzelmiş. :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bence oraya tabla atılacak çünkü perde demirleri içerisinde örülmüş kolon demirleri var.

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/12/vodafone-arena-05.12.2014-079.jpg[/img]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aa.aslan

Çatıya o kadar yakın tabla olmaz .çalışma alanı sağlamak için gibi geliyor.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

bence oraya tabla atılacak çünkü perde demirleri içerisinde örülmüş kolon demirleri var.

[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/12/vodafone-arena-05.12.2014-079.jpg[/img]
onlar hep var taa temelden örulen perdelerden basliyor kolonlari :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bence ahmetx kardeşim ısrar etmekte haklı . kapalı yeni açık birleşimi ile orası aynı seviyede olmak zorunda ,makette ve resimlerde çok net belli oluyor .resim yukarıdan çekildiğinden size testere kirişleri ile aynı hizada gibi geliyor ama değil ,numaralıdaki basın için yapılan extra katın zemini ile aynı hizada ,ben çok düşündüm ve resimlere ve makete çok defalar baktım sonunda ahmet kardeşimin  haklı olduğunu anladım . :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu seferde @ahmetx abi yakalandı  :bandit:  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmet türker

Bu seferde @ahmetx abi yakalandı  :bandit:  :bandit:
hayır kardeşim ahmetx çok güzel bir gözlemleme yaptı ,sana şöyle anlatayım ,kapalı ile yeniaçık enüst tablayla orasının seviyesi resimlerde ve makette aynı yani oraya bir tabla yapılmak zorunda ,şu anda yeni açık son tablayla orası aynı hizada olmak zorunda. :tabe:

Çevrimdışı Oktay

hayır kardeşim ahmetx çok güzel bir gözlemleme yaptı ,sana şöyle anlatayım ,kapalı ile yeniaçık enüst tablayla orasının seviyesi resimlerde ve makette aynı yani oraya bir tabla yapılmak zorunda ,şu anda yeni açık son tablayla orası aynı hizada olmak zorunda. :tabe:
Ahmet abi stadın dört bir yani sütün yani tabla Bittiği yerde sütün başlar egerki sütün dikiliyorsa tabla işi bitmiştir  :ok:

Çevrimdışı Türkay

UEFA dan geliyolarmış galiba gelsinler gelmişken de uefa finali versinler bizim stata  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

UEFA dan geliyolarmış galiba gelsinler gelmişken de uefa finali versinler bizim stata  :bandit:
muhtemelen onun için de geliyorlar.acaba gelecek seneye yetişir mi vs bakmak için  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

muhtemelen onun için de geliyorlar.acaba gelecek seneye yetişir mi vs bakmak için  :ok:
bende öyle tahmin ediyorum 2016-2017 finali bizde olabilir

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi stadın dört bir yani sütün yani tabla Bittiği yerde sütün başlar egerki sütün dikiliyorsa tabla işi bitmiştir  :ok:
oktay kardeşim başta ben de senin gibi düşündüm ama olayı maketten çözdüm .mustafanın sitesine girip maket resimlerine baktığında yeni açık son tablayla anı hizada numaralının ikinci loca katının tavanıyla duvara devam eden tabla olmak zorunda değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ben hayatımda hiç kredi kullanmadım. hiç kredi kartım da olmadı desem belki de inanmayacaksın. hiç kullanmaya da niyetim yok izmirin dedeşi değerli coşkun mevsim. :)
Ne mutlu sana Ahmetçim.Kredi kartı  zaten  kullanılması aslında  sanat olan bir ekonomi  dalı.  :) Ama olmayınca  naapacan.Mecbuuur.  :lol:

Çevrimdışı Oktay

oktay kardeşim başta ben de senin gibi düşündüm ama olayı maketten çözdüm .mustafanın sitesine girip maket resimlerine baktığında yeni açık son tablayla anı hizada numaralının ikinci loca katının tavanıyla duvara devam eden tabla olmak zorunda değerli kardeşim . :)
Israrla var diyosun bide bende bakıyım Ahmet abi
 Bu fotoda mu abi
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 19:23:19 Oktay ]

Çevrimdışı ahmet türker

Israrla var diyosun bide bende bakıyım Ahmet abi
 Bu fotoda mu abi
beni pas geç oktay kardeşim ben bu inşaat konularında zayıfım çok acayip bir şekilde yanılabilirim iddaa da etmiyorum zaten işin uzmanı sizsiniz ben hiç bir şey yazmamışım gibi kabul et . :)

Çevrimdışı Türkay

Eyyy 130 Ziyaretçi daha neyi bekliyorsunuz gelin buyrun aramıza  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

Evet yeni tartışmamız hayırlı olsun,yarınki fotolar veya bjk_mabed noktayı koyar.

Çevrimdışı Oktay

beni pas geç oktay kardeşim ben bu inşaat konularında zayıfım çok acayip bir şekilde yanılabilirim iddaa da etmiyorum zaten işin uzmanı sizsiniz ben hiç bir şey yazmamışım gibi kabul et . :)
canım abin bitanesin sen  :ok: muhabbet ediyoruz yoksa beninde çok bi inşaat bilgim yok :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mali Borç nedeniyle geliyorlar aslında
Ama Stad inşaatı nedeniyle borçlandıgımızı bildikleri için stad inşaatını görmek istediler galiba  :alala:
Atad bittikten sonra Mali durumumuzu düzelteceğimizi göz önüne alarak , Uefadan Men etme riskini ortadan kaldıracak , Görüntü o  :bandit: Şuanki durumda borçlanma nedeniyle Fnalsal dair playe uymuyoruz maalesef  :by2:
Stadı göz önüne alarak O durumu kurtarıcaz , bence p yızden incelemeye geliyorlar  :bandit: Gelmişkende Dünyanın en güzel yerinde inşaa edilen Dünyanın en güzel stadına Uefa finalini de verirler hani  :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık