Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

evet yağmur yağarken sıkıntı olmuyor iyi bile ama aşırı yağışlarda bilemiyorum inşaat mühendisi değiliz  :lol: @Yunus Emre Dökmeci
  :D  :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmett.67

evet yağmur yağarken sıkıntı olmuyor iyi bile ama aşırı yağışlarda bilemiyorum inşaat mühendisi değiliz  :lol: @Yunus Emre Dökmeci
Cevaplardan anladığım kadarıyla hafif yağmurda beton dökmenin olumlu bile etkisi var, belki sertleşmeyi biraz geciktirlebilir. Yani bu havada sorun yok. :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Cevaplardan anladığım kadarıyla hafif yağmurda beton dökmenin olumlu bile etkisi var, belki sertleşmeyi biraz geciktirlebilir. Yani bu havada sorun yok. :ok:
evet @ahmett.67  abi sıkıt yok... durmak yok Betona devam :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Kesinlikle @ahmett.67 abi  :ok: Beton mukavemeti ve Betonda çatlak oluşmaması için beton sonrası yağmur yağması daha iyi hatta , Tabi,Çok şiddetli olmamak kaydıyla  :bandit:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

baksanıza bi tanede kapalı eski açık köşeye montaj yapılıyor bunlar neki  :D :D :D bence kamera değil sanki ölçümle alakalı bi şey olabilir
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı murat

Başkan baz istasyonuna kiraya vermiş olmasın. :D

Çevrimdışı Yakup

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/12/05/besiktasa-mujdeli-haber-geldi
Beşiktaş'a müjdeli haber geldi..
Yaşadığı mali krizden çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı yönetimin, AktifBank’la 67 milyon dolarlık kredi anlaşmasını bugün imzalaması bekleniyor.
Artık sadece imzaların atılmasına kalan bu anlaşma resmiyet kazanırsa şartları da şu şekilde olacak:
Beşiktal'ın daha önce AktifBank'tan kullandığı 20 milyon TL'lik kredi, 67 milyon dolardan düşülecek. Yani siyah-beyazlıların kasasına 58 milyon dolar girecek. Ancak bu para kulübe tek seferde değil, planlanan süreçler halinde parça parça ödenecek. Beşiktaş ise ilk 2 yıl geri ödeme yapmayacak. Kulüp, 8.75 faizle alacağı bu krediyi 8 senede geri ödeyecek.

haberi yapan ile krediyi verenin aynı havuzdan olması beni bu haberi inandırmaya doğru itiyor. ve buda demek ki biz 2+8= 10 yıl daha passoligin zorunlu müşterisiyiz.  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan baz istasyonuna kiraya vermiş olmasın. :D
beklerim şebeke problemi varsa neden olmasın geçici olarak  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

daha çok kameraya benziyor belgesel için olabilir güvenlik için olabilir tahmin hep :)
@bjk_mabet  e sormak en iyisi :)

Çevrimdışı Yakup

yılbaşında yapılacak olan kokteylde loca satmak için görsel şova yönelik açılar ile ilgili bir çalışma olabilir mi ?  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Oktay A.

takılan parça alangirli değişik bişey ama ney ???

baksanıza bi tanede kapalı eski açık köşeye montaj yapılıyor bunlar neki  :D :D :D bence kamera değil sanki ölçümle alakalı bi şey olabilir

Valla ilginç bişey anlayan beri gelsin yetiş @bjk_mabet  :eyes :ok: :lol:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

haberi yapan ile krediyi verenin aynı havuzdan olması beni bu haberi inandırmaya doğru itiyor. ve buda demek ki biz 2+8= 10 yıl daha passoligin zorunlu müşterisiyiz.  :alala: :alala:
Katılıyorum  :ok:
Haberi yapan Turkuaz Medya gurubu , Krediyi veren bankanın sahibide Turkuaz Medya grubunun sahibi aynı zamanda  :bandit:
Ama Turkuaz Medya ve Onun uzantılarıyla çok sıkı fıkı olmamız Hiç hoşuma gitmiyor açıkçası  :akuma:  :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

daha çok kameraya benziyor belgesel için olabilir güvenlik için olabilir tahmin hep :)
@bjk_mabet  e sormak en iyisi :)
eski açıkta prekast takma işi biraz yavaş gibi geliyor bana ,senin görüşün nedir faruk kardeşim. :)

Çevrimdışı FARUK

eski açıkta prekast takma işi biraz yavaş gibi geliyor bana ,senin görüşün nedir faruk kardeşim. :)

abi her gece prekast geliyor birkaç tır bunları indirmek zaman alıyor
şuan gerekli  olan prekastlar tamamlandığında hızlıca yerleştirilecektir bence

Çevrimdışı Serkan7738

balkona takılan cihaz otoyollardaki radar cihazına benziyo kesin hız ölçümü yapacaklar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

nivo olabilir topografya eğimini ölçmek için...! düz mü değil mi karşılıklı olarak denk geliyor mu...!

Çevrimdışı ahmet türker

haklısın kardeşim ben bunu hesaba katmamıştım. :)

Paletli baba ya Prekast dayanmıyor , yetiştiremiyoruz  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Geovani

Konu dışı: @Mehmet güzel yazı olmuş geçen yazına göre baya olumlu gelişmeler var devamı dahada iyi olur inş..
Konu içi:Senelerdir rüya gibi gelen diğer stad inşaatlarına bakarken içimin gittiği,BÜYÜK MABEDİMİZ kaba inşaat anlamında sonlanıyor artık...Her iki firmanında emeklerine sağlık 2 3 ay sonra çiçekler ve obitaş bu forumun sayfalarında tatlı birer anı olarak kalacak yeni hedef iz inşşat  :) :D benim inşaat sürecinde yaklaşık bir senedir inşaatı takip eden birisi olarak,inşaattaki hedefi belirleyen BEŞİKTAŞ inşaat a.ş oldu büyük htimal belirlenen süre(klübün mali şartları,alanın fiziksel şartları,bürokratik işlemler vs) 12 13 ay gibi kaba inşaatın tamamlanmasıydı ve bu süreç içerisinde şirketler zaman içerisinde ona göre strateji belirledi...Başkanın daha hafriyat zamanında verdiği bir veya bir kaç röportajda satır aralarında,normal şartlarda böyle bir inşaatın 24 ayda anca tamamlanabileceği ama bu süreyi öne almak istiyoruz deyişini hatırlıyorum...En nihayetinde yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruz ALLAHın izniyle kazasız belasız yeni sezonda stadımıza geçeriz diye düşünüyorum,çatı inşaatı belirleyici olacaktır ama burdada bursa stadının çatısını baz almak yanıltıcı olur bence bizde direk asma germe bursanın biraz daha farklı önemli olan şubat sonunda çatının havalanmaya başlamış olması....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Konu dışı: @Mehmet güzel yazı olmuş geçen yazına göre baya olumlu gelişmeler var devamı dahada iyi olur inş..
Konu içi:Senelerdir rüya gibi gelen diğer stad inşaatlarına bakarken içimin gittiği,BÜYÜK MABEDİMİZ kaba inşaat anlamında sonlanıyor artık...Her iki firmanında emeklerine sağlık 2 3 ay sonra çiçekler ve obitaş bu forumun sayfalarında tatlı birer anı olarak kalacak yeni hedef iz inşşat  :) :D benim inşaat sürecinde yaklaşık bir senedir inşaatı takip eden birisi olarak,inşaattaki hedefi belirleyen BEŞİKTAŞ inşaat a.ş oldu büyük htimal belirlenen süre(klübün mali şartları,alanın fiziksel şartları,bürokratik işlemler vs) 12 13 ay gibi kaba inşaatın tamamlanmasıydı ve bu süreç içerisinde şirketler zaman içerisinde ona göre strateji belirledi...Başkanın daha hafriyat zamanında verdiği bir veya bir kaç röportajda satır aralarında,normal şartlarda böyle bir inşaatın 24 ayda anca tamamlanabileceği ama bu süreyi öne almak istiyoruz deyişini hatırlıyorum...En nihayetinde yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruz ALLAHın izniyle kazasız belasız yeni sezonda stadımıza geçeriz diye düşünüyorum,çatı inşaatı belirleyici olacaktır ama burdada bursa stadının çatısını baz almak yanıltıcı olur bence bizde direk asma germe bursanın biraz daha farklı önemli olan şubat sonunda çatının havalanmaya başlamış olması....
  :claps:  :claps:  :claps:
Kesinlikle @Geovani abi , Yeni sezona Stadımızda gireceğimize inancım tam  :ok:
#bustadagustosayetişir  :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ALI RIZA

2 adet timelaps kamerası montaji
bize yansıması nasıl olacak soru bu aslında  :alala: kendileri için mi yoksa _? @bjk_mabet